2007'den Bugüne 92,309 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,977 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Kuşlar Kaç Çeşittir?
YAZI #5597 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Mart 2019
Biz kuşa sadece bir kuş olarak değil bir birey olarak bakıyor ve ona göre çok dikkatli hizmet veriyoruz.’’
Biz Kuşları iki gruba ayırıyoruz..
1- Kendi istekleri dışında zorla doğadan yakalanıp evimize getirilen kuşlar
2- Doğa ve özgürlüğünün ne olduğunu bilmeyen sadece kafeste tutulan ve yumurtadan çıktıktan hemen sonra insanla tanışan kuşlar..
1. grup kuşlar siz ne yaparsanız yapın mutlu olamıyacak grupdur.Bu kuşlar uzun süre insanlara alışamaz, siz ne zaman yaklaşırsınız çığlık çığlığa bağırır. Strese bağlı hastalıklar,depresyon ,tüy yolma,aşırı kaşınm,korku bu grup kuşlarda çok sık görülmektedir..
2. grup kuşların ise eğitilmesi çok daha kolaydır, çok daha içtendir.Çünkü başka yaşam bilmez, tanımazlar..
We look at the bird not just as a bird, but as an individual and we give very careful service to it. Sadece Biz
We divide the birds into two groups.
1- Birds who are captured by nature and brought to our house by their own will
2- Birds who are only kept in the cage and who meet people after hatching, who do not know what nature and freedom are.
Group 1 is the group of birds you can not be happy to do what you do. Stress related diseases, depression, feather plucking, excessive scratching, fear are very common in this group of birds.
The second group of birds is much easier to train and more friendly. Because they don't know any other life, they don't know #muhabbetkuşum #kuşcu #muhabbetkusu #muhabbetkuşları #muhabbetkuşum #konuşanmuhabbetkuşu #showjumbomuhabbetkuşu #jumbomuhabbet #jakopapağan #sultanpapağanı #sevdapapağanı #forpuspapağanı #muhabbetkuşuseverler #güvercin #kanaryakuşu #papağan #süstavukları #lori #konuşanmuhabbetkuşu #tavşan #tavşanım #keklik #güvercinler #hintbülbülü #iguana #köpek #kedi #kedim #veterinerhekim #kuşsesi #kuşgözlem #
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,977 uzman makalesi arasında 'Kuşlar Kaç Çeşittir?' başlığıyla benzeşen toplam 1 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


23:17
Top