2007'den Bugüne 92,310 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,977 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Doğa Yaban Hayvanları Hastalıkları !
YAZI #5905 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Ağustos 2019
Doğa hayvanları basit bir hastalıkla https://www.instagram.com/ozvet_line_avian/ bağışıklığını kaybetmez. Yavruyken anne en güçlüleri seçip büyütür. Doğal seleksiyon sürekli sirkülasyon halinde devam eder. Fakat biz de onlara etki ediyoruz. Çatı da dururken soludukları kalorifer den çıkan atıklarımız, çöplerimiz özellikle kızdığım sakızın yere atılması (her yıl binlerce kuş bu yüzden ölüyor), kimyasal atıkların fabrikalarda imhası (yasa dışıdır) ile ortaya çıkan zehirli gazlar...gördüğünüz gibi eskisi gibi doğaları temiz değil. Bu yüzden basit şeylerle karşı karşıya değiller. Detaylı değerlendirmek gerekir ve ilk müdahale sonrası müdahalelerde ortamın neler barındırdığını unutmadan hekiminize aktarınız. 👨🏻⚕Nature animals do not lose their immunity with a simple disease. As a baby, the mother selects the strongest and enlarges. Natural selection continues in continuous circulation. But we also influence them. The wastes from the radiators where they breathe while they are standing, the garbage, especially the ruby gum being thrown to the ground (thousands of birds die every year), the toxic gases produced by the chemical wastes in the factories (illegal), as you can see, are not as clean as before. That's why they don't face simple things. It is necessary to evaluate in detail and after the first intervention, transfer to your physician without forgetting what the environment is hosting. 👨 ⚕#papagan #papağan #sultanpapağanı #güvercin #veterinerhekim #petshop #muhabbetkuşum #muhabbetkuşuüretimi #muhabetkuşu #muhabbetkuşları #muhabbetkuş #muhabbetshow #muhabbetkuşum #showjumbo #papagan #güvercin #jakopapağan #cennetpapağanı #sevdapapağanı #muhabbetkusu #tavşan #izmir #oyunkuşu #kanaryakuşu #kuşveteriner #ankara #taklacı #taklacıgüvercin #kedi #köpek #
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
► Köpek Göz Hastalıkları Vet.Hek.İ.Serdar SAYAR
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,977 uzman makalesi arasında 'Doğa Yaban Hayvanları Hastalıkları !' başlığıyla benzeşen toplam 90 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


15:41
Top