2007'den Bugüne 74,298 Tavsiye, 24,575 Uzman ve 16,843 Bilimsel Makale
Site İçi Arama Arayın :
Yeni Tavsiye Ekleyin!




» Diyetisyen
İsim

Tuba ÇENGEL

Şehir

İstanbul

[Bu Şehirdeki Tüm Uzmanlar..]
Meslek

Diyetisyen

[Diğer Diyetisyenler..]
Tavsiye ve Teşekkürler

9

[Dyt.Tuba ÇENGEL isimli üyemizi tanıyor musunuz? Siz de Tavsiye Edin!]
Eleştiri (?) : 0
Tuba ÇENGEL Eposta Kendisine Gönderilen Mesaj

7
(Tüm Mesajlarını Okudu!)

[Uzmana özel mesaj gönderin]
Tavsiyeler Arasında Tarayın

Tavsiye Edilen Bağlantılar







Tuba ÇENGEL'in Tavsiye Ettiği Uzmanlar Tuba ÇENGEL'in Tavsiye Ettiği Uzmanlar
-

Üyemizin Hoşgeldiniz Mesajı
Merhaba,kilo kontrolü sağlıklı bir diyet programı ve motivasyon ile sağlanabiliyor.Lütfen bu süreçte bedeninize gereken önemi gösterin ve zaman tanıyın.Sevgiler :)

Tuba ÇENGEL Tavsiye Yazıları Tuba ÇENGEL için Yazılan Tavsiye ve Teşekkürler

 ceyda bSite Editörleri Tarafından Kapatıldı (Danışan)
 IP: 91.93.22.YDW

08-01-2018
 TavsiyeNo: 101313
Tuba Hanimi markete girecekken şans eseri tanıdım randevu almak için girdiğimde tatlı dili ve güleryüzlü olmasıyla birlikte bir liste hazırladık liste bana özel sevdiğim yiyecekler ağırlıklı oldu.bu sayede daha iyi uyabildim.tiroit hastalığı nedeniyle çok bir beklentim yoktu.birlikte 12 kilo verdik .kolestrol um iç organ yağları düştü. Bu işin tuba hanima beraber olunca düşündüğüm kadar zor olmadığını anladım. Motivasyon çok önemli. Eskiden saldırdığı tatlıları canım istemez oldu.tuba hanımın dediği gibi 12 kilo ile vucudumdan kaç paket margarin çıktı. Siddetle tavsiye ediyorum.en önemlisi telefonla desteği. Sikistiginiz bir yerde size geri dönüş yapıp alternatif seçenekler sunması. Bence kendinizi mutlu etmek için tuba hanımı tercih edin
     1 Beğeni    

 Dilek ySite Editörleri Tarafından Kapatıldı (Danışan)
 IP: 88.238.81.ZD

19-12-2017
 TavsiyeNo: 101020
Tuba Hanım için bahsedeceklerime nereden nasıl başlasam nasıl bahsetsem o kadar kıymetli bende ayrı bir yere sahip benim için ayrı bir yere sahip ki; herşey bende tatile gittiğimde herseye sıfırdan başlama kararı ile başladı evime yakın neresi diye internette ararken rastladım o anda incelerken direk kendisini aradım telefonda geri dönüşü, ilgilenişi bile takipte oluşu ilgi ve alakasını belli ediyordu asıl dönüm noktam randevuya gittim ve o anda başladı. Ben tuba hanımla 4.5 Aydır kontrollü bir şekilde diyet yapıyorum ve hala da devam ediyorum. Diyetim bu zamana kadar hep 1 ay maksimum 2 ay olur bırakırdım ve verdiğim kiloları da hemen anında alırdım. Ben Tuba hanım ile başladığımdan beri bu kadar istikrarlı ve sağlıklı diyet yaptığım biç bir programım olmadı. Resmen hayatıma bir yaşam biçimi olarak oturdu. Ve kendisi o kadar danışanlarını takip ediyor ki veremediğimiz takıldığımız yerde hemen mobil destek bile olup çoğu kez hızlandırdığını değişik yöntemleri çok olmuştur :) Bu sayfada ne kadar anlatsam, neresinden devam etsem yetmez resmen herşeyim düzene girdi. Beslenme programımda bir kere ben kendimi o kadar çok şeyden soyutlamışım ki tuba hanımla bunları ben çok aştım. Vücudum direnç kazandı. Her yıl çok rahatsızlanırdım ve dikkat ettim ki bana herşey yediriyor ve zayıflatıyor. Her yanına gittiğim randevumuzda öyle hazır bir liste vermiyor. Danışanlarına ilgi ve önem veriyor. Aynı zamanda görüşmelerini kısa kısa değil detaylı olarak birlikte konuşarak anlık hazırlıyor. Demem o ki işine son derece emek veriyor. O bizi önemsiyor biz neden kendi vücudumuzu önemsemeyelim. Bende toplamda 82.5 kilo ile bu yola başladım. Şu anda 70.5 kilodayım. 12 kilo verdim. Hedefim 58 bunun için ben bu kiloya erişene kadar devam edeceğim ve Tuba hanımla biz yolumuzu yarıladık yolun sonuna vardığımızda koruma evresi ile alakalı devam edeceğimiz yollar var. Ben o kadar memnum kaldımki çevremde ailem eşim dostum benim bu istikrarlı yolda kararımı ve programımı görünce onlarda başlamak istiyorlar. Ve gidiyorlarsa Hayatta kendimizi mutlu görebilmek için mutlu edebilecek adımlar atmalıyız hiç bir adım atmadığımız sürece mutlu olamayız ben o adımı attım. Bunu bir beslenme uzmanına gitmeseydim destek almasaydım yapamazdım. Sağlığınız için muhakkak ama muhakkak danışın derim. Tuba hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Herşey için sonsuz teşekkür ederim :)
     3 Beğeni    

 Banu (Arkadaş/Tanıdık)
 IP: 78.184.236.ZBB

08-09-2017
 TavsiyeNo: 98977
Sevgili Tuba, Öncelikle çok iyi bir dinleyicidir. Pozitif enerjisi ve naif tavriyla insanları motive eder. Güler yüzlüdür. Detaylari atlamadan teker reker inceler üstünden gecer. Fazlasiyla ilgilidir kilo verme gibi altindan kalkilmasi zor bir yolda sizi kesinlikle yalniz birakmaz. İnanılmaz iş disiplinine sahiptir. Mesleğini sevmesi, başarılı olmasını sağlayan en büyük etmendir. Yeni bilgileri değişen literaturleri araştırmayı sevdiği için trend olan bilgileri literaturleri karşılaştırarak aktarır. Bu konuda özenli davranır. Uzun yıllara dayanan dostluğumuz sayesinde müthiş kurlerinden nasibimi almaktayim :) şiddetle tavsiye ederim.
     5 Beğeni    

 Nesrin (Danışan)
 IP: 89.109.228.YYC

18-08-2017
 TavsiyeNo: 98655
Merhabalar ben Tuğa hanımı arkadaşım vesilesi ile tanıştım. Kızım ve ben kilo vermemiz gerekiyordu. Gittiğimde güleryüzle karşılaştım. Diyet listemi aldıktan sonra devamlı mesaj ve telefonla takip etti. Ben şimdiye kadar kendi kendime diyet yapardım tuna hanıma geldikten sonra ne kadar yanlışlar yaptığımı anladım. Tuba Hanımdan sonra sağlıklı ve dengeli bir şekilde beslenmeye başladım. Kendisi her gelişte güleryüzlü karşılar bizi. Kızım ve ben çok seviyoruz onu. Kilo vermeye de başladık. Herşey için teşekkürler Tuğba hanım.
     4 Beğeni    

 Meltem KSite Editörleri Tarafından Kapatıldı (Danışan)
 IP: 5.176.121.L

14-08-2017
 TavsiyeNo: 98524
Merhabalar,tuğba hanımla arkadaşımın vesilesi ile tanıştım hem Yüksek tansiyon hem de böbrek rahatsızlığın vardı Kendisinin hazırlamış olduğu sağlıklı zayıflama yöntemi ile hem acıkmadan hem de sıkılmadan çok rahat bir şekilde kilo verdim ve hala kilo vermeye devam ediyorum istediğiniz her an soru sorup yanıt alabiliyorsunuz ve sürekli sizi arayıp desteğini yanında hissedebiliyorsunuz Bu yüzden kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ve herkese Şiddetle tavsiye ediyorum Tuğba Hanım size diyet listesi değil sağlıklı yaşam Yolları konusunda da çok güzel yol gösteriyor O yüzden Kendinizi bu konuda çok şanslı hissedebilirsiniz Siz de sağlıklı bir şekilde zayıflamak ve zinde kalmak istiyorsanız kesinlikle Tuğba hanım la çalışmalısınız
     4 Beğeni    

 Mina nur (Danışan)
 IP: 5.176.66.CC

10-06-2017
 TavsiyeNo: 97258
Öncelikle cok Degerli bir insan ve ben yakisik 2 ay boyunca gibi bi sure kendisininden cok faydali bilgiler aldim ve cok memnun kaldim gittigim en iyi diyetisyen ve cok ilgili bana kilo vermeyi aci cekmeden sevdirekrek saglayan birtanecik diyetisyenim hepinize tavsiye ederim dususmeyin gelin arayin guzel saglikli fit biri olmak istiorsanz tabi🙈👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Benim tum cevrem bendeki farkliligi gordukten sonra geldiler tuba hanimin yanina sizde kendize iyilik yapmak istiorsanz en guzel diyetisyen burdaa🙌
     8 Beğeni    

 esengül (Danışan)
 IP: 88.247.103.WL

01-06-2017
 TavsiyeNo: 97063
bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine onunla tanıştım .başladığımda 81 kiloydum ve veremeyeceğimi düşünüyodum bir organım gibiydi kilolarım.bu kilolarım 18 yasından beri vardı. suanda 72 kıloyum 2 aylık bır surede sağlıklı bır şekilde herseyi yiyerek yüzümde çökme olmayarak ve kendımı dinç hissederek kilo verdım . eskiden olmayan kıyafetlerim suanda bana oluyo cok mutluyum.tüm bunlar tuba hanımın ilgisi ve alakası sayesınde .sık sık telefon görüşmesi yapmamızda motıvasyonumuda yükseltti . KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.
     7 Beğeni    

 Ayşe (Danışan)
 IP: 176.54.124.W

01-06-2017
 TavsiyeNo: 97058
Doğum sonrası hamilelik öncesi kiloma ulaşmak için kendimce spor diyete rağmen kilo veremiyordum. Sanki artık üzerime yapışmış ağırlıgımla yaşama devam etmek zorunda hissediyordum. Bir yerlerde yanlış yaptığımı düşünerek bana diyetten de öte motive edecek hatta ve hatta yeme krizlerim esnasında imdadıma koşacak bir uzman gerektiğine karar verdim. Bunun için eyleme henüz geçmemişken yolda tabelasını gördüm kapıyı tıkladım henüz açılmamış ama benim de kaybedecek vaktim yoktu bir an önce hedefe ulaşmslıydım. Telefon ile aradım derdimi anlattım dinlerken sanırım oldu bu iş dedim ve ertesi gün aç karnına gittim 78,8 ile başladım bir ayın sonunda 73,5 idim etkisi hala sürüyor 71,5 bugünlerde hedefe çok azcık kaldı. Ki danıştıgım günlerde evde tadilat dolayısıyla bir hafta diyete hiç uyumadım. Her hafta görüşmek ve her an iletişim kurmak verdiği diytten daha etkili bence. Kendisine ve danışmanlarına sağlıklı günler diliyorum
     7 Beğeni    

 Özlem (Danışan)
 IP: 212.252.81.D

23-05-2017
 TavsiyeNo: 96888
Bulunduğum semtte en çok ihtiyacını hissettiğim şey herşeyi danışabileceğim hedeflediğim yolda bana destek olabilecek işini gerçekten seven bir diyetisyendi.bir gün bir tabela dikkatimi çekti ertesi gün hemen gittim istediğim hayalini kurduğum şeylerden bahsettim kendisine bana yardımcı olup olamayacağını sordum hareket eder ve yürürsen yardım ederim dedi bundan 1,5 ay önce tanıştım tuba hanımla keşke daha önceden tanışmış olsaydım su içmeyen günde sadece 2 gün yiyen hayatında meyveye yer vermeyen ben 1,5 aydır herşeyi yiyorum 10 günlük duraksamama rağmen 20 günde 3 kg verdim hemde insülin direncime rağmen hedefime ulaşmam için daha zamanım var ama benim için artık imkansız değil Güleryüz'ü karşısındakinin düşünce ve istediklerine verdiği değer ve sıcak kanlılığı kesinlikle insanı rahatlatıyor ben çevremdeki herkese tavsiye ediyorum kendisini sizde nasıl besleneceğinizi bilmiyorsanız yada tavsiyelere ihtiyacınız varsa doğru adres kesinlikle tuba hanım herşey için çok teşekkür ederimmmm başarılarınızın devamını diliyorum...
     9 Beğeni    


» İletişim Bilgileri
İş Adresleri
Adres 1:
Diyet -T Beslenme Danışmanlığı Merkezi
Başakşehir 2 .Etap Mavera Evleri Dükkan:7 (File Market Girişi Yanı )
İstanbul  

Telefon Numaraları

Telefon 1 :
(555) 880 69 14  
E-Posta
Kişisel Bilgileri
Cinsiyeti
Kadın
Doğum Tarihi
1985
(33 yaşında)
Mezun Olduğu Üniversite
İstanbul Bilim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik
Mezuniyet Yılı
2016
Hızlı Mesaj Araçları
Kişisel whatsapp hesabı


Tuba ÇENGEL'in Mesleki Anıları Mesleki Anıları
-

Tuba ÇENGEL Mesleki Videolar Videoları
-



23:37
Top