2007'den Bugüne 92,260 Tavsiye, 28,210 Uzman ve 19,973 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Sizce Kuşlar Kahve İçer mi ?🤔kuş Veteriner
YAZI #7118 © Yazan Vet.Hek.Tolgay AYTAR | Yayın Eylül 2021
Sabah kahvesini bekliyorlar ☕😂😂Sizce kuşlar kahve içer mi ?🤔
Muhabbet kuşları yedikleri içtikleri onların yaşamını etkiler.Her yediğimiz yiyeceği kuşlarımıza veremeyiz.Bazı yiyecekler kuşlarımızı zehirleyebilir iyi gelmeyebilir.Peki muhabbet kuşu kahve içer mi konusu merak edilir.Kahve içtiğimizde kuşumuz etrafımızda dolanır bizde bazen vermek isteriz ama kesinlikle muhabbet kuşuna kahve verilmemeli , içinde bulunan kafein sebebi ile kuşunuzda ani kalp krizi , ritim bozulması , toksik etki ile karaciğere zarar verir.Bu yüzden muhabbet kuşumuza kahve vermemeliyiz.Kafeinden ayrıca kuşlarda kalp etrafında sıvı toplanmasına ve ani ölüme neden olduğu saptanmıştır.Bir kere vermek ile sorun olmaz demeyin.Kuşunuza kahve vb kafein içeren içecekler vermeyiniz.Unutmayalım ki onlar insan değil yapılarımız benzemiyor bizde sorun yaratmayan bir yiyecek içecek onları öldürebilir!
Sağlıklı günler ve kanat dolu mutluluklar dilerim
Veteriner Hekim
Ali Tolgay Aytar
Hizmette 30.yıl
.
.
.
.
.
#veterinerlikfakültesi #veterinerhekim #veterinerkliniği #veterinerizmir #istanbul #izmir #antalya #türkiye #kuşhastanesi #kuşveterineri #bursa #karşıyaka #buca #bornova #narlıdere #gaziemir #çiğli #manisa #kuşveterineri #veterinerlik #veteriner #muhabbetkuşu #papağan #kuşkliniği #kuşhastalıkları #kuştedavi #kuşveteriner #izmirkuşveteriner #kuşhastalıkları #izmirkuşveterineri
     1 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Tolgay AYTAR Fotoğraf
Vet.Hek.Tolgay AYTAR
İzmir
Veteriner Hekim
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi56 kez tavsiye edildiİş Adresi KayıtlıTavsiyeEdiyorum.com'u sıkça ziyaret ediyor.
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Vet.Hek.Tolgay AYTAR'ın Makaleleri
► Veteriner Kardiyoloji Vet.Hek.Gökhan ÖZTÜRK
► Veteriner Hekim Anlamaz Vet.Hek.A.Kutlu DAYIOĞLU
► Veteriner Hekim Olmak Vet.Hek.Dr.Başak TUNÇER ULUKARTAL
► Avrupada Veteriner Hekimlik Vet.Hek.Dr.Mustafa ALTUNTAŞ
► Kamuda Veteriner Hekim İstihdamı Vet.Hek.Dr.Mustafa ALTUNTAŞ
► Kurban,hayvancılık ve Veteriner Hizmetleri Vet.Hek.Dr.Mustafa ALTUNTAŞ
► Abd Uygulaması; Akredite Veteriner Hekimlik Vet.Hek.Dr.Mustafa ALTUNTAŞ
► Hayvan Refahı ve Veteriner Hekimlik Vet.Hek.Dr.Mustafa ALTUNTAŞ
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,973 uzman makalesi arasında 'Sizce Kuşlar Kahve İçer mi ?🤔kuş Veteriner' başlığıyla benzeşen toplam 24 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


02:25
Top