2007'den Bugüne 92,301 Tavsiye, 28,216 Uzman ve 19,976 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



İş Dünyasının Liderleri Güneydoğu Anadolu’da Buluştu
YAZI #1310 © Yazan Psk.Bahadır BİLGİN | Yayın Ocak 2012
İş dünyasının liderleri Güneydoğu Anadolu’da buluştu

PERYÖN Güneydoğu Anadolu Şubesi 2.İnsan Kaynakları Kongresi gerçekleşti.

PERYÖN (Türkiye Personel Yönetimi Derneği) Güneydoğu Anadolu Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2.İnsan Kaynakları Kongresi, 6 Haziran 2009 tarihinde Gaziantep Ticaret Odası’nda Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Oğuz Duman ve PERYÖN Güneydoğu Anadolu Şubesi Başkanı Mustafa Yavuz’un açılış konuşmaları ile başladı. “Herkes LiderİK Diyor” ana teması ile gerçekleştirilen 2.İnsan Kaynakları Kongresi’nde bu sene, katılımcılara iş dünyasında liderlik ve nasıl lider olunacağı ile ilgili bilgiler iş dünyasının lider isimleri tarafından aktarıldı.

Bu yıl ikincisi gerçekleşen İnsan Kaynakları Kongresi’nde “İş Dünyasında Liderlik Etmek: Ne?, Neden?, Nasıl?”, “Geleceğe Liderlik Penceresinden Bakmak Yada Bakmamak”, “İnsan Kaynaklarının Dönüşen Rolü ve Liderlik”, “Örnek Bir Lider Portresi”, “İçimizdeki Lider: Kişisel Liderlik”, “İnsan Kaynakları ve Liderlik Etmek”, “Liderlik ve Yönetim: Çok mu Gerekli?” ve “Liderliğe Değişik Bir Bakış” gibi pek çok konu konuşmacılar tarafından ele alındı. Bu sene İnsan Kaynakları Kongresi’nde ayrıca, 2008 yılında Türkiye’de ilk defa verilen İnsan Yönetimi Ödülleri’ni alan şirketlerin fark yaratan uygulamaları da katılımcılar ile paylaşıldı.

İş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği 2.İnsan Kaynakları Kongresi’nde Vedat Erol, Ufuk Tarhan, Recep Yiğit, İlknur G. Kalıpçı, İsmail Karasu, Dr. Murat Bilgili, Ahmet Aksoy, Özlem Rodoslu, Özden Aslan, Dr. Barbaros Kon, Bahadır Bilgin ve Münir Arıkan’ın konuşmacı olarak katıldığı kongrede katılımcılar, liderlik konusunda uzmanların bilgi ve deneyimlerini öğrenme fırsatı yakaladı.
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Psk.Bahadır BİLGİN'in Yazıları
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,976 uzman makalesi arasında 'İş Dünyasının Liderleri Güneydoğu Anadolu’da Buluştu' başlığıyla benzeşen toplam 2 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


22:41
Top