2007'den Bugüne 92,313 Tavsiye, 28,222 Uzman ve 19,980 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Genital Estetik ve Cinsel Fonksiyon Bozuklukları
YAZI #5947 © Yazan Op.Dr.Murat KAYAOĞLU | Yayın Eylül 2019
Bazı hastalıklar vardır sizi doktora götürür tedavisini olur ve iyileşirsiniz..
bazı hastalıklar vardır sizi doktora götürür fakat iyileşmesi aylar veya yıllar sürer ama sonunda iyileşirsiniz..
bazı hastalıklar vardır sizi doktora götürür fakat artık o hastalık arkadaşınız olur bir ömür boyu onla beraber yaşarsınız..
Ve bazı hastalıklar vardır sizi rahatsız eder, paylaşamazsınız kimseyle, konuşmaya anlatmaya çekinirsiniz , anlattığınızda sanki sadece sizde varmış gibi hissedersiniz.. hatta doktora bile anlatırken tereddüt edersiniz.. acaba yanlışmı yapıyorum diye
Ama aslında paylaştığınızda, tedavsi sadece bir enjeksiyonla veya küçük bir müdahele ile olacağına ,problemin kendisinin aklınızda büyüttüğünüz kadar olmadığını gördüğünüzde sizde şaşıracaksınız..
Aslında herşey bir adım atmada başlıyor.
Neden bahsettiğimizi eminim sizde merak etmişsinizdir.. Toplumda her iki bayandan birinde görülecek kadar sık olan fakat saklanılan doktora gidilmeye tereddüt edilen problemler cinsel fonksiyon bozuklukları ve dış genital organlardaki şekil bozuklukları olarak isimlendirebiliriz.
Bu durumlar ;
-Özellikle zor doğum, iri bebek doğumu gibi durumlarda kendiliğinden veya doğum kesisi ile oluşan dış genital bölgede ki yara izleri, vajen genişlemesi ve sarkmalar
-Doğuştan olabilen dış genital organlardaki şekil bozuklukları, iç dudak ( labium minus) sarkmaları veya boyut farklılıkları
-Menopozla ortaya çıkan vajen dokusunda elastikiyet kaybı ve buna bağlı oluşan kuruluk ve ilişki sırasında oluşan ağrı veya kanama
-İlişki sırasında orgazm olamama , haz alamama
-Bikini bölgesi ciltteki kararmalar
-öksürüken idrar kaçırma, hapşırırken idrar kaçırma, idrar tutamama
-İleri yaşlarda dış genital organların soluklaşması, hacminin azalması, cilt katlantıları ve sarkmaların olması
- Gebelik sonrası karında oluşan çatlaklıklar
Bunlar gibi birçok problemin tedavisini teknolojininde ilerlemesiye birlikte, lazer veya radyofrekans uygulamaları ile yüksek oranda başarı elde edilmesi mümkün hale gelmiştir.
Zor gibi gözüken fakat tedavisi kolay olan problemlerinizi ertelemeyin..

Op. Dr. Murat Kayaoğlu
Tel: 0530 930 6436 - 0850 304 4439
www.drmuratkayaoglu.com
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Op.Dr.Murat KAYAOĞLU
Antalya
Doktor "Kadın Hastalıkları ve Doğum - Jinekoloji"
TavsiyeEdiyorum.com Üyesiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Op.Dr.Murat KAYAOĞLU'nun Yazıları
► Genital Estetik Op.Dr.Şenay AYCAN
► Genital Estetik Op.Dr.Emre GÜRÇKAYA
► Genital Estetik Op.Dr.Aynur ŞENDEMİR
► Genital Estetik Op.Dr.Volkan Serhat DEDE
► Genital Estetik Op.Dr.Alper BAYRAKTAR
► Lazerle Genital Estetik Op.Dr.Atıl AKTAŞ
► Genital Estetik Ameliyatları Dr.Sezgin SÖNMEZ
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,980 uzman makalesi arasında 'Genital Estetik ve Cinsel Fonksiyon Bozuklukları' başlığıyla benzeşen toplam 44 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
◊ O Shot ve Genital Prp Ekim 2019
◊ Lazerle Vajinoplasti Ekim 2019
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


11:17
Top