2007'den Bugüne 92,262 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Muhabbet Kuşlarında ve Papağanlarda Homeopati İlacının Kullanılması
YAZI #3447 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Nisan 2017
Homeopati kuş ilaçları çok yenidir .Son birkaç yılda kanıtlandı.Genel olarak, tüm türe ait enerji tıbbında belirtilen tedaviler kuşlara uygulanabilir.Muhabbet kuşu boyutundan dolayı, incelerken ve tedavi ederken özel muamele gereklidir.İzmir kuş hastanemizde kuş homeopati ilaçlarını kullanmaktayız , çok değişik muhabbet kuşu vakalarında kullandık ,başarı inanılmazdı.Homeopati İlaçları kuşun tüyünden, pençesinden veya kanından hazırlanır, çünkü herhangi bir bölüm bütünün özünü içerir kuralı esastır.
Muhabbet Kuşu Homeopati İlaçları merkezimizde hazırlanmaktadır.
-Muhabbet kuşlarında psikolojik tüy yolma vakalarında.
-Muhabbet kuşlarında güçsüzlük ve ishallerde.
-Muhabbet kuşlarının yemlerinin yetiştirilmesi sırasında tohumlarına atılan zehirlerin muhabbet kuşunda yok edilmesinde.
-Muhabbet kuşlarının salmonella enfeksiyonunda.
-Muhabbet kuşlarının allerjik reaksiyonlarında.
-Muhabbet kuşlarının paraziter stres olgularında,solunum yetersizliklerinde.
-Muhabbet kuşlarının dişilerinde yumurtlamaya bağlı sorunlarda.
-Muhabbet kuşlarının lipom yağ bezesi,kuyruk yağ bezesi,kanserli dokularda,karaciğer ve böbrek rahatsızlıklarında
Ana tedaviye destek olarak homepati ilaçlarını kullanmaktayız ,sonuçlar şaşırtıcı hasta muhabbet kuşlarımızda iyileşmede hızlılık ve hasta kalitelerinde refah görmekteyiz
Veteriner homeopati ilaçlarıyla beraber durumu ağır muhabbet kuşlarında özel ağrı kesiciler vermekteyiz ve ağrı yok edilmektedir.
Tolgay Aytar
Avian Veterinian
İzmir Kuş Hastanesi
     1 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi KayıtlıTavsiyeEdiyorum.com'u sıkça ziyaret ediyor.
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
► Papağanlarda Rutin Bakım Vet.Hek.Akif DEMİREL
► Kafes Kuşlarında Zoonoz Hastalıklar Vet.Hek.A.Kutlu DAYIOĞLU
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Muhabbet Kuşlarında ve Papağanlarda Homeopati İlacının Kullanılması' başlığıyla benzeşen toplam 16 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


14:19
Top