2007'den Bugüne 92,259 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Okuma Alışkanlıkları
YAZI #1947 © Yazan Psk.Yetkin KUŞAN | Yayın Aralık 2013
kitap okumakla ilgili herkes hemfikirdir..okumak yararlıdır.doğru..Kitap Türkiye'deki ihtiyaç maddeleri listesinde 235'nci sırada yer alıyor.kitap okumakla ilgili meral okay çok çarpıcı bir açıklama yaptı son roportajında. aklımda kalan özeti bir roman okuduğunuzda en az 10-15 insanı tanırsınız olmuştu.kendisine rahmet diliyorum.evet bu kadar çok kişiyle ilgili bilgileri derinlemesine bilgiye sahip olabileceğiniz ve bunu da günlük hayatımızda uygulayabileceğimiz (bazen farkında bazen bilmeden beynin algısal otomatikliği) şey değerli olmalı.kitap okuyan kişilere karşı imtihan içinde olan okumayanların kullandığı klişeler var.bunlar "benim hayatımı yazsam roman olur" ee yaz olsun veya " hayatı biz öyle kitaplardan öğrenmedik" ee kitapları marslılar yazmadı ki?! emin olun yazarları araştırın (bir çoğu en azından çok kötü hayat yaşamışlardır ki o yüzden dolmuş taşmış ve dökülendir okuduğun) kasdettiğiniz bu yazar benim kalibremde değil diyorsanız okumayın.aldıysanız okuyup içinize sinmedi ve üzüntü içindeyseniz ikinci el kitapçılarla değiştirin.olmadı ben bunu da makaleye çevireyim daha da geniş anlatayım diyeceğim şuna yanarım: bunu okuyanların da zaten okumaları
     1 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Yetkin KUŞAN Fotoğraf
Psk.Yetkin KUŞAN
Antalya
Klinik Psikolog
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi36 kez tavsiye edildi
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Psk.Yetkin KUŞAN'ın Makaleleri
► Okuma Güçlüğü Disleksi Şeref BAYSAL
► Çocukta Okuma Alışkanlığı Psk.Barış ÜLKÜMEN
► Disleksi ve Akıcı Okuma Gökhan KARATEPE
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Okuma Alışkanlıkları' başlığıyla benzeşen toplam 16 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Doğa, Şehir ve İnsan Haziran 2017
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


14:02
Top