2007'den Bugüne 92,232 Tavsiye, 28,206 Uzman ve 19,964 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!


Yeni Özel Eğitim Uzmanı Tavsiye Formu!
Tavsiye Edilen Kişinin Bilgileri
Meslek
: Özel Eğitim Uzmanı
Çalıştığı Şehir
: İzmir
Soyadı
: KARATEPE
Adı
: Gökhan
 Bu form sadece Gökhan KARATEPE isimli uzman hakkında tavsiye yazısı yazıyorsanız doldurulmalıdır, eğer kendisine özel bir mesaj göndermek istiyorsanız, formu doldurmak yerine buraya tıklayınız.

 Başka Bir Kişi Tavsiye Edin!  
Sizin Bilgileriniz
İsminiz :
Bu bölümde yazdığınız isim tavsiye yazınızla birlikte yayınlanacağından, gerçek isminizin yayınlanmasını istemiyorsanız, lütfen bir rumuz ya da M.Y. gibi kısaltma kullanınız.
TC Kimlik Numaranız : (Vatandaşlık Numaranızı Bilmiyor musunuz?)
TC Kimlik Numarası tavsiye veritabanımızın güvenilirliğini arttırmak ve sisteme gerçek dışı, samimi olmayan veya mükerrer yazıların girmesini engellemek için istenmektedir, verilen numara hiçbir yerde yayınlanmaz, site ziyaretçileri tarafından görülemez. Geçersiz kimlik numarası yazılması durumunda yazı otomatik olarak sistemden silinir. TC Kimlik numaranızı bilmiyorsanız, öğrenmek için buraya tıklayınız.
Eposta Adresiniz :
Eposta adresiniz sitede YAYINLANMAZ, sadece tavsiye ettiğiniz uzman tarafından görülebilir. Eposta adresinize yazının onayı için bir mesajı gönderileceğinden, hatalı veya geçersiz bir eposta girilmesi durumunda yazı işleme giremeyecektir.
Bu kişiyi site ziyaretçilerimize tavsiye ediyor musunuz?
EVET, Tavsiye Ediyorum!
Hayır, Memnun Kalmadım.
Uzmanla Tanışıklığınız
Bu uzmandan profesyonel (ücretli) hizmet aldım ve kendisiyle profesyonel ilişki dışında HİÇBİR tanışıklığım yok. (SGK ve diğer her türlü özel sigortalar aracılığıyla alınan hizmetler de ücretli hizmet kapsamındadır. Gerekli görüldüğünde Editörlerimiz hizmet alındığının belgelendirilmesini talep edebilir. )

Diğer Tavsiyeler (Ücretsiz hizmet alımı, Arkadaş, Komşu, Aile, Tanıdık, Meslektaş yazıları vs.)

Sitemizde uzmanı tanıyan HERKES uzmanla ilgili tavsiye yazısı yazabilir. Uzmanla tanışıklığı olan akraba, arkadaş, meslektaş, aile ferdi gibi ziyaretçilerimiz ile uzmandan ücretsiz hizmet alan ziyaretçilerimizin ikinci seçeneği işaretleyerek yazılarını göndermelerini önemle rica ederiz.


Bu yazıyı Gökhan KARATEPE isimli uzmanın çalıştığı kurumdaki bir bilgisayardan mı yazıyorsunuz?
Evet, şu anda kullandığım bilgisayar tavsiye ettiğim kişiyle ilgisi olan bir yere ait (örneğin onun işyerinde/çalıştığı, ziyaret ettiği bir kurumda bulunan) bir bilgisayardır
Hayır, bu bilgisayarın Gökhan KARATEPE ile veya onun çalıştığı kurumlarla hiçbir ilgisi yoktur, benim kişisel bilgisayarımdır.

Tavsiye ve Tanıtım Yazınız
Lütfen bu uzmanı onu hiç tanımayan okuyuculara tanıtacak ve kendisini niye tavsiye ettiğinizi, hangi özelliklerini beğendiğinizi belirten AYRINTILI, SAMİMİ ve bu sayfanın altında belirtilen tavsiye kriterlerine uygun bir yazı yazınız. Yazı içinde değinebileceğiniz bazı noktaları sağdaki bölümde görebilirsiniz. Diğer tavsiye kriterlerimizi de bu sayfada okuyabilirsiniz.

Yazınızda değinebileceğiniz konulara birkaç örnek:

  • Bu uzmanla nasıl tanıştınız, kendisini ilk nasıl buldunuz?
  • Nasıl bir hizmet aldınız (veya nereden tanıyorsunuz), size hangi konularda, nasıl yardımcı oldu, hangi sorununuzu çözdü?
  • Mesleki açıdan hangi yönlerini başarılı buldunuz? Diğer uzmanlara göre hangi yönleri daha ön plana çıkıyor?
  • Hangi konuda kendini geliştirirse mesleğinde daha da mükemmel olur.
  • Bu kişiyi 3 sıfatla tanımlasanız, hangi 3 sıfatı seçersiniz.
  • Sizce kişisel özellikleri neler? (Arkadaş canlısı, mesafeli, güleryüzlü, konuşkan, ciddi vs.)
  • Yanında çalışanlar ve çalıştığı yeri nasıl buldunuz?

TavsiyeEdiyorum.com Üye Sözleşmesi, Yararlanma Şartları, Site Güvenilirlik Sözü, Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni ve Telif Şartlarını kabul ediyorum. Tavsiye yazım, eposta adresim, TC kimlik numaram ve paylaştığım kişisel bilgilerin TavsiyeEdiyorum.com'un yurtdışında bulunan kendi sunucularında saklanmasını onaylıyor ve siteye tavsiye yazısı göndermek istiyorum.
Genel Hatırlatmalar, Yayın Kriterleri ve Kurallar:

Tavsiye yazılarının sitemizde yayınlanma amacı uzmanı üçüncü bir kişinin gözünden diğer site ziyaretçilerimize OBJEKTİF olarak tanıtmaktır, onun reklamını yapmak değil. Bu nedenle sizin onu tanıma/ondan hizmet alma hikayenizle ve sizin bakış açınızla ilgileniyoruz ve çok abartılı övgü mektuplarını değil, objektif, anlamlı ve okuyuculara yararlı olacak yazıları yayınlamayı tercih ediyoruz.

Tavsiye yazılarının DÜZGÜN bir Türkçe ile, Türkçe dilbilgisi kuralları ve noktalama işaretlerine dikkat edilerek ÖZENLİ yazılmasını bekliyoruz. Çalakalem, özensiz, internet chat dili, chat kısaltmaları içeren (gelio, war, bi, diil, sewiommmm vs.) yazılar ile BU ŞEKİLDE TAMAMI BÜYÜK HARFLERLE yazılan yazıları kabul edemiyoruz. Yazınız bir internet forumundaki üslup ile değil, bir referans mektubundaki özenle yazılmalıdır.

Sitemize gönderilen tüm tavsiye yazıları prensip olarak tüm site ziyaretçilerin okumasına açık şekilde yayınlanır. Bu nedenle çok özel nitelikteki konular uzmana özel mesajla gönderilmeli, tavsiye yazıları içinde yer verilmemelidir. Doktor ve Diş Hekimleri için yazılan tavsiye yazıları hukuki alt yapı oluşuncaya kadar şimdilik sadece uzmanın kendisine gösterilmektedir. Şikayet yazıları ise hukuki nedenlerden herkese açık yayınlamaz, sadece editörler ve uzmanın kendisi tarafından okunur. Hakkında çok fazla şikayet gelen uzmanların adı sitemizden çıkartılır ancak haklarındaki olumsuz eleştiriler kamuoyuna açıklanmaz. (Diğer )





14:48
Top