2007'den Bugüne 92,307 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,976 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Pandemi Sonrası Ofise Dönüş!
YAZI #6597 © Yazan Uzm.Psk.Sümeyye ARSLAN | Yayın Temmuz 2020
Uzun bir aradan sonra iş yerlerine yavaş yavaş dönüşün yapıldığı bir süreçle güne merhaba diyoruz. Zorlu ve çok korkulu geçirdiğimiz son dönemlerin ardına hastalığın kontrol altında seyrettiği ve buna destek olmak adına evlerimizde beklediğimiz, işlerimizi evlerimizden yürüttüğümüz bu dönemin ardına baharın yenilenerek gelmesi gibi gündemimiz ve iş ortamlarımızda yenilenerek geliyor. İçimizde daha bir umut dolu, daha sakinliği hissederek devam ettiğimiz bu günlerde güzel hislerimizi sürdürmemiz iyi olsa da bu motivasyonumuza gerçeğin yansımaları olarak da devam etmeliyiz. Yani bu döneme erken bir bayram havası ile başlamak değil, olan bu güzel ve daha kontrolde olan sürecin devamlılığı için hijyenimize ve sosyal mesafemize dikkat ederek bu süreci götürmeye dikkat etmeliyiz. Kişisel eşyalarımızda yine şahsi kullanımda ilerlerken maskelerimizi de muhakkak takmalı, ellerimizi 20 saniye yıkayarak hijyenimize devam etmeliyiz. Kaygılarımızın azalması güzel ve yavaş yavaş bu dönem daha iyi bir dönüşümle gelecek. Bu günlere kavuşma sürecini sağlayabilmek için şu anki hayatımızda covitten korunma ritüellerimize dikkat etmeli ve kaygılarımız azalsa da insani ve doğal olan bizi yaşamda tutacak gerçeğe yönelik kaygımızla birikte temizlikteki hassasiyetlerimizi korumamız gerekmektedir. Daha iyi ve daha güzel günler gelecek. Baharın tomurcuklar ve büyük enerjilerle çiçekler açması gibi dönemimizde çiçekler açıyor ve iyi günlerin ilk tomurcuklarını görüyoruz. Çiçekleri ve tomurcukları erken koparmayalım ki meyveye dönüşebilsin. Şuan yaşamımıza meyveleri olgunlaşmış ağaç muamelesi yapmak değil de güzel çiçeklerinin açışı ile o güzelliklere bakıp hayran olmak, daha güzel günlerin geleceğini bu çiçeklerin meyveye dönüşeceği inancını yaşamak, şimdinin mutluluğunu, ümidini yaşarken çiçekleri muhafaza etmek sonunda meyve almamıza yardımcı olacaktır. Hep birlikte sağlıklı ve özgürce sevdiklerimize sarıldığımız günlerde görüşmek dileğiyle…
Uzm. Klinik ve Endüstriyel Psikol
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Sümeyye ARSLAN Fotoğraf
Uzm.Psk.Sümeyye ARSLAN
İstanbul (Online hizmet de veriyor)
Uzman Klinik Psikolog
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi57 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Uzm.Psk.Sümeyye ARSLAN'ın Makaleleri
► Pandemi ve Psikolojimiz Psk.Namık ACAR
► Pandemi Döneminde Kaygı Psk.Kamil DEMİR
► Pandemi Sürecinde Travma Psk.Dnş.Onur AKKOCA
► Pandemi ve Ötekiyle İlişki Psk.Rüveyda ÇELENK YILMAZ
► Pandemi ve Ekran: Şeytani İkili Psk.Tuğçe ŞAHİN
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,976 uzman makalesi arasında 'Pandemi Sonrası Ofise Dönüş!' başlığıyla benzeşen toplam 48 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Kaliteli Cinsel Yaşam Eylül 2016
► Renklerin Dili Aralık 2015
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


07:36
Top