2007'den Bugüne 92,307 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,976 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Kuşlarda Tüy Dökümü Ciddi Sorunlar Doğurabilir mi?
YAZI #5901 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Ağustos 2019
TÜY DÖKÜMÜ CİDDİ SORUNLAR DOĞURABİLİR Mİ?https://www.instagram.com/ozvet_line_avian/
Tüy dökümleri ciddi sorunlar doğurabilir. Hatta çoğunlukla ciddi sorunlar sonucu tüy dökümü bir semptom olarak ortaya çıkar. Mantar, paraziter, ultraviyole yetersizliği, vitamin eksikliği ve benzeri bir çok diğer fonsiyonları da etkileyen sorunlarda malesef göze batan tüy dökümüdür. https://www.instagram.com/ozvet_line_avian/ Tüy dökülmesi çoğunlukla psikolojik denip geçilen bir semptomdur. Iç organların düzensiz çalışması sonucu tüy dökülmesi vücut ısısını korumasını da kaybetmesine yol açar. Uzun süre tüy dökülmesine maruz kalan canlılarda ciddi hastalıklar olduğunu unutmayınız. CAN HAIR CASTING CAUSE SERIOUS PROBLEMS?
Hair loss can cause serious problems. In fact, hair loss as a result of serious problems often occur as a symptom. Mushroom, parasitic, ultraviolet deficiency, vitamin deficiency, and many other functions that affect the problems unfortunately, the most prominent hair loss. Hair loss is a symptom that is often referred to as psychological. Irregular functioning of the internal organs as a result of the loss of body temperature protection leads to loss of hair. Keep in mind that living things that have been exposed to hair loss for a long time have serious illnesses.👨🏻⚕#papagan #papağan #sultanpapağanı #güvercin #veterinerhekim #petshop #muhabbetkuşum #muhabbetkuşuüretimi #muhabetkuşu #muhabbetkuşları #muhabbetkuş #muhabbetshow #muhabbetkuşum #showjumbo #papagan #güvercin #jakopapağan #cennetpapağanı #sevdapapağanı #muhabbetkusu #macaw #izmir #oyunkuşu #kanaryakuşu #kuşveteriner #ankara #taklacı #taklacıgüvercin #kedi #köpek #istanbul #
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
► Kuşlarda Aspergillosis Vet.Hek.Işıl KARATAN
► Kuşlarda Hastalık Belirtileri Vet.Hek.Ozan Ezgi BERBEROĞLU
► Kedi ve Köpekte Kulak ile İlgili Sorunlar Vet.Hek.İ.Serdar SAYAR
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,976 uzman makalesi arasında 'Kuşlarda Tüy Dökümü Ciddi Sorunlar Doğurabilir mi?' başlığıyla benzeşen toplam 97 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


06:57
Top