2007'den Bugüne 92,313 Tavsiye, 28,222 Uzman ve 19,980 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Ed1000 Nedir, Ed1000 Tedavisi Nasıl Yapılır
MAKALE #12160 © Yazan Doç.Dr.Tuncay TAŞ | Yayın Şubat 2014 | 31,114 Okuyucu
ED 1000 nedir

Ereksiyon sorunu seksüel aktivite için yeterli sertliği sağlayamamak ve/veya sürdürememek olarak tanımlanmaktadır. Çok sık görülen bir hastalıktır.
Türkiye’de görülme sıklığı ellili yaşlarda % 30- 50'ye yakın olarak tahmin edilmektedir. Partnerin hayat kalitesini de negatif yönde etkileyen bir hastalık olduğu için gün geçtikçe tedavi olmak isteyenlerin sayısının arttığını görmekteyiz.
ED1000 penise kan akışını artırmak için geliştirilmiş güvenilir bir cihazdır. ED1000 ereksiyon sorunu başka bir deyişle sertleşme sorunu için özel olarak tasarlanmış ultrason dalgalarına benzeyen , düşük yoğunluklu şok ses dalgaları ile çalışır. ED1000 makinesi tarafından oluşturulan şok dalgaları, yeni mikro kan damarlarının oluşmasını büyümesini ve kanlanmasını sağlar. Tamamen tedavi alanı üzerine odaklanmıştır. Araştırmalar gelişmiş mikro damar ağının ereksiyon, sertleşme kalitesini büyük ölçüde artırdığını göstermiştir. Damarsal kaynaklı sertleşme yetersizliğinde, diyabete bağlı olan damarsal sorunlarda güvenle etkin bir şekilde kullanılır. Bir araştırmada , sertleşme güçlüğü yaşayan erkeklerin % 77’sinde tedavi sağlanmış sorunsuz cinsel ilişki sağlandığı bildirilmiştir. ( 26. Avrupa Üroloji Kongresi , Viyana , Mart 2011 tarihi itibarıyla sunulmuştur ).
Damarsal veya diyabet nedeniyle sertleşme problemi yaşayan hastalar ED 1000 tedavisi için en iyi adaylardır. Kalp ve hipertansiyon gibi damar yüzeyinin bozulmasına yol açacak tüm damarsal hastalıklar sertleşme sorununa neden olabilir. Diabetle birlikte uzun süreli tedavi almamış hipertansiyonun en önemli faktör olduğu bilinmektedir.Prostat ameliyatı sonrası sinirsel hasarı olmayan hastalar için, Peyronie hastalığı, Parkinson hastalığı olan hastalar içinde benzer çalışmalar ve iyi sonuçlar vardır. Ancak, bazı erkekler için ED1000 tedavisi yeterli olmaya bilir. Damar ameliyatları ya da protez ameliyatı gerekebilir. Yüksek tansiyon , yüksek kolesterol ve sigara öyküsü damarsal sertleşme yetersizliği için risk faktörleri olabilir. Sizin üroloji danışman doktorunuz bunu kolaylıkla anlayabilir. Size bu konu hakkında bilgi verecektir.
ED1000 tedavisi nasıl yapılıyor?
ED kliniği olan bir merkez ya da üroloji poliklinik doktoru ED 1000 tedavisi için uygun bir aday olup olmadığınıza değerlendirmelerinin ardından karar verecektir. Ardından, genellikle bir anket formu doldurulup ayrıntılı bir fizik muayene yapılacaktır. Uzman hekiminizin ek ön testler önerebileceğini unutmayınız.
ED 1000 tedavi protokolü uzmanınızın önerisi ile değişmekle birlikte Avrupa genelinde 6 seans protokolü ya da daha sıklıkla 12 seans protokolü uygulanır. Her seans ortalama 20 dakika sürmektedir. Haftanın 2 günü yapılır. İlk 6 seans 3 haftada biter 1 ay ara verilir tekrar haftada 2 gün olacak şekilde 3 hafta tedaviye devam edilir. Bu süre zarfında doktorunuzun ilaç önerileri olabilir.
İlk tedavide genellikle tam eğitimli hemşire ya da teknisyen tarafından danışmanlık hizmeti ve sonraki tedaviler hakkında ayrıntılı bilgilendirilme yapılacaktır. Üroloji uzmanınız genel tedavinizi denetliyor olacaktır. Genellikle iki danışman uzman takip ediyor olacaktır.
Herhangi bir yan etkisi var mı?
ED 1000 tamamen ağrısız bir tedavi yöntemidir. Bugüne kadar, hiçbir hastada bildirilen yan etki görülmemiştir. Kendi kliniğimde uyguladığım hiç bir hastada ağrı yada bir yan etki ile karşılaşmadım. Tedavi anı ve sonrası tıbben güvenli tedavi protokollerinden biri olarak kabul edilir. Hastalar hemen her tedavi seansı sonrasında kendi günlük rutinleri dönerler.
Yazan
Bu makaleden alıntı yapmak için alıntı yapılan yazıya aşağıdaki ibare eklenmelidir:
"Ed1000 Nedir, Ed1000 Tedavisi Nasıl Yapılır" başlıklı makalenin tüm hakları yazarı Doç.Dr.Tuncay TAŞ'e aittir ve makale, yazarı tarafından TavsiyeEdiyorum.com (http://www.tavsiyeediyorum.com) kütüphanesinde yayınlanmıştır.
Bu ibare eklenmek şartıyla, makaleden Fikir ve Sanat Eserleri Kanununa uygun kısa alıntılar yapılabilir, ancak Doç.Dr.Tuncay TAŞ'ın izni olmaksızın makalenin tamamı başka bir mecraya kopyalanamaz veya başka yerde yayınlanamaz.
     9 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tuncay TAŞ Fotoğraf
Doç.Dr.Tuncay TAŞ
İstanbul
Doktor "Üroloji"
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi9 kez tavsiye edildiİş Adresi KayıtlıTavsiyeEdiyorum.com'u sıkça ziyaret ediyor.
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Doç.Dr.Tuncay TAŞ'ın Yazıları
► Atom Tedavisi Nedir? Nasıl Yapılır? ÇOK OKUNUYOR Prof.Dr.Cumali AKTOLUN
► Vajinismus Tedavisi Nasıl Yapılır? Doç.Op.Dr.Nermin KÖŞÜŞ
► Ed 1000 Tedavisi Nasıl Yapılır? Doç.Dr.Tuncay TAŞ
► Hacamat Nedir? Nasıl Yapılır? Dr.Cemalettin EKMEKCİOĞLU
► Kürtaj Nedir, Nasıl Yapılır Op.Dr.Verda TUNÇBİLEK
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,980 uzman makalesi arasında 'Ed1000 Nedir, Ed1000 Tedavisi Nasıl Yapılır' başlığıyla benzeşen toplam 66 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
◊ Cinsel Bitkisel Ürünler Mayıs 2011
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


04:45
Top