2007'den Bugüne 92,313 Tavsiye, 28,222 Uzman ve 19,980 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Genital Bölge Cilt Gençleştirme
YAZI #5998 © Yazan Op.Dr.Murat KAYAOĞLU | Yayın Ekim 2019
İlerleyen yaş, menopoz sonrası hormonlardaki değişiklikler, çok fazla doğum yapmak, sigara kullanımı, hızlı kilo almı sonrası zayıflama ve bazı genetik hastalıklar nedeniyle tüm vücutta olduğu gibi genital bölgedeki dokularda da sarkmalar olur. Cerrahi olarak bu sarkmalar düzeltilebildiği gibi son yıllarda bikini bölge lazer cilt gençleştirme tedavisi ön plana çıkmaktadır. Yara izi yapmaması, sosyal hayata hemen dönme imkanı sağlaması, yan etkisinin yok denecek kadar az olması ve ameliyat korkusu olanlarda lazerle cilt gençleştirme -sıkılaştırma ( labial tightening – vulvar tightening) tedavisi iyi bir çözüm olmuştur.

vajinal kuruluk, menopozda kuruluk, bikini bölgesi sarkmalarda ameliyatsız lazerle cilt gençleştirme en uygun seçenektir
vajinal kuruluk, menopozda kuruluk, bikini bölgesi sarkmalarda ameliyatsız lazerle cilt gençleştirme en uygun seçenektir
Lazer ışık demetleri, cilt altında yer alan kollajen miktarını artırarak ve yeni kollajen elementlerini oluşturarak genital bölgedeki deride sıkılaştırmayı, gerginlik ve genç görünümü sağlamış olur. Genital bölge lazerle cilt gençleştirme fiyatları muayene sonrası yapılacak diğer işlemlerle beraber yapılacak alanın durumuna göre karar verilir.

Op. Dr. Murat Kayaoğlu
Tel: 0530 930 6436 - 0850 304 4439
www.drmuratkayaoglu.com
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Op.Dr.Murat KAYAOĞLU
Antalya
Doktor "Kadın Hastalıkları ve Doğum - Jinekoloji"
TavsiyeEdiyorum.com Üyesiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Op.Dr.Murat KAYAOĞLU'nun Yazıları
► Kök Hücre ile Cilt Gençleştirme Op.Dr.Eser AYDOĞDU
► Genital Bölge Estetiği Dr.Muhammet ERKAN
► Genital Bölge Estetik Ameliyatları Op.Dr.Evren HELVACI
► Kadında Genital Bölge Estetiği Prof.Dr.Aylin BİLGİN KARABULUT
► Kadınlarda Genital Bölge Estetiği Op.Dr.Aylin KARANLIK
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,980 uzman makalesi arasında 'Genital Bölge Cilt Gençleştirme' başlığıyla benzeşen toplam 23 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
◊ O Shot ve Genital Prp Ekim 2019
◊ Lazerle Vajinoplasti Ekim 2019
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


07:34
Top