2007'den Bugüne 92,313 Tavsiye, 28,222 Uzman ve 19,980 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Stres Kanser ve Hipnoz
MAKALE #9008 © Yazan Psk.Adem OCAK | Yayın Mayıs 2012 | 7,124 Okuyucu
Hayatımızda sürekli stres içinde bir koşuşturmaca beynimizi ve bedenimizi yıpratmakta vucudumuz bazen güçsüz ve zayıf kalmaktadır. beynimizi yoran olaylar biyolojik dengemizi de bozmakta mutsuz ve gergin bir ruhaliyet içinde yaşamaktayız uzun bir zaman sonrada hastalıklar baş göstermekte dengesiz bir uyku düzensiz bir beslenme kansere yaklanma riskinide artırmaktadır.

Bilinç altımızda biriken olumsuz anılar duygular bilinçaltı sistemini yıpratmakta bağışıklık sistemimiz hassaslaşmakta savunmasız kalmakta ve kanserli hüçrelerin gelişimi hızlanmaktadır.


Mutsuz ve dengesiz bir yaşam siğara aşırı nikotin yada kafein tarzı bir beslenme sıkıntılı bir düşünce yapısı bizi yormakta vucut direnci düşmektedir.

Beynimizdeki hormon seviyesi dengesizleşmekte seretoninler dopaminler düzensiz salınmakta stres düzeyi ve depresyon durumları ortaya cıkmaktadır .


Dengeli ve düzenli bir yaşantımız bizi daha mutlu ve dirençli yapar.

Bilinç altımızda mutsuz bir düşünce varsa bunu ortadan kaldırarak hüçrelerimizin yenilenmesine vucut dirençimizin artarak kanserli hüçrelerin iyileşmesi daha da hızlı olmakytadır .... japon bilim adamlarının yaptıkları su kiristalleri damlacıkları üzerinde olumlu sözlerin suyun kiristalize yapısında olumlu bir etki oluşturduğu kötü bir düşüncenin ve sözün suyun yapısını bozduğu ortaya cıkmıştır.

Hipnozla bilinç altına olumlu telkinler göndererek daha mutlu stresten arınmıiş bir ruh yapısı vucut yapısında hüçrelerde iyileştiriçi bir etki mekanizması ortaya cıkartmaktadır.


Geçmiş yaşantıların yıllarca birktirdiği olumsuzluklar hipnozla etkisiz hale getirilmekte bakış acısı değiştirilmekte mutlu olmak rahat olmak ve birikmiş olumsuz duygulardan arınarak ruhumuza rahat bir nefes aldırmaktadır.


ruhen ve bedenen bir bütün halinde bir orkestranın ensturumanları gibi işleyen bedenimiz ve beynimizde bir bütün halinde olmalıdır .. ayrı sesler sıkıntılı ve hastalıklı bir beyin vucut demektir ... bakış acımızı değiştirmeli direnc noktamızı artırmalı sağlıklı yarınlar için ümidimizi asla kaybetmemeliyiz.


Değişen dünya üzerinde radyo aktife maruz kalmamız beslenme alışkanlıklarımızın değişmesi parfümeri malzemelerinin sağlıksız olanları sürekli manyetik alanlara maruz kalmamız stres sıkıntı mutsuz bir yaşantı sürekli koşuşturmaca ve mutlu olamak için çaba sarfedip amamutluluğu bir türlü yakalayamayışımız tatminsiz ve doyumsuz bir yaşam tarzımız bizi ve beynimzi yormakta sonrada hastalılar vucutta enerji kanallrının tıkanması biyolojik ve psikolojik yapımızın bozulması bizi kansere kadar götürmektedir. sağlıklı bir beslenme güzel ve olumlu bir bakış acısı sıcak bir aile ve düzenli bir hayat sizi hayata daha sıkı bağlayacaktır.


güzel gören güzel düşünür güzel düşünende güzel yaşar ...


Dünya sağlık örgütü kanserle mücadele konusunda sürekli araştırmalar ve yeni gelşmeer bilimsel buluşlarla insanlığa yardımcı olmak için calışmakta biz önce kandimiz bu konuda daha duyarlı olmak sağlığımızı kaybetmeden mutluluğumuzu bozmadan kendimiz için birşeyler yapmalı ve ruh sağlığımızı korumalıyız. ruh ve beden madde ile ruh arasında sıkı bir bağvar dır .. ruhumuzdaki olumlu değişimler bedenmie yansır bedenimizdeki olumlu yansımada sağlıgımızı korumamızda bize yardımcı olur ... gülmek neşeli ve huzur dolu bir yaşam güzellikler içinde bir dünya bizi bize bağlar sevdiklerimizle daha uzun yaşamamıza sebeb oluır .


Hipnoz sözle yapılan bilinç altına olumlu telkin gönderen bilimsel bir metottur . anlamlı ve olumlu sözler ruhumuızda iyileştiriçi bir etki oluşturur vucut dirençimiz artar stresimiz azalır hüçrelerimiz daha hızlı iyişleşme gösterir..
Yazan
Bu makaleden alıntı yapmak için alıntı yapılan yazıya aşağıdaki ibare eklenmelidir:
"Stres Kanser ve Hipnoz" başlıklı makalenin tüm hakları yazarı Psk.Adem OCAK'e aittir ve makale, yazarı tarafından TavsiyeEdiyorum.com (http://www.tavsiyeediyorum.com) kütüphanesinde yayınlanmıştır.
Bu ibare eklenmek şartıyla, makaleden Fikir ve Sanat Eserleri Kanununa uygun kısa alıntılar yapılabilir, ancak Psk.Adem OCAK'ın izni olmaksızın makalenin tamamı başka bir mecraya kopyalanamaz veya başka yerde yayınlanamaz.
     1 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Adem OCAK Fotoğraf
Psk.Adem OCAK
Kayseri
Psikolog
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi25 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Psk.Adem OCAK'ın Yazıları
► Hipnoz Nedir ve Hipnoz Nasıl Uygulanır Psk.Dnş.Cem Batuhan AKINCIOĞLU
► Stres ve Stres Kaynakları Psk.Ziya ÜNLÜTÜRK
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,980 uzman makalesi arasında 'Stres Kanser ve Hipnoz' başlığıyla benzeşen toplam 46 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Bedenimizdeki Sırlar Ocak 2014
► Obsesyon & Kompulsiyonlar Kasım 2010
► Depresyon ve Belirtileri Mayıs 2010
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


22:45
Top