2007'den Bugüne 92,259 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Yetenekli Olmanın Bir Önemi Yok…
YAZI #1934 © Yazan Psk.Murat KAHRAMAN | Yayın Aralık 2013
Eğer şundan bahsediyorsak; dünyanın en önemli bir şeyi olmak istiyorum evet burada yeteneğin önemi var kişi dünyanın en iyi basketbolcusu olacağım diyorsa örneğin 3 yaşından beri de bunun ipuçlarını vermediyse vazoya cevizleri atmaya başlamadıysa mesela o yaşlar da ? Ama ben basketboldan keyif almak istiyorum sadece, yeteneğin bir önemi var mı?
veya müzikle ilgili ben şarkı söylemeyi çok seviyorum ama sesim hiç güzel değil bir önemi yok..

Oysaki herkes bir kulak ölçer…

bunu meslek olarak seçmek istiyorsa diğer özelliklerine de bakarız. Kişiler veya aileler hatta toplum bunu bazen o kadar abartır ve bunu peşinden giderki galiba hep bunlarla karşılaşıyoruz karşılaşacağız insanlar bununla karşımıza gelecek bunlar bizim eğitim sistemimiz de bir şeyi her zaman en iyi şekilde yapacağız gibi verilen şey böyle öğreniyoruz bizim de bunu satın almamamız gerektiğini düşünüyorum çünkü bu insanı çok bloke eden de bir şey fırçasına küsen, resim yapmayı bırakan, topu bırakan, kalemini kıran evet hayallerimizi bırakıyoruz cesaretimizi kaybediyoruz…
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Psk.Murat KAHRAMAN'ın Yazıları
► Evlilikte Eş Olmanın Önemi Psk.Namık ACAR
► Üstün Yetenekli Çocuklar Psk.Dnş.Nuray ÖZBEN AVŞAR
► Özel Yetenekli Çocuklar Psk.Dnş.Tuğba GÜRÇAĞ
► Üstün ve Özel Yetenekli Çocuklar Psk.Doğan Demirkan ÖZDEMİR
► Üstün ve Özel Yetenekli Çocuklar Psk.İbrahim ERTABAK
► Üstün Özel Yetenekli Çocuğu Anlamak Psk.Dnş.Oktay TOPALOĞLU
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Yetenekli Olmanın Bir Önemi Yok…' başlığıyla benzeşen toplam 44 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
◊ Çok Güçlü Olacağım Aralık 2013
◊ Duygu Anlamdır Aralık 2013
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


16:16
Top