2007'den Bugüne 92,259 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Gözüm Dalıyor Sanıyordum
YAZI #1683 © Yazan Uzm.Psk.Tuğba DEMİRÖZ | Yayın Nisan 2013
Sanırım Kasımdı, 2012 Kasım ve araba kullanırken çok dalıyorum, bildiğin gözüm dalıyor, rüyada gibi gidiyorum yolda. Eee her gün her gün böyle olunca göz doktoruna danışmak geldi aklıma, acaba gözlük numaralarım mı değişti de dalıyorum diye bir soru takıldı kafama. Gittim, çok tatlı bir göz doktoru (şu an 19 Mayıs Hastanesi’ne transfer olmuş). Muayene etti, gerçekten ilerlemiş numaralarım. Bir de 25 yaşından sonra geriler hipermetropa döner falan demişlerdi. Yaş neredeyse oldu 38 benimkiler hala gerileyecek de ben de göreceğim. Neyse dedim doktor hanım ben direksiyonda dalıyorum ve bir türlü kendimi alamıyorum. Muayeneye devam etti ve bana şöyle dedi:

-Sizin gözünüz dalmıyor, sizin sağ gözünüz kayıyor; yani şehlasınız.

Tevekkeli değil geç saatlere kadar yazdığım zamanlarda sol gözüm ekrana bakardı sağ gözüm sağa, ama ne zaman aynada bakmaya kalksam karşıya baktığından herhalde yanlış anladım diye devam ederdim hayata:))
     5 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tuğba DEMİRÖZ Fotoğraf
Uzm.Psk.Tuğba DEMİRÖZ
İstanbul
Uzman Psikolog
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi244 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Uzm.Psk.Tuğba DEMİRÖZ'ün Makaleleri
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Gözüm Dalıyor Sanıyordum' başlığıyla eşleşen başka makale bulunamadı.
► Manüplasyon Ocak 2017
► Empati Kasım 2016
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


12:51
Top