2007'den Bugüne 92,312 Tavsiye, 28,221 Uzman ve 19,979 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Online Terapi
YAZI #6758 © Yazan Psk.Şimal SONGUR | Yayın Kasım 2020
Online terapi, profesyonel ruh sağlığı hizmetinin çevrimiçi versiyonudur. Anlık mesaj, sesli veya video görüşme yoluyla gerçekleştirilebilir. İnternet bağlantınız, çalışan bir mikrofonunuz ve kameranız olduğu sürece online terapiden faydalanabilirsiniz. Covid19 riskine karşı evinizden çıkmadan terapi hizmeti alabilirsiniz.

Online Terapi’nin Avantajları
Daha kolay erişim. Uzak bir bölgede yaşıyorsanız veya ulaşıma sınırlı erişiminiz varsa çevrimiçi terapi tam size göre olacaktır.
Daha tutarlı terapi. Kötü hava koşulları veya hastalık nedeniyle oluşabilecek devamsızlığı azaltır ve düzenli olarak terapiye katılmanıza olanak sağlar.
Daha yoğun terapi. Uzun mesafeler kat etmeniz gerekmediğinden daha sık terapi planlanabilir.
Gizlilik. Online terapide de yüzyüze terapide olduğu gibi gizlilik esastır.
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Şimal SONGUR Fotoğraf
Psk.Şimal SONGUR
İstanbul (Online hizmet de veriyor)
Psikolog
TavsiyeEdiyorum.com Üyesiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Psk.Şimal SONGUR'un Yazıları
► Online Terapi - Online Emdr Terapisi Psk.Aygün Tuçe ATAŞ
► Online Terapi - Online Emdr Psk.Aslı KIRBAYIR ÖZERENLER
► Online Terapi Dr.Psk.Dnş.Kadir Burak SALİMOĞLU
► Online Terapi Nedir? Psk.Beyza ERGEN
► Online Terapi Nedir? Psk.Dnş.İsmail KOÇ
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,979 uzman makalesi arasında 'Online Terapi' başlığıyla benzeşen toplam 28 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
◊ Sanat Terapisi Eylül 2021
◊ Aile Danışmanlığı Haziran 2021
◊ Pozitif Psikoloji Haziran 2021
◊ Dehb Kasım 2020
◊ Özgüven Eksikliği Kasım 2020
◊ Yetişkin Terapisi Kasım 2020
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


21:27
Top