2007'den Bugüne 92,301 Tavsiye, 28,216 Uzman ve 19,976 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!


Psk.Burak ASLAN'ın Öykü ve Şiirleri
Psk.Burak ASLAN
  1. Bir Rahibin Hikayesi ÖYKÜ | Mart 2015
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
 Yazarla İletişim  


Bir Rahibin Hikayesi
ÖYKÜ © | Yayın Mart 2015
Bir rahip 50'li yaşların sonunda emekli olmaya karar vermiş. Bir gün yolda giderken bir arkadaşına rastlamış. Arkadaşı rahibe:

- Bunca yıl bir kilisede bir kabinin içerisinde insanların günahlarını çıkarıp durdun, onların en mahrem anılarını dinledin. Peki ne geçti eline? Koca bir hayat boşa geçmedi mi? demiş. Rahip arkadaşına bakmış ve şöyle demiş:

- Ben o kabinin içinde insanlarla yalnız kaldım ve meslek yaşantım boyunca iki şeye şahit oldum. Birincisi insanların göründüğü kadar mutlu olmadığını gördüm.
ikincisi "KESİNLİKLE YETİŞKİN BİR İNSANIN OLMADIĞINI gördüm!!!

Hepimiz içimizdeki çocuk ile yaşıyoruz. Çocukluğumuzda bize kim olduğumuz söylendiyse, ona inanıyoruz ve ona uygun bir hayat kuruyoruz, hem de hiç farkında olmadan...
 
     1 Beğeni    
Şiir-Öykü Listesi

Yazan Uzman
Burak ASLAN Fotoğraf
Psk.Burak ASLAN
İçel (Mersin)
Psikolog
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi16 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı

Bu sayfada yayınlanan öykü ve şiirlerin tüm hakları yazarına (Psk.Burak ASLAN) aittir ve Psk.Burak ASLAN tarafından TavsiyeEdiyorum.com Öykü ve Şiirler kütüphanesinde yayınlanmak üzere gönderilmiştir. Burada yer alan eserler yazarından önceden izin alınmaksınız başka platformlarda yayınlamaz, sadece kaynak gösterilerek ve yazar ismi zikredilerek KISA ALINTILAR yapılabilir. Aksine davranış Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırılık teşkil edecektir.

22:26
Top