2007'den Bugüne 92,260 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Karındaki Sarkıklık ve Çatlak Tedavisi: Karın Germe
YAZI #2733 © Yazan Dr.Leyla ARVAS | Yayın Kasım 2015
Doğum sonrası gevşek karın duvarı, kilo alıp vermeye bağlı sarkıklık ve çatlaklar ya da derininelastikiyetini kaybetmesi sonucu oluşan kötü görüntü.. Sizi mutlu edecek tek alıcı çözüm: Karın Germe Operasyonudur.

Karın germe operasyonu, karın kaslarının gevşemesi ve kilo alıp vermeye bağlı sarkan deri ve çatlakların tedavisi ve tamiri işlemidir. Vaser liposuction ile de kombine edilebilen bir operasyondur. Böylece, vücudun belli bölgelerinde kalıplaşan yağlardan da aynı seans içerisinde kurtulabilir, sonuçtan en iyi verimi alabilirsiniz.
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Leyla ARVAS Fotoğraf
Dr.Leyla ARVAS
İstanbul
Doktor "Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi - Estetik"
TavsiyeEdiyorum.com Üyesiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Dr.Leyla ARVAS'ın Makaleleri
► Karın Germe Prof.Op.Dr. Ege ÖZGENTAŞ
► Karın Germe Estetiği Op.Dr.Ekrem KESKİN
► Labioplasti ve Karın Germe Op.Dr.Eser AYDOĞDU
► Karın Germe Ameliyatı Prof.Dr.Aylin BİLGİN KARABULUT
► Karın Germe Estetiği Dr.Güner UYSAL
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Karındaki Sarkıklık ve Çatlak Tedavisi: Karın Germe' başlığıyla benzeşen toplam 17 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


21:20
Top