2007'den Bugüne 92,310 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,977 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Hermes Şems Denge Enerjisi Tekniği
YAZI #2675 © Yazan Uzm.Psk.Hatice ÇETİNKAYA ŞAHİN | Yayın Ekim 2015
Denge Enerjisi

Hermes Şems Denge Enerjisiyle Resetleme (sıfırlama) :
Bedendeki tüm olumsuz duygu ve düşüncelerin boşalımı ile bedenin dengeye girmesi.
Dengeye giren bedenin kendini toparlayıp meridyenlerin ( Yaşamsal Enerji akışını sağlayan kanalların) düzenli çalışmasıyla şifalanması.

Dolu Zihinlerin Boşaltılıp Enerjisel Blokajların Kaldırılması :
Zihnimiz bir kayıt diski gibidir . Yaşantılarımız boyunca gördüğümüz, duyduğumuz, deneyimlediğimiz, tanık olduğumuz tüm kayıtlar oradadır. Diskte nelerin yüklü olduğunu tek tek bilmemiz imkansız. Çünkü oldukça geniş bir hafıza programına sahibiz. Hayatımıza bu kayıtlarla şekil veririz. Ancak bu kayıtların olumsuzu kendi önümüzü tıkamamızı ruhsal ve bedensel olarak hasta olmamızı sağlar..

Kalp Mühürlerinin Kırılması:
Yine zihinde kayıtlı olan beklentili ilişki anlayışı, kendimize olan inanç ve sevgi yetersizliğinden doğan hayal kırıklıkları, travmalar duygularımızı kapatmamızı ve aynı şekilde hasta olmamızı sağlar.

Yani bedensel enerji blokajlarının kırılmasıyla dengenin sağlanması bedenimizin enerji giriş kanalları (meridyenler) vardır. Bedendeki olumsuz duygu ve düşünceler bu kanalları tıkamaktadır. Böylece beden dengeden çıkıp hastalıklara sebep olmaktadır. Uygulanan teknikle kanal üzerindeki tüm (blokajlar) açılır.
Enerjisel blokajlar kırılıp denge sağlandıktan sonra beden kendini toparlayıp kaynaktan aktarılan şifa enerjisiyle bütünsel şifa gerçekleşir.

*Kişinin rahatsızlık duyduğu sağlık sorunları şifa terapileriyle giderilmektedir.

Terapilerin sonunda;

*Mevcut olan rahatsızlıkların altında yatan nedenler ortaya çıkarılıp, fiziksel, ruhsal yönden rahatlama sağlanır.

*Kişi özgürleşir, negatif enerjilerden etkilenmeyecek bir hale gelir.

*Büyük bir ölçüde rahatlar ve kendisini huzurlu hisseder.

*Bir dönüşüm gerçekleşir.

*Tedavi sağlanır .

NOT: Aynı zamanda aldığınız bireysel şifa terapileri her türlü tıbbi tedaviyle birlikte devam edebilir.
(Enerjisel blokajlar kırılıp beden bütününüz dengeye alınır, ancak siz terapiye açık olabildiğiniz kadar şifalanırsınız.)
(Şifalanma ve süresiyle ilgili her hangi bir garanti verilmediği gibi mucizevi şifalar da gerçekleşmektedir..)
http://www.hermessems.net/ sitesinden yazar izni ile alıntı yapılmıştır.
     1 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Uzm.Psk.Hatice ÇETİNKAYA ŞAHİN'in Makaleleri
► Denge ve Çatışma İhtiyacı Psk.Elif TERZİKÖY
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,977 uzman makalesi arasında 'Hermes Şems Denge Enerjisi Tekniği' başlığıyla benzeşen toplam 28 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Emdr Nedir? Eylül 2012
► Karne ve Ebeveyn Tutumları Haziran 2012
► Ebeveyn Ölümü ve Etkileri ÇOK OKUNUYOR Mayıs 2012
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


17:21
Top