2007'den Bugüne 92,260 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Titreşim Yükselterek İlişkilerden Keyif Alın
YAZI #4047 © Yazan Uzm.Psk.İrem BRAY | Yayın Aralık 2017
İlişkilerden keyif almanın sırrı, titreşim düzeyinizi yüksek tutmakta. Titreşiminizi yükseltmek doğal olarak hem sizi, hem eşinizi hem de başkalarını etkiler. Antidepresanlar beynimizin kimyasını değiştirerek bir iyilik hissi yaratır. Peki ya aynı etkiyi kendiniz yaratmayı bilseydiniz?

Eşinizin beyin kimyası bozulduğunda, alınganlık göstermeden ve kendinizi tehdit altında hissetmeden onu sakinleştirmeyi becerebilseydiniz. Titreşim düzeyimiz yüksek olduğunda alınganlığımız ve karşımızdakini tehdit olarak görme hissimiz azalır.
Titreşim Neden Bu Kadar Önemli?

Siz ve ben dâhil evrendeki her şey enerjiden ibarettir ve enerji farklı titreşim ve frekans düzeylerinde bulunur. Bu titreşimler kendini duygu olarak gösterebilir, bazı kişiler ise titreşimleri renk, ses ya da koku olarak veya diğer duyularla algılayabilir.

Fizikçilere göre, bu titreşimler gerçeklik dediğimiz şeyin yapı taşlarıdır. Gerçeklik, farkındalığın bir hologramı olarak ortaya çıkar.

Enerjimizin ya da titreşimimizin frekansı yükseldiğinde, kendimizi fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak daha hafif hissederiz. Hayatımızda anlamlı rastlantılar yaşanmaya başlar, kendimizi şanslı ve olumlu duygularla dolu hissederiz. Parlarız. Güç, berraklık, huzur, sevgi ve mutluluk hissetmeye ve yaymaya başlarız. Bedenimizin sağlıklı ve güçlü olduğunu hissederiz, duygularımızı kolayca dengeleyebiliriz.

Titreşim Nasıl Yükseltilir?

Titreşim düzeyimiz sağlık, zenginlik, iş ve ilişki durumumuzun temelini oluşturduğuna göre, titreşimlerimizi bilinçli bir şekilde yönetmeyi öğrenmemiz akıllıca olur. Titreşiminizi artırmak için aşağıdaki yöntem ve kaynaklardan faydalanabilirsiniz:

1) Bedensel hareketlilik ve bakım

2) İyi uyuma

3) Sağlıklı beslenme

4) Yapılandırılmamış sakin ve bazen sessiz zamanlar

5) Sosyalleşme

6) Duygularınızı tanıma ve kabullenme

7) Ne istediğinizi bilme ve o yönde hareket etme

8) Sağlıklı bir topluluğa ait olma hissi

9) Mutlu olmayı isteme ve o yönde hareket etme

10) Şükretme

11) Değişebilme yetisi

12) Nefes farkındalığı

13) Sağlıklı sınırlar koyma

14) Sarılma

15) Gül yağı ile aromaterapi

16) Doğada olma

Titreşim Düşüren Etmenlere Dikkat

Titreşimi düşük insanlarla birlikte olmak ya da haberleri seyretmek, titreşim düzeyiniz yeterince yüksek değilse iyice düşmesine neden olabilir. Huzursuzluk, korku, can sıkıntısı, kıskançlık, utanç, suçluluk, hırs ve öfke gibi duygular hissettiğinizde yargısız bir farkındalıkla titreşim çalışmanıza yönelin.

Evrenin kanunlarından biri de döngüselliktir. Hayatımız döngülerle ilerler. Titreşimlerimiz değişkendir. Sıra dışı insanları normal insanlardan ayıran fark, titreşim yükselten alışkanlıkları günlük hayatın bir parçası haline getirmeleridir.
     4 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
İrem BRAY Fotoğraf
Uzm.Psk.İrem BRAY
Muğla (Online hizmet de veriyor)
Uzman Psikolog
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi40 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Uzm.Psk.İrem BRAY'ın Makaleleri
► Öfkenizi Kontrol Altına Alın Psk.Gülşah PINAROĞLU
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Titreşim Yükselterek İlişkilerden Keyif Alın' başlığıyla benzeşen toplam 7 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


18:11
Top