2007'den Bugüne 92,309 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,977 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Kirpi Acil Müdehale
YAZI #5521 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Mart 2019
Bulunan kirpi yardıma muhtac ise, yani hasta, yaralı ya da yavru ise; bir an önce bizlere ulaşmanız gerekiyor. Lütfen yabani hayvanları tam tanımadan onlara iyi niyet göstergesi olarak kendi yediklerimizden sunmayalım. Bu onların zararına ve hatta bozulan genel durumun daha kötüye gitmesine sebebiyet verebilir. Lütfen bilmeden ağrı kesici, aspirin veya diğer insanlar için kullanılan ilaçlardan kullanmaya çalışmayalım.
Unutmayın ki, kirpi de esaret altında tutulmaması gereken canlılardandır.Asla Süt ve ekmek verilmez. Barsakları bozulur ve bundan sonra yediği hiç birşeryden yararlanamz, hastalanır.
If the hedgehog is in need of help, ie, sick, injured or kitten; you need to reach us as soon as possible. Please do not offer wild animals to our own well-being as an indication of good faith before they know it. This can lead to their detriment and even deterioration of the deteriorating general situation. Please do not try to use the medications used for painkillers, aspirin or other people without knowing.
What you need to know about the hedgehog can be in this document. Please note that the hedgehog is also not to be kept in captivity.Asla milk and bread is not given. His bowel is broken and after that he cannot benefit from anything he eats, he gets sick.#hedgehog #hedgehogbaby #hedgehogcommunity #hedgehogsofinstagram #africanpygmyhedgehog #doga #dogafotograflari #hayvanlaralemi #hayvanlar #kuşgözlem #kedi #köpek#temavakfı #temavakfi #greenpeaceturkiye #avcılık #avcı #veterinerhekim #ormanda #ormancı #ormanya #ormancı #ormanikesfet #ormanhavası #ormanıseviyorum #bitki #hayvanatbahçesi #kuş #kuşlar #bird #birds #
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
► Köpeğiniz ve Acil Durumlar Vet.Hek.Doç.Dr.Güçlü GÜLANBER
► Kedi ve Köpek : Doğum Acil Durumları Vet.Hek.İ.Serdar SAYAR
► Acil Durumda Kedi-Köpeğin İncelenmesi. Vet.Hek.İ.Serdar SAYAR
► Kedi ve Köpekte Acil Bir Vakayı Farketme. Vet.Hek.İ.Serdar SAYAR
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,977 uzman makalesi arasında 'Kirpi Acil Müdehale' başlığıyla benzeşen toplam 18 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


04:27
Top