2007'den Bugüne 92,312 Tavsiye, 28,221 Uzman ve 19,979 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



O Shot ve Genital Prp
YAZI #6002 © Yazan Op.Dr.Murat KAYAOĞLU | Yayın Ekim 2019
Kadınların %50’sinin cinsel ( haz, uyarılma ve orgazm) ve idrar fonksiyon bozukluğundan etkilendiği tahmin edilmektedir. O Shot trombosit bakımından zengin plazma (PRP) enjeksiyonu, cinsel ve idrar fonksiyon bozukluğu olan kadınlar için çığır açan bir tedavidir.

Vajinal bölgeye uygulanan PRP tedavisi, bir kadının sağlıklı cinsel fonksiyonunu destekleyen kasları ve dokuyu canlandıran ‘O Shot’ adı verilen basit bir enjeksiyon şeklidir. Arzu, uyarılma ve anorgazmi yaşayan veya acı veren cinsel ilişki ile mücadele eden birçok kadın, PRP tedavisi sonrası mükemmel sonuçlar elde etmiştir. Vajinada kayganlığı artırarak vajinada kuruluk ve menopozda kuruluk ( rahim kuruluğu ) şikayetini azaltır, ilişki sırasında yanma, ağrı ve yine ilişki sırasında acı hissini azaltır. Vajinada kuruluk ( rahim kuruluğu) şikayetini azalttığı için ilişki sırasında kuruluktan dolayı olabilecek kanamayı azaltır.

anorgazmi, haz alamama, bikini bölgesi ve vajina cilt gençleştirmede etkilidir
anorgazmi veya bikini bölgesi gençleştirme işlemi nasıl olur
O-shot vajinal, genital ve klitoral dokudaki kollajen ve kan damarlarını artırarak daha genç ve daha sağlıklı yapı oluşturur. Bu da hastaların libido ve anorgazmi, koital anorgazmi problemlerinin iyileştirmesine katkı sağlar.

PRP enjeksiyonları ayrıca zayıflamış mesane kaslarını canlandırabilir. Stres inkontinansı (SUİ) olan kadınlar için – öksürürken idrar kaçırma veya hapşırırken idrar kaçırma – PRP enjeksiyonları kontrolün yeniden kazanılmasına yardımcı olabilir. SUI, bayanlarda idrar kaçırma türünün en sık örneğidir.

PRP dış genital bölgede büyük dudaklara da yapılabilir. Böylelikle dokunun yenilenmesi ve gençleşmesi sağlanmaktadır. Ayrıca liken atrofikus, kronik vulvar dermatitler, vulvar vestibülit sendrom gibi dış genital yapının döküntülü veya ağrılı hastalıkların tedavisine yardımcı olur.

Özet olarak O-Shot, birden fazla faydaya sahip çığır açan bir terapidir;

-Artan cinsel istek

-Stres inkontinans tedavisi (öksürürken idrar kaçırma veya hapşırırken idrar kaçırma)

-Artan vajinal duyarlılık ve zevk ( rahim kuruluğu, menopozda kuruluk )

-Artan doğal vajinal kayganlık

-İlişki sırasında azalan ağrı

-Vajinal orgazm olma yeteneğinin arttırılması (anorgazmi, koital anorgazmi tedavisi )

-Dış genital yapının gençleştirilmesi ve döküntülü hastalıklarının tedavisi

Op. Dr. Murat Kayaoğlu
tel:0530 930 6436-0850 304 4439
www.drmuratkayaoglu.com
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Op.Dr.Murat KAYAOĞLU
Antalya
Doktor "Kadın Hastalıkları ve Doğum - Jinekoloji"
TavsiyeEdiyorum.com Üyesiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Op.Dr.Murat KAYAOĞLU'nun Yazıları
► Genital Herpes (Genital Uçuk) Dr.Hüseyin ŞENYURT
► Genital Estetik Op.Dr.Şenay AYCAN
► Genital Enfeksiyonlar Dr.Belgin HARZADIN
► Genital Estetik Op.Dr.Emre GÜRÇKAYA
► Genital Estetik Op.Dr.Aynur ŞENDEMİR
► Genital Estetik Op.Dr.Volkan Serhat DEDE
► Genital Akıntılar Op.Dr.Kenan ERTOPÇU
► Genital Estetik Op.Dr.Alper BAYRAKTAR
► Genital Siğil ve Aşılama Dr.Nuray ATACAN
► Lazerle Genital Estetik Op.Dr.Atıl AKTAŞ
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,979 uzman makalesi arasında 'O Shot ve Genital Prp' başlığıyla benzeşen toplam 13 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
◊ Lazerle Vajinoplasti Ekim 2019
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


04:27
Top