2007'den Bugüne 92,307 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,976 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Veteriner Hekimlikte Geleceğin Biyofiziksel Tıp Tekniği : Frekans Analizi
MAKALE #11244 © Yazan Vet.Hek.Doç.Dr.Güçlü GÜLANBER | Yayın Ağustos 2013 | 4,124 Okuyucu
…geleceğin biyofiziksel tıp tekniği…

FREKANS ANALİZİ

Frekans analizi, teşhis ve terapi amacıyla kullanılan bir tıbbi teknolojidir. Teknik, çeşitli tıp dallarından fiziksel ve biyolojik verilerin tek bir alet ile toplanıp değerlendirilmesine dayanır.

Temel prensibi, kan hücresi, kemik, tendon ya da iç organlar gibi vücudun her yerindeki moleküllerin fiziksel salınım frekanslarının ölçülmesinden oluşur. Neredeyse bütün hastalıklar hasta edici salınımlar tarafından oluşturulur, onlarla birlikte seyreder veya ilerletilir. Bu tekil salınımlar birbirleriyle ilişkilidir ve birbirlerini etkilerler. Hep beraber hastanın total salınım spektrumunu oluştururlar.

Bu sırada bilgisayarda 7000'den fazla frekans tespit edilir ve normal değerler ile karşılaştırılır. Vücutta hasta yapıcı frekanslar bulunuyorsa bunlar güvenilir bir şekilde belirlenir ve bildirilir. Ardından alet, vücuda ‘doğru’ frekans bilgisini, vücudun kendini iyileştirme güçlerini stimule edecek şekilde, geri verebilir.

Burada kedi ya da köpek frekansların gönderildiği özel bir ped üzerinde oturur ve frekans analizi ile tedavisi yaklaşık 30-45 dakika arasında sürer.

Frekans terapisi, kapsamlı modern tıbbın çok etkili, acısız bir yöntemidir. Klasik tedavi veya alternatif tedavi olarak kullanılabileceği gibi, özellikle güvenilir teşhis metotları ışığında tedaviye yardımcı olarak da kullanılabilir.

KULLANIM ALANLARI

Temelde frekans terapisi, insan ve hayvanlarda her türlü bedensel yapıyı kontrol için mantıklı bir seçimdir.

Bazı alanlarda frekans terapisi, ayrıca çok uygundur. Özellikle uzun süreli, çoğunlukla kronikleşmiş hastalıklar sıklıkla ümitsiz ve her yolun denenmiş olduğu vakalar olarak değerlendirilir. Ancak çoğunlukla gerçekte hastalık yapıcı etken belirlenmediğinden semptomatik tedavi istenen başarıya ulaşamaz.

Bunlar arasında sıklıkla,
•Alerjiler
•Deri hastalıkları / Ekzemalar
•İç organların hastalıkları
•Hareket sistemi hastalıkları / özellikle topallıklar
•Kronik ve dejeneratif hastalıklar
•Tüm ağrı durumları
•Mide / Bağırsak problemleri
•Parazit enfestasyonları
•Fiziksel durumlar
•Vitamin ve mineral madde eksiklikleri
•Kan değerleri

TEDAVİ SÜRECİ

Tedavi tamamıyla acısız ve rahatlatıcıdır. Vücuda takılan çeşitli elektrotlar vasıtasıyla elektromanyetik salınımlar güvenilir olarak ölçülebilir, değerlendirilebilir ve geri gönderilebilir. Asla vücuda elektrik verilmez.

TEŞHİS

Öncelikle 7000’den fazla frekans ölçülür ve normal değerler ile karşılaştırılır. Bu sayede hastanın durumu çok çabuk ve %90’ın üzerinde bir güvenilirlik oranına sahip olarak tespit edilebilir.


Güvenilir olarak,

•Uyumsuzluklar
•Belirli organlardaki zayıflıklar,
•Yangısal süreçler ve diğer değişiklikler tespit edilebilir.

Sadece semptomlar (örneğin belli bir bölgeden kaynaklanan topallıklar) değil, hastalık yapıcı sebepler de teşhise katılır.

TEDAVİ

Teşhis sayesinde organizmayı hangi etkenlerin etkilediği ve terapi ihtiyacı belirlenir. Her hastaya özel, klasik tıbbın yanı sıra homeopatik önlemleri de içeren bir tedavi planı oluşturulur.

Aynı zamanda, frekans sisteminden vücuda, geri bildirim manasında ‘doğru’ frekanslar verilir.

ETKİ BAŞARISI

Frekans tedavisi, vücudun kendi savunma sisteminde ve kendi kendini iyileştirme gücünde bariz iyileştirme / destek sağlar. Bu yüzden neredeyse tüm hastalıklar frekans tedavisi ile tedavi edilebilir. Sıkça, başka metod ve ilaçların yetersiz ve hatta etkisiz kaldığı durumlarda şaşırtıcı başarılar elde edilebilir.
Yazan
Bu makaleden alıntı yapmak için alıntı yapılan yazıya aşağıdaki ibare eklenmelidir:
"Veteriner Hekimlikte Geleceğin Biyofiziksel Tıp Tekniği : Frekans Analizi" başlıklı makalenin tüm hakları yazarı Vet.Hek.Doç.Dr.Güçlü GÜLANBER'e aittir ve makale, yazarı tarafından TavsiyeEdiyorum.com (http://www.tavsiyeediyorum.com) kütüphanesinde yayınlanmıştır.
Bu ibare eklenmek şartıyla, makaleden Fikir ve Sanat Eserleri Kanununa uygun kısa alıntılar yapılabilir, ancak Vet.Hek.Doç.Dr.Güçlü GÜLANBER'in izni olmaksızın makalenin tamamı başka bir mecraya kopyalanamaz veya başka yerde yayınlanamaz.
     1 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Güçlü GÜLANBER Fotoğraf
Vet.Hek.Doç.Dr.Güçlü GÜLANBER
İstanbul (Online hizmet de veriyor)
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi15 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Doç.Dr.Güçlü GÜLANBER'in Makaleleri
► Veteriner Hekimlikte Lazer Cerrahisi ve Avantajları Vet.Hek.Doç.Dr.Güçlü GÜLANBER
► Veteriner Kardiyoloji Vet.Hek.Gökhan ÖZTÜRK
► Veteriner Hekim Anlamaz Vet.Hek.A.Kutlu DAYIOĞLU
► Veteriner Hekim Olmak Vet.Hek.Dr.Başak TUNÇER ULUKARTAL
► Avrupada Veteriner Hekimlik PDF Vet.Hek.Dr.Mustafa ALTUNTAŞ
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,976 uzman makalesi arasında 'Veteriner Hekimlikte Geleceğin Biyofiziksel Tıp Tekniği : Frekans Analizi' başlığıyla benzeşen toplam 63 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


17:38
Top