2007'den Bugüne 92,301 Tavsiye, 28,216 Uzman ve 19,976 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Biorezonans
MAKALE #4438 © Yazan Dr.Sema KARAOĞLU | Yayın Şubat 2010 | 9,132 Okuyucu
BICOM Biorezonans terapisi frekans kontrollü bilgisayarlarla yapılır. Hiçbir yan etkisi yoktur.
İnsan organizması farklı elektromanyetik frekansları yayar. Hücreler , dokular , organlar v.s.. Bunların hepsinin kendine özgü-farklı frekansları vardır. Hep birlikte hastanın genel frekans spektrumunu belirlerler.
Bu hastanın bireysel frekansıdır. Hasta ve sağlıklı insanın frekans yapıları birbirinden farklıdır. Hastanın frekans örneğinde saklanan yabancı frekanslar ( Alerjenler , virüsler , bakteriler , amalgam , mycosis v.s.. ) normal frekans düzenini bozarlar .

Bu frekans düzenini bozan elektromanyetik frekanslar belirlenir ve cihaza transfer edilir. Elektrotlar vücudun belli yerlerine yerleştirilir. Cihazda hastalık yapan frekanslar ters çevrilir ve hastanın vücuduna geri verilir. İYİLEŞME terapi frekanslarıyla gerçekleşir. Biyolojik , fiziksel frekanslar güçlendirilir ve biorezonans terapisi vücudun kendi kendini iyileştirici gücünü bu şekilde uyarır , böylece kendi savunmamızı-bağışıklık sistemimizi güçlendirir.

Hastaya ait patalojik frekanslar biorezonans terapisiyle ters çevrilerek normalleştirildiği için bağışıklık sistemini bozan engeller kaldırılmış olur ve organizma sağlıklı çalışır duruma kavuşur. İyileşme sağlanmış olur.
Metodun Temeli
Kuantum mekaniği düşüncesine göre (Debrogli Nobel Ödülü 1929) maddenin küçük parçacıklardan oluştuğu fikri çok söylenen ve ilgi çeken bir gerçeklik halidir. Dalgaların doğası radyasyon etkilerinin uzak olduğu diğer durumları yaratır.
"Rezonans" nedir? Bir odadaki bir piyanonun diopozanına vurursanız o diopozonun yerini tutan tel rezonansa başlar. Bir diğer az bilinen buluş hücrelerin birbirleriyle belirli dalga boyundaki frekanslarla iletişim kurduğudur. Bu iletişim rahatsız edici frekanslar yok ise mükemmel çalışır. Soru içindeki kişi sağlıklı kabul edilir.
Fakat, örneğin vücuda giren bir toksin rahatsız edici titreşimler sayesinde hücreler arasındaki diyoloğu bozar. Bu toksin rahatsız edici frekans örneğine sahiptir.

BİCOM cihazı negatif etki yapan frekansları algılar, değiştirir ve manyetik bir minder sayesinde vücuda iade eder. Dolasıyla hücrelerin bilgi alışverişi gene düzenli bir şekilde sağlanmış olur.
Bu kısa tarif BİCOM cihazının çalışma şeklini basitleştirerek anlatmıştır. Teknik veriler bilgilendirme seminerlerimizde detaylı olarak açıklanacaktır.
Tüm zaman dilimleri boyunca tıp çok özelleşmiş hale gelmiştir. Orta çağda tıp vücudun dış kısımlarına doğru yönelmiştir. Daha sonra ilgi vücudun iç yapısıyla ilgilenmeye başlamıştır. Bunlar; insan vücudunun kan dolaşımı,kanın bileşimindeki yapıların bulunuşu, bakteriler, virüsler, hücre ve genlerdir.

Biorezonans terapisi bu araştırmaları ilerletti. Bu önceden görülmeyen fakat bugün görülebilen frekans örneklerine dayalı bir yöntemdir. Eskiden bakteri ve mikroplarda görülemezken, bugün özel cihazlarla görülebilir haldedirler.
Başarı oranlarını yükseltmek isteyen terapistlere yönelik çalışmaktayız. Sadece Almanya’da binlerce uygulayıcı bu başarılı metodun tıp tarafından önemsenmesine yol açtı. Bugünkü biorezonans terapisti geleceğe güvenle bakabilir. Bu kişi çabuk netice veren ve yan etkiden uzak bir terapi üretebilir.
Her zaman, terapistler bu gibi düşüncelerini duyuruyor: ’Ben işimi yeniden heyecan verici buluyorum! Hastalara gerçekten yardım edebildiğimi bilmek çok güzel bir duygu.’
BİCOM cihazıyla çalışan bazı terapistler yoğunluktan ötürü tedavi için bekleme listelerinin oluştuğunu söylüyorlar. Doktorlar sık sık kendilerini bu terapiye adamak için geleneksel tedavilerden vazgeçiyorlar.
"BİCOM terapisi ile gelen başarıya teşekkürler. Doğal iyileşmeye dayalı hayatta kalabilecek deneyimlerimi yapılandırmak için kısa bir zaman aralığının içinde bulunuyor olabilirim".
Bu tip birbirine benzer sevindirici neticeleri terapistlerden duyuyoruz.


Terapide alınan sonuçlar (% yüzde)
Terapinin uygulanıp, bitmesinden 6 ay sonra
%83 alerjen toleranslı
%11 düzelmiş
%4.5 değişme olmayan tedaviyi yarım bırakan
Tüm zamanlarda alerjen toleranslandı ve hiçbir reaksiyon not edilmedi.
Alerji semptomları halen görülebilir fakat git gide daha az tekerrür gösterir.
Görülebilen terapi başarısı yok veya başlangıçtaki iyileşmeden sonra aynı alerji yeniden oluştu. Ancak tüm terapi periyodu için yok olmanın bu gurupta gözlemlenmediğini bir beklentimiz olmadan bulduk.
Terapi zamanı boyunca alerjenle yenilenmiş vaka yoktur.

Yazan
Bu makaleden alıntı yapmak için alıntı yapılan yazıya aşağıdaki ibare eklenmelidir:
"Biorezonans" başlıklı makalenin tüm hakları yazarı Dr.Sema KARAOĞLU'e aittir ve makale, yazarı tarafından TavsiyeEdiyorum.com (http://www.tavsiyeediyorum.com) kütüphanesinde yayınlanmıştır.
Bu ibare eklenmek şartıyla, makaleden Fikir ve Sanat Eserleri Kanununa uygun kısa alıntılar yapılabilir, ancak Dr.Sema KARAOĞLU'nun izni olmaksızın makalenin tamamı başka bir mecraya kopyalanamaz veya başka yerde yayınlanamaz.
     3 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Dr.Sema KARAOĞLU
Kayseri
Doktor "Deri ve Zührevi Hastalıklar - Dermatoloji"
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi41 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Dr.Sema KARAOĞLU'nun Makaleleri
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,976 uzman makalesi arasında 'Biorezonans' başlığıyla eşleşen başka makale bulunamadı.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


18:34
Top