2007'den Bugüne 92,258 Tavsiye, 28,211 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Hasta Kuşlara Ne Zaman Müdahale Etmek Gerekli?
YAZI #5577 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Mart 2019
HASTA KUŞLARA NE ZAMAN MÜDAHALE ETMEK GEREKLİ?
Hasta kuşlarınıza ilk belirtileri farkettiğiniz anda müdahale edilmesi gerekir. Siz hasta kuşunuzu bekletirken (kendiliğinden iyileşmesi için) durum daha kötüye gidiyor. Doğal ortamda bir yaşına gelene kadar kuşların sadece %10 u hayatta kalıyor.
Bir vaka da ne kadar erken müdahale edersek başarı o derece yüksek oluyor. Lütfen geç kalmayınız. 👨🏻⚕ WHEN IS THE PATIENT REQUIRED FOR INTERMEDIATE BIRDS?
When you notice the first signs of your sick birds, you must intervene. The situation is getting worse when you are waiting for your sick bird to heal. Only 10% of birds survive until they are one year old.
The earlier we intervene in a case, the higher the success. Please don't be late. 👨 ⚕
#muhabbetkusu #muhabbetkuşum #muhabbetkuşuüretimi #muhabetkuşu #muhabbetkuşuseverler #muhabbetkuşları #muhabbetkusum #muhabbetkuslari #muhabbetkuş #muhabbetkusuyardım #muhabbetshow #jumbomuhabbet #konuşanmuhabbetkuşu #muhabbetkuşum #muhabbetkuşları #showjumbo #showjumbomuhabbetkuşu #papagan #güvercin #tavşan #iguana #ginedomuzu #papagan #papaganlar #papağan #jakopapağan #sultanpapağanı #cennetpapağanı #sevdapapağanı #papağanlar #güvercin #güvercinler #kanaryakuşu #süstavukları
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi KayıtlıTavsiyeEdiyorum.com'u sıkça ziyaret ediyor.
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Hasta Kuşlara Ne Zaman Müdahale Etmek Gerekli?' başlığıyla benzeşen toplam 97 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


11:12
Top