2007'den Bugüne 92,309 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,977 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Cinsellik Penisin Vajinaya Girmesinden İbaret Değildir!
YAZI #7280 © Yazan Dr.Psk.Dnş.Mehmet Şirin AKÇA | Yayın Aralık 2021
Cinsellik sadece penis vajina birleşmesi değildir. Cinsellik, bakmak, konuşmak, sohbet etmek, iltifat etmek, dokunmak, sarılmak, öpmek, arzulamak ve bunları partnerimize hissettirmektir aynı zamanda.

Cinselliği sadece penis vajina birleşimi olarak algıladığımızda hem cinsel doyum almak zorlaşır hem de erken boşalma ve orgazm olmama gibi cinsel işlev bozukluklarına neden olabilir.

Bir futbol maçı düşünün. Sadece penaltı atışları ile maç olur mu?
Bu maç olmaz, penaltı atışları olur. Eğer amacınız bu olursa başka tabi!

Cinsiyet olarak erkek ve kadın beyni ile bedeni farklıdır. Kadınlar erkeklerden daha çok ilgi, konuşma, dokunma ve arzulama ister. Buralara dikkat edildiğinde bir kadın cinsel olgunluğa ve doyuma daha fazla hazır olur.

Cinsellik sadece yatak odasına gidildiğinde başlamaz.
Gün içinde veya sabahtan partnerimize gösterdiğimiz arzulama belirtileri ve ifadeleri daha biz yatak odasına geçmeden beyniminizin ön sevişmesini gerçekleştirmiş oluruz.


Unutmayalım!
En büyük cinsel organ beynimizdir. Yardımcıları da kalbimiz ve duygularımızdır.
Cinsel organlarımız da kullandığımız enstrümanlardır.
İstek ve arzu yoksa, ilgi ve sevgi yoksa enstrümanların çıkarabileceği sesleri siz hayal edin!

Mehmet Şirin AKÇA
Uzm. Psikolojik Danışman
     3 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Mehmet Şirin AKÇA Fotoğraf
Dr.Psk.Dnş.Mehmet Şirin AKÇA
İçel (Mersin) (Online hizmet de veriyor)
Doktor Psikolojik Danışman
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi20 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Dr.Psk.Dnş.Mehmet Şirin AKÇA'nın Yazıları
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,977 uzman makalesi arasında 'Cinsellik Penisin Vajinaya Girmesinden İbaret Değildir!' başlığıyla benzeşen toplam 22 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
◊ Unutulan Bedenlerimiz! Aralık 2023
◊ Çift İlişkilerinde Tıkanma ÇOK OKUNUYOR Ekim 2023
◊ Cinsel İsteksizlik Konusunda Yapılabilecekler! ÇOK OKUNUYOR Ağustos 2023
◊ Kontrol Etme İhtiyacı: Belirsizliği Yenmek! ÇOK OKUNUYOR Temmuz 2023
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


21:35
Top