2007'den Bugüne 92,260 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Pratik Gestalt Yaşam Koçluğu ; Coaching Without Tears
YAZI #1952 © Yazan Dr.Mehmet Levent SOYLU | Yayın Aralık 2013
Farkındalığın ya da pozitif değişiminin önündeki en büyük engel kişinin çocukluk döneminde içselleştirdiği, algı becerisi, yaşam ve deneyimlerdir. Nasıl bir yetişkin-nasıl bir eş olacağımız ne tür bedensel ve ruhsal sorunlar yaşayacağımız hep geçmişle ilişkili olarak şekillenir.
Geçmişin egemenliğinden varoluşu kurtarmak ya da başka bir değişle kaderi değiştirmek için okunan kişisel gelişim kitapları, alınan danışma- koçluk ve terapi yardımları şüphesiz farkındalık yaratmada yardımcıdır. Ancak değişim için yetersizdir ve oldukça pahalı ve ulaşılması zordur. Başka bir değişle farkındalık “canlı balık” gibi elinizden her defasında kayabilir. Kalıcı öğrenme ve farkındalık için yeni, sürekliliği olan ve “şimdiye odaklı” bir zemin yaratılır.
Pratik koçluk sisteminde amaç;
Kişinin kolayca ve kısa sürede öğrenebileceği rafine bilgi ve becerileri her gün düzenli bir biçimde uygulayabilmesini sağlamaktır. Sistem kendi başına yol gösterici, koruyucu hem de değiştirici özellikleri ile yaşam boyu sorunlar ve hedeflerle ilgili farkındalık ve çözümler sağlar. Hem özel hem de profesyonel yaşamınızda kullanabileceğiniz bilgi ve yaşantılar için bekliyoruz.
Yer: Denge Psikiyatri Seyhan / Adana
1.GRUP:Hafta içi grubu: 4 Salı 3 saat(18:00-21:00) Toplam :12 saat
2.GRUP:Hafta sonu :Cumartesi_ Pazar (10:30-17:00) Toplam :12 saat
İLETİŞİM ve KAYIT İÇİN : 0534 205 23 62
Çalışma gestalt kişisel gelişim prensipleri doğrultusunda ve eklektik destekle yürütülecektir.
ÜCRET:600 + KDV dir.
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Mehmet Levent SOYLU Fotoğraf
Dr.Mehmet Levent SOYLU
Adana
Doktor "Ruh sağlığı ve hastalıkları - Psikiyatri"
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi2 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Dr.Mehmet Levent SOYLU'nun Makale ve Yazıları
► Cinsel Yaşam Prof.Dr.Aylin ERTEKİN YAZICI
► Evlilikte Cinsel Yaşam Dr.Sevilay ZORLU
► Sağlıklı Cinsel Yaşam Prof.Op.Dr. Enver ÖZDEMİR
► Astım ve Cinsel Yaşam Prof.Dr.Cengiz KIRMAZ
► Sağlıklı Yaşam Önerileri Fzt.Ahmet DOĞAN
► Alerjik Hastalıklar ve Yaşam Kalitesi Prof.Dr.Cengiz KIRMAZ
► Yaşlara Göre Cinsel Yaşam Prof.Dr.Doğan ŞAHİN
► Bir Yaşam Biçimi Olarak Mutluluk Dr.Mahmut AKYILDIZ
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Pratik Gestalt Yaşam Koçluğu ; Coaching Without Tears' başlığıyla benzeşen toplam 97 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Sertleşme Sorunu Şubat 2014
► Sosyal Fobi Nedir? Ekim 2013
► Vajinusmus Bilmedikleriniz Ağustos 2013
► Panik Atak Nedir Aralık 2012
► Eş Seçimi Ekim 2012
◊ Duygusal Fitness Nisan 2014
◊ Boşanma Nedenleri Nisan 2014
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


20:58
Top