2007'den Bugüne 92,383 Tavsiye, 28,228 Uzman ve 19,986 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Göz Tümörleri
YAZI #3860 © Yazan Prof.Op.Dr. Murat TUNÇ | Yayın Eylül 2017
Göz ve göz etrafı dokulardan da vücudun diğer bölgelerinde olduğu gibi tümörler gelişebilir. Çocukluk veya erişkin yaşlarda gözlerde ve orbita dediğimiz çukurda farklı tümörler oluşabilir. Bu tümörlerin tedavisi OKÜLER ONKOLOJİ (Gözde Tümör) uzmanları tarafından değerlendirilmesi ve doğru tanı ve tedavi yaklaşımları ile tedavi edilmesi gereklidir. Özel uzmanlık gerektiren bu tedavilerin Oküler Onkoloji üst eğitimi almış kişilerce yürütülmesi konusuna hastaların özen göstermesi gerektiğini vurgulamak isterim çünkü uygunsuz tedaviler hastanın yaşamını ve sağlığını tehdit edici sonuçlar doğurabilir.

Prof. Dr. Murat TUNÇ
Oküler Onkoloji (Gözde Tümör) Birim Yöneticisi
Oküler Onkoloji-Orbita-Retina
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Prof.Op.Dr. Murat TUNÇ
Ankara
Doktor "Göz Hastalıkları"
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi1 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Prof.Op.Dr. Murat TUNÇ'un Makaleleri
► Omurilik Tümörleri Prof.Dr.Kadir KOTİL
► Göz Kapağı Tümörleri Dr.Şeyda ATABAY YILDIZ
► Hipofiz Tümörleri Dr.Kenan KIBICI
► Beyin Tümörleri Prof.Dr.Hasan Çağlar UĞUR
► Over (Yumurtalık) Tümörleri Op.Dr.Kutlugül YÜKSEL
► Hipofiz Tümörleri Prof.Dr.Metin ÖZATA
► Deri ( Cilt ) Tümörleri Prof.Dr.Selçuk ONART
► Larinks (Gırtlak ) Tümörleri Prof.Dr.Selçuk ONART
► İnce Bağırsak Tümörleri Prof.Dr.M.Hakan YÜCEYAR
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,986 uzman makalesi arasında 'Göz Tümörleri' başlığıyla benzeşen toplam 13 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
--
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


05:41
Top