2007'den Bugüne 92,309 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,977 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Karın Bölgesini İnceltmek İçin Öneriler
YAZI #1496 © Yazan Uzm.Dyt.Başak KEFELİ | Yayın Ağustos 2012
Oldukça iyi bir ağırlıkta olup aynada sizi rahatsız eden tek yeriniz beliniz ise bu konuda yalnız sayılmazsınız. Çünkü son zamanlarda düzensiz beslenmeye bağlı olarak bel ve karın bölgesindeki yağlanmalarla sıklıkla karşılaşır olduk. Bel ve karın bölgesindeki yağlardan kurtulabileniz için yapmanız gereken beslenmenizi düzenlemek. İşte önemli beslenme önerileri;



· 2 -3 saatte bir ara öğün yapın. Bu durum kan şekerinizin daha dengede gitmesini sağlayacaktır.

· Ara öğün olarak şekerli besinlerden uzak durun. Daha çok süt, ayran, kefir, yoğurt, meyveli yoğurt gibi besinleri tercih edin.

· Pirinç, patates, beyaz un, şeker kan şekerini hızlı yükseltir. Bu besinlere diyetinizde haftada 1 defadan fazla yer vermeyin.

· Tam buğday ekmeği veya çok tahıllı ekmek tüketin.

· Hem öğlen hem de akşam yemeğinde yoğurt yemeye çalışın.

· Tatlı isteğinizi sütlü ve az şekerli tatalılarla bastırmaya çalışın.

Bütün bu önemlerin dışında bel ve karın kaslarınızı çalıştıracak hareketler de yaparsanız sonucun çok güzel olduğunu 1-2 ay içinde fark edeceksiniz.
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Başak KEFELİ Fotoğraf
Uzm.Dyt.Başak KEFELİ
Bursa (Online hizmet de veriyor)
Uzman Diyetisyen
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi18 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Uzm.Dyt.Başak KEFELİ'nin Makale ve Yazıları
► Bel İnceltmek İçin İpuçları Dyt.Didar KOLAÇ
► Kilo Almak İçin Öneriler Dyt.İrem ÇELİK TÜTÜNCÜ
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,977 uzman makalesi arasında 'Karın Bölgesini İnceltmek İçin Öneriler' başlığıyla benzeşen toplam 86 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Gluten İçeren Besinler Ağustos 2022
► Hamilelikte Beslenme Ağustos 2012
◊ Ürik Asit Yüksekliğinde Ne Yapılmalı? ÇOK OKUNUYOR Temmuz 2012
◊ Çocuklarda Gece Sütü Önemli ÇOK OKUNUYOR Haziran 2012
◊ Kilo Alamıyor Musunuz? Haziran 2012
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


19:28
Top