2007'den Bugüne 92,301 Tavsiye, 28,216 Uzman ve 19,976 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Bikini Bölgesi Beyazlatma
YAZI #5994 © Yazan Op.Dr.Murat KAYAOĞLU | Yayın Ekim 2019
Dış genital alana ( bikini bölgesi ) vulva denir. Östrojen ve güneş ışığının etkisiyle bikini bölgesi kararması, esmerleşmesi ve koyulaşması olabilir. Östrojen hormonu dış genital bölge üzerinde renk pigmentleri salgılayan hücreleri güneş ışığının etkisiyle harekete geçirir ve bikini bölgesi kararması ( özel bölge kararması ) oluşturabilir. Bunun haricinde;

-Gebelik

-Doğum kontrol hapları

-Polikistik over sendromu

-Genital bölgeye uygulanan lazer
epilasyon

-Hormonal bozukluklar ve cilt
hastalıkları

Genital bölgedeki deride
koyulaşmaya sebep olabilir ( bikini bölge kararması ).

bikini bölgesi kararması tedavisinde, lazerle bikini bölgesi beyazlatma en etkili yöntemdir
lazerle bikini bölgesi kararması tedavisi
Günümüzde lazer ile renk açıcı tedaviler; ‘özel bölge beyazlatma’, ‘renk ağartma’, ‘genital alan renk açma’ tedavileri uygulanabilmektedir. Lazerle genital alan renk açma ‘labial whitening’ veya ‘vulvar whitening’ olarak da bilinmektedir.

Özel bölge kararması olan bayanlarda tedavi yöntemleri arasında özel bölge beyazlatıcı krem kullanımı tek başına çare olmayabilir. Teknolojinin hız kesmeden ilerlemesi, genital bölge renk açma içinde yeni tedavi metodları gelişmesine sebep olmuştur. Bunların başında da cilt beyazlatma için uygulanan lazer tedavisi gelmektedir. Bikini bölgesi beyazlatma lazer ile yapılırsa tedavisi daha etkin ve daha kalıcı olmaktadır. Lazer ile yapılan cilt beyazlatma tedavisi cildin beyazlaşmasını sağladığı gibi ciltteki istenmeyen lekeleride tedavi eder. Sonuç olarak bikini bölgesi yapıların daha doğal bir görünüme kavuşturur. Bikini bölgesi kararması tedavisinde lazerle renk açma işlemi için genelde tek seans yeterli olur ama bazı durumlarda birden çok uygulama gerekli olabilir. lazerle renk açma fiyat bilgisi hastalığın derecesine göre değiştiği için muayene sonrası netlik kazanır.
Op. Dr. Murat Kayaoğlu
Tel: 0530 930 6436 - 0850 304 4439
www.drmuratkayaoglu.com
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Op.Dr.Murat KAYAOĞLU
Antalya
Doktor "Kadın Hastalıkları ve Doğum - Jinekoloji"
TavsiyeEdiyorum.com Üyesiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Op.Dr.Murat KAYAOĞLU'nun Yazıları
► Gıdı Bölgesi Estetiği Prof.Op.Dr. Ege ÖZGENTAŞ
► Yüz Bölgesi Estetik Ameliyatları Op.Dr.Diren ÇELİK
► Boyun / Gıdı Bölgesi Estetiği Doç.Dr.Andaç AYKAN
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,976 uzman makalesi arasında 'Bikini Bölgesi Beyazlatma' başlığıyla benzeşen toplam 33 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
◊ O Shot ve Genital Prp Ekim 2019
◊ Lazerle Vajinoplasti Ekim 2019
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


06:30
Top