BÜTÜNCÜL (ENTEGRATİF) PSİKOTERAPİ YAPMAKTAYIM. AKTİF OLARAK KULLANILAN BİR ÇOK PSİKOTERAPİ TÜRÜNÜN KULLANILDIĞI BİR PSİKOTERAPİ OLAN BÜTÜNCÜL PSİKOTERAPİ EĞİTİMİMİ PSİKOTERAPİ ENSTİTÜSÜ'NDE SÜRDÜRMEKTEYİM.
Mustafa TUNCER için Yazılan Tavsiye ve Teşekkürler:
Betül NAZLISÖZ Konya - Psikolog / Psk.Danışman (Sitemize Kayıtlı Profesyonel)
20-02-2008 TavsiyeNo: 8891
Mustafa Bey'i, Omnihipnoz Akademisinin kursları esnasında tanıdım. Bu kurslara kendisi eğitmen, ben ise kursiyer olarak katılmıştım. Beden dili, bedenin iletişimde etkin şekilde kullanımı ve karşımızdaki kişinin bedenini okumakla ilgili çok değerli bilgiler aldım ondan..Eğitimlerden sonra da dostluğumuz devam etti. Bir ruh sağlığı profesyoneli olarak çok takdir ettiğim ve yakınlarımı dahi emanet edebileceğim bir psikolog olmanın yanında; çok güler yüzlü,pozitif enerjili ve harika bir insandır.Kendinizi güven içinde emenet edebilirsiniz.
3 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
Şahin UÇAR Bursa - Psikolog / Psk.Danışman (Sitemize Kayıtlı Profesyonel)
23-10-2007 TavsiyeNo: 2595
Psikolog Mustafa Tuncer in bana göre en önemli özelliği son derece olgun ve güleryüzlü olmasıdır. Beden dilini son derece iyi kullanır. Çalışmaktan en çok hoşlandığı konular kişilik bozukluklarıdır. Ankarada güvenli bir liman aradığınızda kendinizi onun yanında bulabilirsiniz.Çünkü iyi bir dinleyicidir. empatik yaklaşımını günlük iletişimine de yansıttığını hissediyorsunuz. Onunla dostluğumuz pek eski değil ama sıcaklığı ve sevecenliğini danışanlarına da yansıttığını düşünüyorum.
6 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
Elif S. (Danışan) IP: 212.174.30.ZZL
13-08-2007 TavsiyeNo: 837
mustafa beyi çevremle yaşadığım uyumsuzluk nedeniyle bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım. Kendisinin son derece güleryüzlü ve anlayışlı olması beni çok rahatlattı ve o anda kendisine sonsuz bir güven duydum böylelikle tedaviye başladığım günden itibaren faydasını görmeye başladım önce sorunumun kaynağını öğrendim sonra insanları sevmeyi ve anlamayı...ilerleyen zamanlarda bu sorunumu tamamen aştım şimdi ruhsal açıdan gayet sağlıklı ve iyi hissediyorum kendimi buradan kendisine çok teşekkür ediyorum ve kendisini herkese tavsiye ediyorum.
8 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
Sevdiği Muzikler : TÜRK HALK MÜZİĞİ, KLASİK TÜRK MÜZİĞİ VE KLASİK BATI MÜZİĞİ
Sevdiği Sözler : "Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, sayıları daha çok olduğu halde, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir."