2007'den Bugüne 92,259 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Kuşların Tüyleri Sadece Uçmak İçin Değil mi?
YAZI #5559 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Mart 2019
Kuşların tüyleri Sadece Uçmak İçin Değil mi?
Tüylerin uçması gerekmekle birlikte, başka birçok kullanım alanı da vardır. Kuşların tüylerini kullandıkları yaklaşık 23 farklı yol var ayrıca Kuş tüylerin de sinir yoktur.
Bazı kuş tüyleri de şaşırtıcı renkler gösterir.Bu renkler, farklı renkler oluşturmak için ışığı bükerek yapılır. Bu renk türüne yanardönerlik denir. Yanardöner şeylerin bazı ilginç yetenekleri vardır. Yanardöner bir nesneye baktığınız açıya bağlı olarak, aslında rengini değiştirebilir
Birds' feathers Not Just To Fly?
Although feathers need to fly, there are many other uses. There are about 23 different ways that birds use their feathers.
Some bird feathers also show amazing colors. These colors are made by bending the light to create different colors. This type of color is called iridescence. Iridescent things have some interesting abilities. Depending on the angle you are looking at an iridescent object, it can actually change its color.
#parrot #parrots #parrotsofinstagram #bird #birds #birdwatching #birding #bird_brilliance #birdlife #birdphotography #birdlovers #birdfreaks #parakeet #budgie #muhabbetkusu #animal #animals #animali #animales #animallovers #animalsofinstagram #animallover #wildlife #wildlifephotography #papağan #sultanpapağanı #kedi #köpek #pet #pets #
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi KayıtlıTavsiyeEdiyorum.com'u sıkça ziyaret ediyor.
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Kuşların Tüyleri Sadece Uçmak İçin Değil mi?' başlığıyla eşleşen başka makale bulunamadı.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


13:59
Top