2007'den Bugüne 92,227 Tavsiye, 28,206 Uzman ve 19,962 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Şamdan Dergisi Ekim Sayısı
YAZI #2274 © Yazan Dyt.Gamze KAÇAR BOZKURT | Yayın Ekim 2014
Önce klasikleşmiş sorudan başlayalım. Gamze kaçar kimdir Kısaca kendinizi tanıtır mısınız ?
1983 almanya doğumluyum. İlk orta ve lise eğitimimi antalyada tamamladıktan sonraüniversite eğitimimi kayseride tamamladım. 2007 yılında Erciyes üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümünden mezun oldum . Mezun olur olmaz Konyada özel bi hastanede diyet polikliniğini kurup 2 yıl hizmetimi tamamladıktan sonra 2009 da istanbulda gamze kaçar diyet ve güzellik merkezini hizmete açtım.

Diyetin yanına niçin güzelliği de eklediniz ?
Güzelliğe hep bir merakım vardı ve diyetle kombininin şahane sonuçlar ortaya çıkaracağından emindim. Mutlu sonuçlara giden yolun güzel olmaktan da geçtiğinin farkında bir diyetisyen olarak diyet danışmanlık hizmetimizin yanında profesyonel bir güzellik merkezini de hayata geçirmek için hiç düşünmedim. Karar verdim ve 2009 da adımımızı bu yönde attık git gide büyüyen gelişen ekibimizle mutlu sonuçlar için çalışmaya devam etmekteyiz.
Merkezinizde Diyet ve güzellik olarak 2 ayrı birim mevcut ? bu iki birimde neler yapıyorsunuz ?hangi teknoloji ve cihazları niçin kullanıyorsunuz ? ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz ?
Öncelikle diyet kısmından başlayalım. Diyet bölümümüzde ki ekip 3 kişiliktir. 1 yönetici diyetisyen (ben ) 1 çocuk diyetisyenimiz(Şeyma öztürk ) ve asistanımız (elif yıldırım )dan oluşan çekirdek bir aileyiz.
Gelen danışanlarımız için öncelikle ayrıntılı biyokimya tahlili ve kan sayımı istemekteyiz. Gamze kaçar diyet merkezi diyetisyenleri olarak kesinlikle ilk kuralımız kan bulgusuz danışan kabul etmememizdir.
Tahlilleri hazır ve randevusunu almış danışanlarımız randevu günlerinde seans öncesinde belirli analizatörlerle ölçülmektedir.
Özel tartı cihazımız son Japon teknolojisine sahiptir ve vücuttaki hücre içi ve hücre dışı sıvıyı ölçerek ödem miktarınızı dahi analiz etmektedir.
Abdominal bölge iö ve dış yağlanma analizatörümüz ile kişilerin hem karın hemde iç organ yağlanmasını saptamakta ve iyileşmeyi kontrol edebilmekteyiz
Danışanlarımızın kilo verirken sıkılaşıp sıkılaşmadığını takip ettiğimiz deri kıvrım kalınlığı ölçüm analizatörümüz bulunmaktadır
Kişinin gerçek metabolizma hızı ölçümü yapılmaktadır. Kişi yatar vaziyette ,özel kişiye özgü maske kullanılarak , nefes döngüsü ile metabolizma hızına ulaşmaktayız.
Holter cihazımızla kişileri 3_7 gün arasında takibe alıp yakılan kalori atılan adım uyku saatleri uyanış saatleri gün içinde hangi saat dilimlerinde oturdugu uzandıgı uyuduğu yada hareketi vs adım adım inceleyebilmekteyiz
Özellikle obezitenin çocuklukta önlenmesinin öneminin farkında olduğumuzdan bünyemizde çocukluk çağı beslenmesine yer verdik. Diyetisyenimiz Şeyma öztürk çocuk departmanımızdan sorumludur. Gelen tatlı ve minik danışanlarımız Şeyma ablaları ile sağlıklı keyifli ve eğitici bir program süreci tamamlamaktalar. Ve kalıcı davranış değişikliğini çocuk yaşta aldıkları için gelecek nesillerde obezitenin azalmas için bizlerinde umut kaynağı olmaktalar.
Güzellik merkezimizin kadrosu yönetici işletmeci (ben ) 1 uzman eğitici estetisyenimiz (gül gürsoy ) 2 estetisyenimiz sıklıkla değişen döngülerde stajyer estetisyenlerimiz ve yardımcımız Gülay ablamızdan oluşmaktadır.
İpek kirpik
Profesyonel cilt bakımı ve öncesinde profesyonel analizatör cihazımızla yaptığımız cilt analizi
Bahar aylarında yenilenmenin ve detoksun görsel kimliği olan ayak detoksu
Dondurarak zayıflama ; soğuk lipoliz (tek seanslık bir işlemdir. Bu nedenle cok konforludur. Acısız ağrısız olan bu uygulama ile 3 ay da yapılan bölgedeki yağ oranının yüzde 26 sından kurtulabilmektesiniz )
Son teknoloji ile harmanlanmış kalıcı makyaj
Selülitlerin geleneksel savaşcısı g5 vibromasaj
Selülitlerin modern savaşçısı Starvac sp2 _ emme vurma vakum yöntemi
Ameliyatsız yüz germe popo kaldırma ; microplus
Ödemimizden kurtulmanızı sağlayan yara ve yanık izlerine sedefe böbrek taşlarına iyi gelen ; ozon sauna
Lazer epilasyonumuz mevcuttur
Son olarak eklemek istediğiniz bir şey varmı ?
İşletmeci kimliğimden önce mesleğine aşık bir diyetisyen olarak okuyuculara önerim beslenme ile ilgili konularda ister zayıflama ister diyabet ister kilo alma ister çocuk ister gebelik beslenmesi olsun mutlaka ama mutlaka diploma sahibi diyetisyenlerden yardım alınız. Sağlığınız en kıymetli hazinenizdir. Kişinin beslenmesi sağlığının rotasını belirler. Lütfen sağlık katillerine aldanmayın .
Bedeniniz ruhunuzu ruhunuzsa zihninizi besler.. beden ruh ve zihin sağlığınız için dengeli beslenin spor yapın bitki çayı için ve abu hayat (su ) tüketin

Okurlarımız Size nasıl ulaşabilirler
Dyt.gamzekacar@gmail.com
02122133717 _05327773145
www.gamzekacar.com
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Gamze KAÇAR BOZKURT Fotoğraf
Dyt.Gamze KAÇAR BOZKURT
Antalya
Diyetisyen
 
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Dyt.Gamze KAÇAR BOZKURT'un Makaleleri
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,962 uzman makalesi arasında 'Şamdan Dergisi Ekim Sayısı' başlığıyla benzeşen toplam 3 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Yaşlılık Beslenmesi Kasım 2007
► Kanser ve Beslenme Ekim 2007
► Yeşil Çay Eylül 2007
► Ramazan Ayında Beslenme Ağustos 2007
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


05:00
Top