1993 Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet BL Mezunuyum
1996 Yılından bu yana İstanbul Üniveristesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
KBB ABD İşitme-Konuşma Rehabilitasyon Merkezinde çalışmaktayım
Kekemelik
Artikülasyon
Gecikmiş Konuşma
Aile Terapisi
İşitme Engelliler
Denver Gelişimsel Tarama Testi
Yaygın Gelişimsel Bozukluklarla çalışmaktayım
2003 Stefan Bray Aile Terapisti Sertifikası
2001 Psiko-Drama Eğitimi
2002 Portage Eğitimi
2000 Küçük Adımlar Eğitimi
Aile ve Evlilik Terapileri Derneği
Çocuk Akıl Ruh Sağlığı Derneği
Türk Otistik Çocuklar Derneği
Türk Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Derneği Üyesiyim
Vahdi bey'le mesleki çalışmalarım sırasında tanıştım, sık sık birçok yerde adını duyuyordum; zaman içerisinde daha yakından tanışma fırsatı buldum, kendisi ile tanışıyor olmaktan çok memnunum. Arkadaş canlısı, paylaşımcı, danışanları ve çevresi ile iyi bir iletişim içinde olan ve yakından ilgilenen bir uzmandır. Bu alanda çalışan ve kendisini tanıyan meslektaşlarımızında Vahdi bey hakkındaki olumlu kanaatleri ve kendisine güvenmeleri dikkatimi çeken özelliklerinden bir tanesidir. Vahdi beyi hem mesleki bilgisi, hem de samimi ve sıcak iletişimi ile tavsiye ediyorum.
Aziz ZORLU
Uzman Psikolog
Beğenin
Nagihan Duru
12.Kasım.2008
TavsiyeNo: 16995
Vahdi çoban beyefendi üniversite sınıf arkadaşımdır.okul yıllarında iken kişisel duruşu ve eğitim-öğrenim sürecinde gösterdiği olumlu tutum ve davranışları ile örnekti.
şu an görev yaptığı alanda hizmet sunumu ve feed backyer ile iyi bir konumda olduğunu düşünmekteyim.güler yüzlü, saygılı, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, güven veren kişilik yapısı ile hizmetini etkin kıldığı kanaatindeyim.
sosyal hizmet kuruluşları dışında görev yaparak farklı bir bakış açısı yakalamış olup, iş ahlakı ile iyi bir yer edindiğini düşünmekteyim.
saygılarımla.kendisi ile görüşmek ve mesleki deneyimlerini paylaşmak temennisi ile.
▪ Bu yazı uzmanın da kullandığı bir bilgisayar ağı veya cihazdan gönderilmiştir.