H.Pınar KURAL için Yazılan Tavsiye ve Teşekkürler:
melek (Danışan) IP: 85.103.172.YD
21-01-2012 TavsiyeNo: 47490
Diyet yapmaya karar verdiğimde internetten araştırmaya başladım ve Pınar hanımın adını gördüm. Tavsiyede bulunanlar herşeyi yiyerek zayıflıyoruz diyorlardı. Oysaki benim daha önceki tecrübelerimden aklımda kalan bir kibrit kutusu peynirle başlayan sevimsiz diyet listeleriydi. Kendisiyle bir programa başladık 10 kg'a yakın kilo verdim. Üstelik gerçekten de herşeyi yiyerek. Pınar hanım özellikle yemek istediğin birşey varmı diye her hafta soruyor. Diyet listemde nutellalı ekmek dahi oldu:)) Kesinlikle Pınar Hanımı herkese tavsiye ediyorum. Güler yüzü, anlayışı güven veriyor. Ailemizden biri gibi oldu. iyiki var, iyiki onu tanımışım.
4 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
AYSEL İ. (Danışan) IP: 91.188.201.YDZ
24-07-2009 TavsiyeNo: 25139
merhabalar...bundan yaklaşık 2,5 ay önce psikolojimin ve fiziksel özelliklerimin hiç iyi olmadığı bi dönemde devamlı muayeneye gittiğim bir hastanenin diyetisyeni olan pınar hn la tanıstım ben 42 yaşında ve şeker hastası bir bayanım o dönemlerde şekerim 270 olmuştu dr lar eger şekerınde azalma olmassa insilüne başlamam gerektiğini söylediler suan tam 10 kilo verdım ve şekerım 120 vermem gereken 6 kılo kaldı pınar hn ın hayatıma girmesiyle yaşama düzenim beslenme düzenim herşeyim değişti ve çok düzenli bir hale geldi gerçekten işini çok iyi yapan ve çok güler yüzlü birisi ondan cok memnunum samimiyetimle herkese tavsiye ediyorum...:)
4 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
S.Ulku (Danışan) IP: 78.176.111.YJ
24-09-2008 TavsiyeNo: 15585
"Diyet"...Hayatımda bu kadar sevimsiz bir kelime daha bilmiyorum..Çorba+salata, kibrit kutusu yağsız tuzsuz beyaz peynir + 2 adet tuzsuz zeytin, çeyrek dilim ekmek, akşamda incecik bir dilim yağsız ızgara tavuk göğüs. Bu ürkütücü menü hangimizin hayatında yer almamıştır acaba? Cevap veriyorum, dünyanın en güler yüzlü, samimi ve sempatik beslenme uzmanımız ve diyetisyenimiz Pınar Kural'ın hastaları :)
Kendisiyle maalesef sadece 3 ay önce tanıştım. Bu 3 ayda hayatım değişti, ne istersem onu yiyerek kilo verdim, ilaç kullanmadan, makarnamla pilavımla ve kesinlikle acıkmadan..Ne pasta geri çevirdim ne baklava..
Peki neler oldu? Öncelikle tüm arkadaşlarımla aynı şeyleri yiyerek zayıflarken ve onları şaşkına çevirirken keyiften dört köşe oldum, eski kıyafetlerime yeniden girmeye başladıkça havalara uçtum, sağlıklı beslenmeye başlayınca cildim bile parlamaya başladı. Ve en önemlisi Pınar Hanım her gidişimde beni o kadar çok bilgilendirdi ki artık "yahu ne yesem yarıyor" demiyorum bile çünkü artık nerede hata yaptığımı çok iyi biliyorum..
Kısacası, sizler de benim gibi eline standart bir liste tutuşturulup bunları ye de gel denilmesinden hoşlanmıyorsanız, kendi yemekhanesi olan bir şirkette çalışırken "öğlenleri ızgara tavuk bulup onu yiyeceksin" falan tarzı fantazileri olan diyetisyenlerden koşarak kaçıyorsanız, nefret ettiğiniz tarzdaki yemekleri size zorla yedirmeye çalışan biriyle asla diyorsanız ve en önemlisi kendinizi bir hasta olarak muayenehanede "ÖNEMLİ ve DEĞERLİ" hissetmeyi seviyorsanız size tek kural PINAR KURAL derim, kendisini de tek geçerim.
Bir çok arkadaşımdan diyetisyen hikayelerini dinliyorum, bazen şaşırıyorum..Tüm diyetisyenlerimize saygım sonsuz, hepsi birbirinden değerli ancak Pınar Hanım bambaşka..Kendisini sonuna kadar tavsiye ediyorum, kendisine de buradan çok ama çok teşekkür ediyorum, Pınar hanım siz bir harikasınız :)
5 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?