2007'den Bugüne 92,309 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,977 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Saracoglu Sarımsaklı Süt Kürü Faydaları Nelerdir?
YAZI #6883 © Yazan Merve KABOĞLU | Yayın Ocak 2021
Saracoglu sarımsaklı süt kürü faydaları nelerdir?

Son günlerdeki akciğer sorunları, öksürük problemleri korona virüs ile birlikte daha da artmış durumdadır. Öksürüğü önlemek için sarımsaklı süt kürünü öneriyoruz. Sütün faydalı etkileri ve sarımsağın antibiyotik etkisi ile boğaz sorunları dahil öksürük ve akciğer sorunlarının iyileşmesine destek olmaktadır. Yazımızda saracoglu hocamızın tavsiyeleri ile öksürüğe karşı sarımsaklı süt kürünün faydalarına geçelim

Sarımsaklı süt kürünün faydalı özellikleri oldukça fazladır. Sütten yer alan değerli vitamin ve mineraller ve sarımsağı özellikle antibiyotik ve antiseptik etkisi bu karışımı devasa bir hale getirmektedir.
Sarımsaklı Süt Kürünün Faydaları Nelerdir?
Akciğer sorunları, zatürrenin önlenmesine yardımcı olmaktadır.
Öksürük sorunlarının önlenmesine destek olur
Vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olur
Dış hastalıklarının oluşmasını önler
Bağışıklık sistemini güçlendirir
Vücudu hastalıklara karşı korur
Kanı toksinlerden temizler
Eklem ve kemik ağrılarının giderilmesine destek olur
Eklem arası iltihaplanmalarını önler
Sarımsaklı Süt Kürü Nasıl Hazırlanır?
Malzemeler:
2 bardak süt
5 diş sarımsak
2 çay kaşığı toz biber
1 çay kaşığı toz zerdeçal
Tüm malzemeleri cezve içine koyun ve süt kaynayana kadar karıştırın. Ilıdıktan sonra içebilirsiniz. Kürü özellikle sabah uyandığınızda içebilirsiniz. Yemeklerden 1-2 saat önce içmeniz gerekir. Kürü uyguladıktan sonra 1-2 saat yemek yememeniz gerekmektedir. Sarımsakları süte eklemeden önce ezebilir veya rendeleyip de süte atabilirsiniz.
Not: Tansiyon hastalarının kürü uygulamadan önce mutlaka doktora danışmalarını tavsiye ediyoruz.

sarımsaklı süt kürü

Kaynak: https://gidakurleri.com/saracoglu-sa...lari-nelerdir/
     2 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Merve KABOĞLU
Rize
Gıda Mühendisi
TavsiyeEdiyorum.com Üyesiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Merve KABOĞLU'nun Makale ve Yazıları
► Yüzme ve Faydaları İsmet SEZGİN
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,977 uzman makalesi arasında 'Saracoglu Sarımsaklı Süt Kürü Faydaları Nelerdir?' başlığıyla benzeşen toplam 96 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


23:06
Top