2007'den Bugüne 92,260 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Hey Tuğba Naber?
YAZI #1684 © Yazan Uzm.Psk.Tuğba DEMİRÖZ | Yayın Nisan 2013
Üniversite 2 ya da 3’deydim, sene 1996 ya da 97 yalan olmasın tam emin değilim. Kantineyim bir gün, Edebiyat Fakültesi’ndeki, İstanbul Üniversitesi, bilen bilir çay kuyruğu meşhurdur bizim kantinin. Ben de kuyrukta sıramı bekliyorum. Hey Tuğba Naber diye bir ses duydum, sesin geldiği yöne baktım, kantinin diğer bölümüne geçen arada, bayağı mesafe var aramızda baktım Ali, Felsefe 4lerden. “İyi sen?” diye ben de ona doğru cevap verdim; ama bu cevabı tek başıma vermedim. Hemen arkamda duran çocukla birlikte aynı anda aynı şekilde “iyi sen?” dedik. Tabi bu ben, arkamı döndüm ve

-“Çok komik” dedim. Çocuk da bana hitaben

-“Ne çok komik? “dedi. Ben de ona

-“Dalga mı geçiyorsun sen benimle, arkadaşım bana hatırımı soruyor, sen de beni taklit ediyorsun, tuhaf değil mi bu yaptığın” dedim.

-“Ali’den mi bahsediyorsun?” diye sordu.

-Evet dedim.

-“İyi de o bana seslendi” deyince, ben sinirlenmişim

-“Duymadın mı Tuğba naber diye sordu” deyince

-“E duydum o yüzden zaten cevap verdim” demez mi iyice sinirlendim

Bu ben:

-Kardeşim sen Tuğba mısın?

Bu o:

-Evet

Nedense Tuğba isminin bir erkeğe verilemeyeceği gibi sağlam bir inanç geliştirmişim ki, çocuk benle baş edemedi ve nüfus kağıdını çıkardı. Baktım harbi Tuğba ve nüfus kağıdı mavi ve onun resmi var. Çok utandım. O benim yerin dibine geçtiğim anlardandı:)))) Şu an hatırlayınca gülüyorum ama o an yer yarılsa da içine girsem modundaydım:)))))Bu arada Ali bana değil ona hatırını sormuş:))))))
     2 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tuğba DEMİRÖZ Fotoğraf
Uzm.Psk.Tuğba DEMİRÖZ
İstanbul
Uzman Psikolog
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi244 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Uzm.Psk.Tuğba DEMİRÖZ'ün Makaleleri
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Hey Tuğba Naber?' başlığıyla eşleşen başka makale bulunamadı.
► Manüplasyon Ocak 2017
► Empati Kasım 2016
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


09:53
Top