2007'den Bugüne 80,270 Tavsiye, 25,603 Uzman ve 17,919 Bilimsel Makale
Site İçi Arama Arayın :
Yeni Tavsiye Ekleyin!




» Diyetisyen
İsim

Yasemin GÜMÜŞ ASLAN

Şehir

Tekirdağ

[Bu Şehirdeki Tüm Uzmanlar..]
Meslek

Diyetisyen

[Diğer Diyetisyenler..]
Tavsiye ve Teşekkürler

8

[Dyt.Yasemin GÜMÜŞ ASLAN isimli üyemizi tanıyor musunuz? Siz de Tavsiye Edin!]
Eleştiri (?) : 0
Yasemin GÜMÜŞ ASLAN Eposta Kendisine Gönderilen Mesaj

7
(Tüm Mesajlarını Okudu!)

[Uzmana özel mesaj gönderin]
Tavsiyeler Arasında Tarayın

Tavsiye Edilen Bağlantılar







Yasemin GÜMÜŞ ASLAN'in Tavsiye Ettiği Uzmanlar Yasemin GÜMÜŞ ASLAN'ın Tavsiye Ettiği Uzmanlar
-

Yasemin GÜMÜŞ ASLAN Tavsiye Yazıları Yasemin GÜMÜŞ ASLAN için Yazılan Tavsiye ve Teşekkürler

 Fatmanur baldan (Arkadaş/Tanıdık)
 IP: 24.133.80.ZL

14-04-2019
 TavsiyeNo: 109301
Kendisini ayni isyerinde çalıştığım 2 kisiye tavsiye ettim. Profesyonel olarak yardim aldilar ve ben onlari hergun gordugjm icin gun gun degisiklikleri gözlemleme firsatim oldu.profesyonel olarak yardim alanlardan gordugum kadariyla sonuc mukemmel. sevdigi yiyeceklerden vazgecmeyerek alternatifler ureterek kisa zamanda hem incelme hem de kilo kaybı acisindan olumlu donütler aliklarini gördüm. Ayrintili yaklasimi ve titizligi bilgisi ve tecrubesi sayesinde karsilikli sinerjik bir sekilde calisildiginda sizin de çok olumlu sonuclar alacaginiza inaniyorum.
     1 Beğeni    

 Özlem ÇSite Editörleri Tarafından Kapatıldı (Danışan)
 IP: 95.14.209.LW

10-02-2017
 TavsiyeNo: 94493
96 kilodan 62 kiloya kadar uzanan bu zorlu ve uzun sureçte beni hiçbir zaman hiçbir şekilde yalniz birakmayan bıkmadan usanmadan bütün sorularıma gece gündüz demeden cevap veren sevecen bi diyetisyen..Diyetisyenden ziyade bi arkadaş,sırdaş,dost oldu bana...İrademe hiçbir zaman sahip olamayan ben kendimi bildim bileli hep kilolu gezdim..Ta ki Tasemin Hanımla tanışana kadar..Yasemin Hanımı tanıdıktan sonra hem kilo verdim,hem irademe sahip oldum,hem de mükemmel bir insan tanıdım....Kontrol günlerimi heyecanla beklemeye başladım ve sayamadığım bir cok neden...Bu kilo verme surecimde bende emeğiniz çok fazla...iyi ki o hastaneye gelmişim...iyi ki sizin gibi uzmanla tanısmısım....iyi ki varsın sevimli insan...SIZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDIYORUM
     2 Beğeni    

 Batuhan (Danışan)
 IP: 5.47.116.Z

23-10-2015
 TavsiyeNo: 82469
İlk başta diyete karşı hep bi ön yargım vardı çok zor acaba yapamaz mıyım diye düşünüyordum. Ama en sonunda denemekten birşey olmaz diyerek 2 haziran günü işte o kararı verdiğim gün hayatım da çok şey değişti.İyi ki böyle bir karar vermişim diyet düzenli spor ve de bir uzmanın yardımıyla harika bir fiziğe ve sağlığa kavuştum. Tam 4 ayda 16 kilo verdim kendimi hafif hissediyorum,rahatça her yere gidebiliyorum koşa biliyorum bel ağrılarım azaldı. Tabi tek başıma bunları yapamazdım.Bu konuda bilgili başarılı işini ve insanları seven birine ihtiyaç duyuyordum. Bu kişi Yasemin hanım oldu.Ayrıca annemde 3.5 ayda 12 kilo verdi. İyiki Yasemin hanımın uzmanlığında diyet ve egzersiz yaptım.Çünkü kilo veremediğim zaman bile bana olan desteğini kesmeyen biriydi.Ailem ve arkadaşlarım bendeki değişimi fark etmişti, ve herkes bu başarıyı nasıl elde ettiğimi soruyorlardı.Ben ve annem bu soruyu sorunlara Yasemin Gümüş hanımın ismini veriyorduk.Bana ve Anneme her kontrole gittiğimizde desteğini ve güleryüzünü esirgemeyen Yasemin Gümüş hanıma sonsuz teşekkürler... Siz de diyet yapmak istiyorsanız mutlaka Yasemin Gümüş ile tanışmalısınız.
     Beğenin    

 Ece D. (Danışan)
 IP: 78.190.132.LF

10-06-2015
 TavsiyeNo: 79427
Bendeniz Aydın 'ın ilcesinden yaziyorum sizlere.Ben suan yeniden dogdum onceki ben 65.900 kilo ile öldü ve suan 54.000 kilodayim daha veriyorum kilo vericem de asla pes etmek yok azim azim azim ! Arkadaslar ben bu yola ilk başladığımda dedigim tek cumle vardi Yasemin Hanima "ben asla kilo veremem.".Ama suan cok pismanim ama bir o kadar MUTLU ÖZGÜVENLI SAGLIKLI YENIDEN DOĞMUŞ...Pismanligim kilo veremeyecegimi düşünmem di bu zamana kadar taa ki Yasemin Hanımı taniyana kadar yanlış anlaşılmasın ben onu ovmek icin yazmıyorum bu hayatimi bilhassa onun sayesinde kazandım.O ve azmim Herseyi yedim az ve öz yagsız yedim veya az yağlı. Hayatta kesemeyecegim sey cikolata dedim onada yer vardi diyetimde hic aç kalmadım.Hayatta nefret ettigim sey spor yapmaktı ve ben sadece haftada 1 gün yapiyordum sporumu .Iste başladım diyete inanmadan hemde ilk ayda 3 kilo yanlis hatirlamiyorsam tabi verdim kilo ve inanamadim sonra dahada azimlenmeye basladim oyun gibi geldi diger ayda vericem hem ben hemde diyetisyeniimi mutlu edicem diye dusundum kendim oyle dusunerek hep hareket ettim azimle harfi harfine yaptim işyerindeki yemekleri bıraktım pazardan sefertasi aldim ve onunla yemek goturdum 8 ay ve hala götürüyorum bıkmadan çünkü severek yapıyorum diger ayı iple cekiyorum tartida kac cikicam heyecanıyla bekliyorum taa ki hedefim olan 50 kiloya ulasana kadar .Ve suan nasilmiyim ?sizce arkadaslar cok cok cok mutluyum ilk defa aynada kendimi begeniyorum ilk defa istedigim bir kiyafet bana oluyor gobegim ve kalcam çıkmadan ilk defa güzel olduguma bende inandım hayatima yeniden dogdum yeni kiyafetler aliyorum hic cekinmeden deniyorum aynada bakiyorum "yine mi olmadi ?ay sisman mi gosteriyor ?"gibi seyler demeden ya sinir krizi gecirmiyorum kiyafet dukkanlarinda abartmiyorum gercekten aglar kendime kızardım "niye " derdim niye bende onlar gibi degilim derdim bunlari demeden severek deniyorum makyajimi yapıyorum aynada bugunde guzelsin diyorum ama diyetimi hep uyuyorum bu arada herseyimi vaktinde zamaninda yapiyorum hic bozmadan uyuyorum hele ki bozulsun hemennn ceza mi kesiyorum kendime cunku bu hayat benim ve diyet sayesinde cok saglik besleniyorum ben tatli düşkünü diyet sayesinde ŞEKERİ BIRAKTIM,ABUR CUBURU BIRAKTIM,GAZLI ICECEKLERI BIRAKTIM,YAGLI ZARARLI NE VARSA HEPSINI BIRAKTIM HAMUR ISINI BIRAKTIM .Ekmegim bile ufacik artik cok yiyemiyorum doyuyorum hemen canimda istemiyor istese bile kendime engel oluyorum yapmak zorundayim cunku BU HAYAT BENIM VE YENI HAYATIMI COK.SEVIYORUM ASLA BIRAKMICAM !SIZDE BIRAKMAYIN ARKADASLAR SAKIN BIRAKMAYIN VE COK DEGERLI DİYETİSYENİM SIZI COK SEVİYORUM IYIKI TANIDIM SIZI IYIKI GELDIM .SAGLICAKLA KALIN ARKADASLARIM .
     3 Beğeni    

 Eda gül (Danışan)
 IP: 66.249.93.YJC

09-06-2015
 TavsiyeNo: 79394
Uzun zamandir kilolarimdan rahatsizdim. Bir cok kez tek basima ac kalma pahasina kurtulmaya calistim ama yapamadim. Bir uzmandan yardim almak isteyerek hastaneye gittim ve yasemin hanimla tanistim. Kendisi cok ilgilendi. Butun tahlillerimi yaptırmami istedi. Tahlil sonuclarina gore bana uygulamam gereken listeyi verdi. Ilk defa tanismis olmamiza ragmen zaten cok guler yuzlu insani motive eden bir enerjisi var. Kendisiyle diyete 88.5 kilo ile basladik simdi 67.20 kilom. Normalde yedigimden daha cok yiyerek zayifladigimin her sekilde garantisini verebilirim. Yasemin hanimla neyi nasil yemem gerektigini saglikli olanlarin neler oldugunu herseyin en ince ayrintisana kadar anlatip her konuda icimin rahatlamasini sagladi. Daha vermem gereken on bir kilo var ve hic umursamiyorum cunku yasemin hanim gibi bir diyetisyenle birlikte yola ciktim. Kendisiyle tum kontrollerim cok neseli ve guzel geciyor. Cokta ilgili bir diyetisyen. Kilo verme sureci cok daha kolaylasti sayesinde. Kendisine cok tesekkur ediyorum bulundugu manevi destek benim icin paha bicilemez. Kilo derdi olan herkese hic dusunmeden rahatlikla gitmelerini tavsiye ederim.
     1 Beğeni    

 Ayşe KSite Editörleri Tarafından Kapatıldı (Danışan)
 IP: 5.47.112.ZYZ

06-06-2015
 TavsiyeNo: 79335
Tam 1 yıl odu diyetisyene başlayalı. Diyet yapmak, diyetisyene gitmek benim için büyük bir zorluktu. Kardeşimin zoruyla ve aynı zamanda teşvikiyle beni böyle kilolu görünce hemen Referans Hastanesi’nden randevu aldı. 4 Haziran 2014 günü 114 kiloyla diyetisyen Yasemin hanımın kapısını çaldım. Gerek ölçü bakımından gerekse seçenek açısından kabarık ve güzel bir listeyle oradan ayrıldım. Listemde uygunlanmayacak hiçbir şey yoktu. Yasemin hanımın vermiş olduğu listeye saatleriyle uyguladım. Gerçekten faydasını gördüm. Ailem ve yakın çevrem benim kilo vermeye başladığımı farkedince bana daha çok destek oldular. Bununla birlikte özgüvenim arttı. İçten içe bir savaş veriyor ve bunu Yasemin hanımın yaptığı düzenli kontroller sayesinde yeniyordum. Pasta ve börekleri hayatımdan çıkarttım. Bu süreçte metabolizmamın yavaş çalışıp kilo veremediğim dönemlerde bile Yasemin hanım o güler yüzüyle beni olabildiğince motive etti. Yaşım gereği (52) spor yapmadan sadece yürüyüş yaparak ve evde uygulayabileceğim basit spor hareketlerini bana önererek destek oldu. Ayrıca metabolizmamın yavaşladığı kilo veremediğim dönemlerde de verdiği diyet sayesinde aç kalmadan kilo vermeye devam ettim. Şuanda tam 1 yılda 114 kilodan 89 kiloya düşmüş durumdayım. Bu kadar kilo verebileceğimi ben bile tahmin edemezken şimdi yine Yasemin hanımın kontrolünde devam etmek ve zayıflamak istiyorum. Bana böyle bir diyet listesi verdiğiniz için, aç kalmadan kolay kilo vermemi sağladığınız için ve bundan da önemlisi her defasında beni motive edip desteklediğiniz için size çok teşekkür ederim.
     2 Beğeni    

 Medine DSite Editörleri Tarafından Kapatıldı (Danışan)
 IP: 94.120.75.ZCJ

03-06-2015
 TavsiyeNo: 79263
Her şey önceki çalıştığım okula ziyarete gitmemle başladı.Uzun zamandır fazla kilomdan şikayet edip durmakla meşguldüm. Bunun için sadece söyleniyordum. Kendi başıma bir çaba içerisine bir türlü giremiyordum.Samimi bir arkadaşım daha yeni doğum yapmıştı. Kendisini gördüğümde doğumdan kalma kilolardan eser yoktu. Bunu nasıl başardığını sordum. Bana Yasemin Hanım'ı tavsiye etti. Ben de gittim hastaneye. Yasemin Hanım önce kan tahlili yaptırmamı, kan şekerimi ölçtürmemi istedi benden. Böyle bir şeyi yaptırması hoşuma gitmişti.O gün kan tahlili oldum. Ertesi güne tekrar randevulaştık Yasemin Hanım'la. Ertesi gün gittiğimde Yasemin Hanım önce kan tahlili sonuçlarımı inceledi. Sonrasında bana açıklamalarda bulundu. Daha beni hiç tanımazken bile güleryüzlü oluşu, sevecenlikle bana yaklaşımı beni daha da mutlu kıldı.O gün benimle tam 2 saat görüşme yaptı. Neden ve nasıl kilo aldığım hakkında sorular yöneltti. Neyi yemeyi sevip sevmediğim hakkında her şeyi en ince ayrıntısına kadar sordu. Sonrasında diyet menümü bana uygun bir şekilde yazıcıdan çıkarttı. Tek tek her şeyi anlattı. Nasıl beslenmem, nelere dikkat etmem konusunda beni çok iyi bilgilendirdi. 3 hafta sonra beni görmek istediğini söyledi. Diyete başlamadan önce 65 kiloydum. 10 kilo vermek istiyordum. 3 hafta sonra kontole gittiğimde 3 kilo vermiş olmak beni çok mutlu etmişti. Şimdi ise hedeflediğim kiloya ulaşmama 3 kilo kaldı. Ben Yasemin Hanım'a danışmaya giderek hayatımın en doğru kararlarından birini vermiş olduğumu şu an çok daha iyi anlıyorum. Üzerime olmayan bir sürü kıyafetim vardı ve şu an onların hepsi bana tam oluyor. Kilo vermek kendime olan özgüvenimi artırdı. Şu an daha mutluyum. Bunu Yasemin Hanım'ın bana verdiği inanca ve bana olan güvenine borçluyum. İlk gittiğimde 'acaba yapabilir miyim kilo verebilir miyim' diye düşünürken Yasemin Hanım bana öyle güzel ve inançla dolu bir ufuk açtı ki... Önceden yüzümde kocaman sivilceler çıkarken şimdi sivilcelerden eser kalmadı. Sağlıklı beslenmek hem cildimi hem psikolojimi hem de vücudumu iyi bir noktaya getirdi. Yasemin Hanım hem güleryüzlü hem sevecen hem arkadaş canlısı. Bir doktor soğukluğu değil bir arkadaş samimiyetini bana hissettirdi.Yasemin Hanım'ı hayatım boyunca unutamayacağım. Şu an mutlu ve özgüvenli olmama ona borçluyum. Mesleğinin hakkını verdiğini düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
     2 Beğeni    

 Deniz ASite Editörleri Tarafından Kapatıldı (Danışan)
 IP: 5.47.51.LL

24-05-2015
 TavsiyeNo: 78970
Yasemin hanımla özel hastahanede tanıştık.87.4 kg ile başladım.Şu an 65 kiloyum.İşinde çok başarılı bir diyetisyen. Onunla sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Kilo vermenin çok da zor olmadığını istediğimiz şeyleri yiyerek de kilo verildiğini anladım düzenli bir şekilde tahlimlerim yapıldı.Verdiğim kilonun büyük bir kısmını yağdan verdim vücudumda sarkma yüzümde çökme olmadı.Hiçbir sağlık sorunum kalmadı.Yasemin hanıma çok teşekkür ederim başarılarının devamını diliyorum
     7 Beğeni    


» İletişim Bilgileri
İş Adresleri
-
Telefon Numaraları

Telefon 1 :
0(533) 027 07 75
(Saat 10.00-18.00 arası ulaşırsanız sevinirim.)
E-Posta
Kişisel Bilgileri
Mezun Olduğu Üniversite
Afyon Kocatepe Üniversitesi
Mezuniyet Yılı
2013
(6 yıl önce)
Hızlı Mesaj Araçları
-


Yasemin GÜMÜŞ ASLAN'ın Mesleki Anıları Mesleki Anıları
-

Yasemin GÜMÜŞ ASLAN Mesleki Videolar Videoları
-


02:32
Top