2007'den Bugüne 92,309 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,977 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Online Diyetle Nasıl Zayıflarsınız?
MAKALE #20546 © Yazan Dyt.Meltem YAMAN | Yayın Mayıs 2019 | 1,889 Okuyucu
İzmir dışında veya yurtdışında mı yaşıyorsun? İzmir’de yaşıyorsun ama yollar gözünde mi büyüyor? Diyetisyene ayırdığın bütçen kısıtlı mı? Hedef kilonuza ulaşmak için; bütün bu engelleri kaldırıyoruz! Kişiye özel online diyet danışmanlık hizmetimiz tam da bu sorunlarınız için oluşturulmuş bir sistemdir. Bizimle birlikte kendi başarı hikayeni yazmaya ne dersin?



Online Diyet Danışmanlığı süreci nasıl ilerliyor? Online danışmanlık nedir dediğinizi duyar gibiyim. Online beslenme danışmanlığı, bize uzakta olan ya da ofisimize gelmesi mümkün olmayan kişilerle, uzaktan iletişim araçları sayesinde iletişim kurularak düzenli günlük, haftalık takibin sağlandığı program şeklidir. Online diyet programının temelinde ofisimizde sağladığımız beslenme danışmanlığı ile arasında hiç bir fark yoktur. Sadece şartlar gereği uzaktan diyet takibi sağlanabilmektedir.

Online Diyet Nedir?

Bireysel beslenme ve diyet danışmanlığı, kişinin hedef ve ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak hazırlanan bilimsel beslenme programıdır. Beslenme biçiminiz aynı parmak iziniz gibi size özel olmalıdır. Bu yüzden online diyet sistemiyle size özel sadece sizin için hazırlanmış beslenme programlarını uygulayarak kalıcı yaşam değişikliğini ve kalıcı kilo kayıplarını hedeflemek sağlığınız için en iyisi ve doğrusu olacaktır. Doğru beslenme şeklini kazanabilmek için sizinle ilgili bütün bilgi ve detayları öğrenip değerlendirilerek, sağlıklı, uygulanabilir bir beslenme ve egzersiz programı planlanmalıdır.​

Online diyet programına başlamadan önce;
  • Fiziksel özellikleriniz
  • Sevdiğiniz yiyecekler ve eski beslenme alışkanlıklarınız
  • İşiniz, iş yerindeki yemek koşullarınız, çalışma saatleriniz ve çalışma şekliniz
  • Yaşadığınız ortam, aile yaşantınız, ev koşulları, kimlerle yaşadığınız, hayatınızı paylaştığınız insanların beslenme alışkanlıkları ve imkanlarınız
  • Size uygun olan egzersiz programları ve zamanınız
  • Sağlık problemleriniz
  • Ve sizin bize yapacağınız önerileriniz göz önünde bulundurularak yeni yaşam programınız hazırlanır. Tüm bunların yanında bize istediğiniz zaman ulaşabilme imkanınız ile sizin bu süreçte yalnız olmanızı engelleyerek bizden 7/27 destek almış olursunuz.
Online diyet programı neleri kapsar?

Birebir diyetisyen değerlendirmesi
Size özel planlanmış beslenme programı
Haftalık beslenme programı
Haftalık kilo takibi ve değerlendirmesi
Davranış değişikliği
Size özel tarifler
Beslenme eğitimi ve sizin bizden isteyebileceğiniz istekler olmak üzere geniş bir skalayı kapsar.

Online diyet size hangi konularda yardımcı olabilir?
  • Kilo alma
  • Kilo verme
  • Diyabet
  • İnsülin direnci
  • Yüksek kolesterol
  • Hipertansiyon
  • Hamilelik ve emziklilik dönemi
  • Kabızlık
  • Vejetaryen beslenme
  • Vegan beslenme
  • Spora yönelik beslenme
HAMİLELİK DÖNEMİ ONLİNE DİYET:

Dünyanın en güzel ve özel duygularını tatmaya başladığınız bu özel dönemde sizin kendi beslenmeniz çok önemliyken hamlelik döneminde bebeğinizin de size katıldığını düşündüğümüzde beslenme şekliniz sizin ve bebeğinizin sağlığı için çok önemli hale gelmektedir.


Hamilelik döneminde kaç kilo almalısın?, Hangi besinleri tüketip, hangilerini tüketmemelisin?, Hamilelik döneminde ihtiyacın olan besin miktarları ne kadar?, Hangi besinler bebeğimin beyin ve vücut gelişiminde önemli? vb. sorular aklınızı karıştırıyor. Kafanızdaki tüm bu soruları gidermek için randevuları takip etmek ya da ofise diyetisyen yanına gelmek zor mu geliyor olabilir. Hamilelik Dönemi Online Diyet sistemi ile bu özel dönemde hem sizi hem bebeğinizi beslenme konusunda biz diyetisyenler yalnız bırakmıyoruz. Sizi yakın takibe aldığımız bu sistem sayesinde dilediğin zaman sorularına yanıt bulabiliyorsunuz ve diyet listene bir tık ile ulaşabiliyorsunuz.
Çocuğunuzu dünyaya sağlıklı getirmek ve bu dönemde de sizde fazla kilo oluşmaması için yeterli ve dengeli beslenmek şarttır. Hamilelik döneminde çocuğun ve sizin ihtiyacınızdan fazla yemek yemeniz doğumda fazla kilo almanıza neden olurken bu kiloların doğum sonrası vermesinde de çok büyük sorunlara sebep olmaktadır. Bunun tam tersi fazla kilo almayım diye hamilelik döneminde az yemek yemek sizin depolarınızın boşalmasına sebep olarak sizde sağlık sorunlarına neden olurken bebeğinizin büyüme ve gelişimini de olumsuz etkilemektedir. Durum böyle olduğu için hamilelik döneminde yeterli ve dengeli beslenmek oldukça önemlidir. Bu sistem ile sizin bu dönemde yeterli ve dengeli beslenmenizi online beslenme sistemiyle takip edebilmek bizim ve sizin elinizdedir.


DOĞUM SONRASI DÖNEMDE ONLİNE DİYET:

Çoğu kadın doğumdan sonra nasıl bir beslenme şekli uygulayacağını bilememektedir. Doğum kilolarını vermek isterken sütüm azalır mı diye endişe etmektedir. Bu çelişkilerden sıyrılmak için diyetisyene gitmek isterken bebeğinden ayrılmak zor gelmektedir. Doğum sonrası dönemde online beslenme program hamilelik öncesi dönemdeki haline kavuşabilmek için motivasyon ve sağlıklı ve dengeli beslenmenizi düzenleyecek bir sistemdir.


Fazla kilolarından kurtulurken, anne sütünün kalitesinin de artması için (emziriyorsanız) size özel olarak hazırlanan doğum sonrası online diyet programı uygulaması ve sizin bebeğinizden ayırmayan bir sistemdir. Online diyet sayesinde hem evdeki düzenin bozulmamış, bebeğinin yanından ayrılmamış olacak hem de aklındaki tüm sorulara cevap bulup kolayca diyetisyenine ulaşabileceksin. Bu dönemde motivasyonunu arttırmak amaçlı gönderdiğimiz mesajlar ve e-bültenlerimiz sayesinde de bu dönemde bebeğinizi büyütürken aynı zamanda da fazla kilolardan kurtulmuş olursunuz.


SPORCU BESLENMESİ ONLİNE DİYET :

Düzenli spor yapıyor ve ‘ Anterenmandan öncesi ne yemeli, ne yememeli, kaç dakika önceden beslenmeyi kesmeli, antreman sırasında ara öğün yapmalı mıyım, rejenerasyon evresinde hangi besinler daha etkili, protein tozu kullanmak gerekli mi, peki ya karbonhidratlar mı yoksa proteinler mi daha önemli? ‘ gibi aklınıza birçok soru mu takılıyor? Spor salonuna gidiyorsunuz ama beslenmenizi de planmak mı istiyorsunuz? Bu soruların cevabına antrenman düzenin aksamadan bir mesaj ile ulaşabilmek, yaptığın antrenman türüne göre sana özel bir listeye sahip olup kas gelişiminizi daha iyi takip edebilmek için online diyet sistemi uygulanabilir. Sporda verdiğin emeğin karşılığını tam olarak alabilmek bir beslenme uzmanı eşliğinde çalışarak beslenmenizi düzenleyerek yüzde yüz verim sağlanabilir. Her zaman sadece beslenme ile kas kütlesini artıramayacağımız gibi sadece spor yapıp beslenme ile sporu desteklemezseniz tam verim alma ihtimalimiz çok düşüktür. Sporcu Beslenmesi Online diyet sisteminde sizin antremanınıza uygun besleneme programını biz diyetisyenler hazırlayarak sizin yalnızca antrenmanlarını takip etmeniz yeterli olmaktadır.

BEBEK VE ÇOCUK BESLENMESİ ONLİNE DİYET:

Bebeklik ve çocukluk dönemi; yaşam boyu beslenme alışkanlıklarının kazanıldığı en önemli dönemdir. İşte bu yüzden bu yaş grubundaki çocuklara ve bebeklere ulaşmayı çok önemsiyoruz. Bu dönemdeki beslenme danışmanlığında amacımız; çocukların yeterli ve dengeli beslenmesini sağlayarak büyüme ve gelişmesine destek olmaktır.
Bebek ve çocuklarda, obezite veya iştahsızlığın sebep olduğu zayıflık gibi iki zıt kutup sıkça görülür. Yanlış beslenmenin sebep olduğu bu iki büyük sorun düzeltilmeze çocuğun ilerdeki yaşamını etkileyen sorunlara sebep olabilmektedir. Bu yüzden bizim için özel olan bu gruba online diyet ile yeterli ve dengeli beslenmesini öğreterek büyüme ve gelişmesine destek olmayı amaçlarız.
Online diyet sisteminin yetişkinlerde olduğu gibi çocuklar için de önemli avantajları var. Çocuğuna özel planlanan menünün sizlere gönderilmesi sayesinde, senin ona özel hazırlayabileceğin sağlıklı seçeneklere destek olacağız. Üstelik randevulu sistemde geçireceğiniz vakti çocuğunla başbaşa bir etkinlik yaparak veya yürüyüşe çıkarak geçirebilirsin.
Bugün ne yapsam? Çocuğum düzenli yemek yemiyor?’ derdine de çare oluyoruz. İştahsız çocuklar için özel olarak hazırlanmış pratik ve eğlenceli tarifleri çocuğunuz bayıla bayıla yiyeceğini umut ediyoruz…
Kısacası çocukluk döneminde online diyet sistemi bu karmaşık hayatımız yolunda giderken; çocuğunuzun derslerinin arasında, kreşte, veya yanınızdayken beslenmesi hakkında endişe duymamanıza neden olur.

Yazan
Bu makaleden alıntı yapmak için alıntı yapılan yazıya aşağıdaki ibare eklenmelidir:
"Online Diyetle Nasıl Zayıflarsınız?" başlıklı makalenin tüm hakları yazarı Dyt.Meltem YAMAN'e aittir ve makale, yazarı tarafından TavsiyeEdiyorum.com (http://www.tavsiyeediyorum.com) kütüphanesinde yayınlanmıştır.
Bu ibare eklenmek şartıyla, makaleden Fikir ve Sanat Eserleri Kanununa uygun kısa alıntılar yapılabilir, ancak Dyt.Meltem YAMAN'ın izni olmaksızın makalenin tamamı başka bir mecraya kopyalanamaz veya başka yerde yayınlanamaz.
     1 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Meltem YAMAN Fotoğraf
Dyt.Meltem YAMAN
İzmir (Online hizmet de veriyor)
Diyetisyen
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi6 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Dyt.Meltem YAMAN'ın Yazıları
► Diyetle İlgili Sıkça Sorulan Sorular Dyt.Nil ŞAHİN GÜRHAN
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,977 uzman makalesi arasında 'Online Diyetle Nasıl Zayıflarsınız?' başlığıyla benzeşen toplam 47 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Neden Şişmanlıyoruz? Ağustos 2022
► Düşük İyotlu Diyet Ocak 2022
► Flexitarian Diyeti Temmuz 2020
► Duygusal Açlık Temmuz 2020
◊ Online Diyet Nedir? Mayıs 2019
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


07:48
Top