2007'den Bugüne 92,323 Tavsiye, 28,223 Uzman ve 19,980 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Seksin Tao’su
MAKALE #5847 © Yazan Dr.Psk.Dnş.Ayavar Cem KEÇE | Yayın Ekim 2010 | 8,436 Okuyucu
SEKSİN TAO’SU

Binlerce yıl önce taoist felsefeciler insan vücudunun, gerek tüketilebilen gerekse yine şarj edilebilen kendi enerji akımına sahip olduğunu keşfetmişlerdir. Aynen akupunktur ve refleks bölgesi terapisinde olduğu gibi belirli meridyen noktalarının uyarılmasıyla oraya ait organların pozitif olarak etkilenebileceğini ve böylece enerji dengesinin yeniden oluşturulabileceğini keşfetmişlerdir.

Taoist seks duruşları penis ve vajinaya eşit oranda masaj yapmayı hedeflemektedir. Dokuzlu egzersiz olarak bilinen taoist genital masaj doksan darbeden oluşmaktadır. Amacı genital bölgedeki meridyen noktalarına masaj yaparak bütün yakın organların pozitif olarak etkilenmesidir.

Cinsel ilişki sırasında, ereksiyonunuzu kaybetmeden molalar vermeye çalışın.
Dokuzlu egzersizde erkek belirli bir darbe sırasıyla partnerinin içine girer:
1) Yalnızca penisinin ucuyla vajinaya girer ve hemen geri çeker. Penisinin tamamıyla bir defa vajinaya girmeden evvel bunu dokuz kez tekrarlar.
2) Ardından sekiz düz darbe (yalnızca penis ucuyla) ve iki derin darbe (penisin tamamıyla) yapar.
3) Bunu yedi düz ve üç derin darbe takip eder.
4) Ardından altı düz ve dört derin darbe gelir.
5) Beş düz ve beş derin darbe yapar.
6) Dört düz ve altı derin darbe yapar.
7) Üç düz ve yedi derin darbe yapar.
8) İki düz ve sekiz derin darbe yapar.
9) Sonunda bir düz ve dokuz derin darbe yapar.
Tao öğretisine göre boşalmanın yönü çevrilebilir ve sperm yine erkek vücuduna geri gidebilir. Boşalmadan hemen önce Jen-Mo noktasına (anüs ve haya torbası arasında bulunan perinede bir aku-pres-noktası) pres yapılmasıyla anjakülasyon (boşalmama) elde edilir. Erkeğin ereksiyonu devam eder; boşalma çok yavaş gelir ve beş dakika kadar sürebilir. Erkek ereksiyonunu korur veya hızlı bir şekilde yeniden tahrik olur ve böylelikle cinsel ilişkiyi daha uzun sürdürebilmektedir. Taoist ilkelerine göre spermi boşaltılmadığı için erkeğin enerjisi tükenmemiştir. Eğer bir prostat enfeksiyonunuz varsa anjakülasyon denemeyiniz.

Anjakülasyon nasıl yapılır? Boşalmaya ramak kaldığında perinenize (makat ve yumurtalıklar arasında kalan bölge) baskı uygulayınız, böylece sperm idrar kanalından geçemez. Anüse çok yakın yerden bastırırsanız başarılı olamazsınız. Haya torbasına çok yakın yerden bastırırsanız ise sperm mesaneye akar.
Taoist cinsellik dersi kadınsal boşalmayı, dokuz boşalma evresi olarak bilinen bir dizi artan basamak olarak tanımlar. Taoist inanışa göre erkeklerin çoğu, kadınsal boşalmanın bu kadar çok evresi olduğunu bilmemektedir. Seks sırasında genellikle dördüncü evrede uyarımı keserler, böylelikle kadının doruk noktası çoğunlukla kısaltılmıştır. Yalnızca uyarıma devam edildiğinde dokuzuncu basamağa ulaşmak mümkün olur, o zaman kadının bütün vücudu enerjiyle yüklenir. Bu dokuz evrenin her biri kadın bedeninin belirli bölgelerine enerji aktarır. Bayan partnerinizi dokuz boşalma basamağında nasıl yönlendireceğinizi bilmeniz adına partnerinizin hissettiklerinin nasıl arttığını size gösteren aşağıdaki işaretlere dikkat ediniz:
1) Akciğer – Kadın derin iç çeker, ağır nefes alır ve tükürük üretmeye başlar.
2) Kalp – Sevgilisini öperken dilini ona doğru uzatır.
3) Dalak, pankreas ve mide – Kadının kasları aktif hale gelir ve erkeği sıkıca kavrar.
4) Böbrekler ve mesane – Vajinal spazmlar geçirir ve suları akmaya başlar.
5) Kemikler – Eklemleri gevşemektedir ve bazen partnerini ısırabilir.
6) Karaciğer ve sinirler – Kadın kıvrılır ve partnerini kolları ve bacaklarıyla sarmalamaya çalışır.
7) Kan – Kanı “kaynar” ve partnerinin her yerine dokunmaya çalışır.
8) Kaslar – Kasları rahatlar. Muhtemelen daha sert ısırır ve partnerinin meme uçlarını sıkar.
9) Bütün vücudu – “Küçük bir ölümle” kolaps geçirir ve de duygusal ve duyumsal açıdan “açıktır”.
Kaynak: Cinselliğin Dayanılmaz Ağırlığı – Dr. A. Cem Keçe
Yazan
Bu makaleden alıntı yapmak için alıntı yapılan yazıya aşağıdaki ibare eklenmelidir:
"Seksin Tao’su" başlıklı makalenin tüm hakları yazarı Dr.Psk.Dnş.Ayavar Cem KEÇE'e aittir ve makale, yazarı tarafından TavsiyeEdiyorum.com (http://www.tavsiyeediyorum.com) kütüphanesinde yayınlanmıştır.
Bu ibare eklenmek şartıyla, makaleden Fikir ve Sanat Eserleri Kanununa uygun kısa alıntılar yapılabilir, ancak Dr.Psk.Dnş.Ayavar Cem KEÇE'nin izni olmaksızın makalenin tamamı başka bir mecraya kopyalanamaz veya başka yerde yayınlanamaz.
     2 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Ayavar Cem KEÇE Fotoğraf
Dr.Psk.Dnş.Ayavar Cem KEÇE
Ankara
Psikolojik Danışman
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi4 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Dr.Psk.Dnş.Ayavar Cem KEÇE'nin Yazıları
► Seksin Mevsimi Dr.Psk.Dnş.Ayavar Cem KEÇE
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,980 uzman makalesi arasında 'Seksin Tao’su' başlığıyla benzeşen toplam 3 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Doğaçlama Seks Eylül 2013
► Çocuk Gelinler Eylül 2013
► Penis Kırılması Mayıs 2012
◊ Hayat Böyle Devam Edemez Aralık 2011
◊ Yaş Farklılıkları ve Evlilik İlişkisi ÇOK OKUNUYOR Ekim 2010
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


18:50
Top