2007'den Bugüne 92,313 Tavsiye, 28,221 Uzman ve 19,980 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Kuşlarda Papağanlarda Dna Testinin Yapılma Faydaları!!!
YAZI #5923 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Ağustos 2019
İşte kuş DNA ‘sı https://www.instagram.com/ozvet_line_avian/ 😄👨⚕🕊DNA testinin yapmamızın bazı nedenleri.❤💚🍎🕊👨⚕👨⚕👨⚕
Tıp -👨⚕bazı hastalıklar cinsiyete özgüdür ve bu nedenle yalnızca erkekleri veya dişileri etkilemektedir. Hasta bir kuşun cinsiyetini önceden bilmek, veteriner cerrahın durumu daha hızlı teşhis etmesine ve hatta tedavide yardımcı olmasına yardımcı olabilir. Bu gibi durumlarda zaman önemlidir ve kuşun cinsiyetini bilmemek değerli zaman kaybedebilir.
Davranışsal yönler ve bağlanma 👨⚕kuşlar yuva kuşlarından geliştikçe, mizaçları değişmeye başlar. Belirli bir cinsiyette belirli kuş türleri, ele alınması gereken sorunlu davranışlar geliştirebilir. Kuş arkadaşlarımızla iyi bir ilişki kurmak ve davranışlarını anlamak, cinsiyetlerini bilmek kadar basit bir şeyle başlar. Aksi halde kuşlarda depresyon görebilmekteyiz..Hayvanlarımızın cinsiyetini bilmek (kuşlar veya başka türlü) onlarla sağlıklı ve sevecen bir ilişki geliştirmek için çok önemlidir. Onlarla olan ilişkimizi en üst düzeye çıkarmak için kuş arkadaşlarımızın seksini tanımlamamız gerekir.
Eşleştirme 👨⚕kuşları kuş beslemeyi planlıyorsanız, karşı cinsiyette kuşları kuşattığınızdan emin olmalısınız. Sayısız kişi kuş çiftini satın aldı ve neden çiftleşip yavrular üretemediğini merak etti. Bazı durumlarda, çiftleşme reddetmesi, kuşlar arasında cazibe eksikliğine dayanıyor olsa da, çoğu durumda aynı cinsiyette kuşları birbirine bağlamaya çalışan tecrübesiz yetiştiriciler bunlar erkek-dişi çiftler olarak düşünüyorlar.
😊🕊👨⚕#papagan #papağan #sultanpapağanı ##güvercin #veterinerhekim #petshop #muhabbetkuşum #muhabbetkuşuüretimi #muhabetkuşu #muhabbetkuşları #muhabbetkuş #muhabbetshow #muhabbetkuşum #showjumbo #papagan #güvercin #jakopapağan #cennetpapağanı #sevdapapağanı #muhabbetkusu #tavşan #izmir #istanbul #antalya #bodrum #ankara #eskişehir #bursa #kedi #köpek #
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
► Papağanlarda Rutin Bakım Vet.Hek.Akif DEMİREL
► Kuşlarda Aspergillosis Vet.Hek.Işıl KARATAN
► Kuşlarda Hastalık Belirtileri Vet.Hek.Ozan Ezgi BERBEROĞLU
► Evcil Havyanlarda Kısırlaştırmanın Faydaları Vet.Hek.Mirsad Kürşad ERDOĞAN
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,980 uzman makalesi arasında 'Kuşlarda Papağanlarda Dna Testinin Yapılma Faydaları!!!' başlığıyla benzeşen toplam 66 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


09:47
Top