2007'den Bugüne 92,301 Tavsiye, 28,216 Uzman ve 19,976 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Doğada Bulduğunuz Yaban Kuşlarına İlk Acil Müdehale
YAZI #5632 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Mart 2019
Aman dikkat unutmayınız ki doğada bulduğunuz bitkin kuşlar çok “açtırlar “ Onlara çok fazla yiyecek verirseniz, bilinçsizce yutarlar , bu kuşlarda ölümcül bir “dolaşım bozukluğuna “ yol açar..İlk önce, bulunan kuşa sadece yaklaşık yarım çay kaşığı yiyecek verin ve kuşun bu miktarda yiyecek yemesine izin verin. Daha sonra bir ile iki saat arası bir mola yapılmalı ve yine az miktarda yiyecek verilmelidir.Sonra tekrar duraklama zamanıdır ve daha sonra biraz daha büyük miktarlarda yiyecek sunabilirsiniz..Bu durum ev kuşlarında dikkatsizlikle yem vermeyi unutma durumlarında da uygulanmalıdır.. #amazing #animals #animal #vet #vetlife #exotic #exoticpet #wildlife #egzotik #exotic #exoticanimals #veterinary #nature #naturelife #naturelover #exoticspecialist #wildlifephotography #kuşveterineri #parrot #budgie #bird #kuşveterineri #birds #kuş #kuşlar #dog #cat #köpek #kedi #canon #
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
► Köpeğiniz ve Acil Durumlar Vet.Hek.Doç.Dr.Güçlü GÜLANBER
► Kedi ve Köpek : Doğum Acil Durumları Vet.Hek.İ.Serdar SAYAR
► Acil Durumda Kedi-Köpeğin İncelenmesi. Vet.Hek.İ.Serdar SAYAR
► Kedi ve Köpekte Acil Bir Vakayı Farketme. Vet.Hek.İ.Serdar SAYAR
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,976 uzman makalesi arasında 'Doğada Bulduğunuz Yaban Kuşlarına İlk Acil Müdehale' başlığıyla benzeşen toplam 22 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


19:02
Top