2007'den Bugüne 92,262 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Kuşlarda Yakalık...
YAZI #5567 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Mart 2019
KUŞLARDA YAKALIK...
Çoğu kuş kıyafet giymeyi asla sevmez.
Kuşun tüyünü koparması kuşunuzun acı çekmesine neden olan tüy toplamasının vs sebeplerinde ilk yapılması gereken en önemli tedavisidir. Kuşun tüyünü koparması tıbbi, bakım ve çevresel veya davranışsal ,sağlık nedenlerinden kaynaklanabilir onun kendisine zarar vermekten koruyun. kuşun kendi tüyünü koparma davranışı " davranışsal " dır...Davranış tüyü koparma eylemi kuşun kaygıyı hafifletme ihtiyacından kaynaklanır. Bu nasıl olur ? Kuşunuz yoğun bir ağrı hissettiğinde tüylerini kopartır...Kuşunuzu ani hasardan koruyun ve bu sürede endişeye neyin sebep olabileceğini anlayın onu sakinleştirmek,kuşunuzu iyileştirmek, çevresel düzenlemeler yapmak stresi ve ankisiyete endişeyi azaltma,yoğun ağrı İçin yakalık takılması gerekmektedir.
Kuşların doğal renklerine benzer renkteki kuş tasmalarına en iyi şekilde tepki verir.
Her kuş İçin her duruma ayrı ayrı tip ve model yakalıklar kullanılmalıdır
Ali Tolgay Aytar
Veteriner Hekim
BIRD FISHING ...
Most birds never like to wear clothes.
The most important treatment of the bird should be the first thing to be done when the bird breaks down the hair. A bird's snatch can be caused by medical, caring and environmental or behavioral, health reasons to protect him from harm. The behavior of the bird to break its own feathers is "behavioral" ... Behavior feathering is caused by the need to ease the anxiety of the bird. How could that be? When your bird feels intense pain, he will pull off his feathers iyet Protect your bird from sudden damage and understand what may cause anxiety during this time.
It reacts best to the bird collar of color similar to the natural colors of the birds.
For each bird, each type should be used separately
#muhabbetkusu #muhabbetkuşum #muhabbetkuşuüretimi #muhabetkuşu #muhabbetkuşuseverler #muhabbetkuşları #muhabbetkusum #muhabbetkuslari #muhabbetkuş #muhabbetkusuyardım #muhabbetshow #jumbomuhabbet #konuşanmuhabbetkuşu #muhabbetkuşum #muhabbetkuşları #showjumbo #showjumbomuhabbetkuşu #papagan #güvercin #tavşan #iguana #ginedomuzu #papagan #papaganlar #papağan #jakopapağan #sultanpapağanı #cennetpapağanı #sevdapapağanı #veterinerhekim #
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi KayıtlıTavsiyeEdiyorum.com'u sıkça ziyaret ediyor.
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
► Kuşlarda Aspergillosis Vet.Hek.Işıl KARATAN
► Kuşlarda Hastalık Belirtileri Vet.Hek.Ozan Ezgi BERBEROĞLU
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Kuşlarda Yakalık...' başlığıyla benzeşen toplam 4 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


15:16
Top