2007'den Bugüne 92,260 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Bir Kereden Bir Şey Olmazmış
YAZI #1739 © Yazan Uzm.Psk.Tuğba DEMİRÖZ | Yayın Haziran 2013
Geçen yıl Bedensel Engelliler Vakfından arıyoruz diye arandım, tekerlekli sandalye almak için bedensel engelli arkadaşlar tiyatro gösterisi hazırladılar, bilet alarak bize katkıda bulunur musunuz dediler ben de hay hay katkım olsun diye bilet aldım, sonra bir daha arandım bir daha aldım, ilk iki arama arasında bir ay geçmişti, şimdi bir yıldan fazladır her gün, bazen gün de bir kaç kez aranıyorum. Kendilerinden defalarca numaramı silmelerini rica ettim, maalesef hiçbir ilerleme kaydedemedim, zaman içinde kendi taktiklerimi geliştirdim, onların aradığı her numarayı son bir aydır kaydediyorum. Ekranda "bedensel engelliler bilet " yazıyorsa telefona cevap vermiyor, yazmayanları mecburen cevaplayıp aynı ricada bulunup yeni numarayı da kaydediyorum. Telefon rehberimin B si işgal altında. Bugün 17:50de arandım ve rahatsız olduğumu, kaç kez numaramı silmelerini rica ettiğimi bir kez daha telefonla aranırsam vakıflarını savcılığa vereceğimi beyan ettim tabi tüm duygularımı ajite edecek onlarca cümleyi de dinlemek durumunda kaldım. Az evvel yeniden arandım bedensel engelliler vakfından arıyoruz, birkaç dakikanızı alabilir miyiz Tuğba hanım dediklerinde, hayır dedim ben sizin birkaç dakikanızı alacağım az evvel arayan arkadaşa numaramı silmez ve bir kez daha ararsanız savcılığa vereceğimi söylemiştim, yarın sizi savcılığa vereceğim dedim ve kapadım. Bir insan bu kadar taciz edilemez diyorum.



0 530 143 11 04

0 542 232 22 33

0 530 178 06 19

0 530 951 27 25

0 530 178 06 14

0 533 163 75 17

0 216 709 00 41



Bence bu numaraları kaydedin, benden söylemesi, elini veren kolunu kaptırıyor.
     1 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tuğba DEMİRÖZ Fotoğraf
Uzm.Psk.Tuğba DEMİRÖZ
İstanbul
Uzman Psikolog
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi244 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Uzm.Psk.Tuğba DEMİRÖZ'ün Makaleleri
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Bir Kereden Bir Şey Olmazmış' başlığıyla eşleşen başka makale bulunamadı.
► Manüplasyon Ocak 2017
► Empati Kasım 2016
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


19:38
Top