2007'den Bugüne 92,313 Tavsiye, 28,222 Uzman ve 19,980 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Aldatan Eş İçin Eylem Planı
YAZI #2731 © Yazan Uzm.Psk.İrem BRAY | Yayın Kasım 2015
Eşinizi aldattınız. Belki eşiniz durumu çoktan öğrendi, belki de, henüz öğrenmediyse bile öğrenebileceğinden öyle korkuyorsunuz ki her şeyin artık açığa çıkmasını istiyorsunuz. Yakında gerçekten de çıkacaktır. Aldatan eşler için hazırladığım bu eylem planının harekete geçmenizi kolaylaştıracağını umuyorum.

Atmanız gereken ilk adım içtenlikle af dilemek ve eşinize ve beraberliğinize olan bağlılığınızı göstermektir
Atmanız gereken ilk adım içtenlikle af dilemek ve eşinize ve beraberliğinize olan bağlılığınızı göstermektir
Eylem Planı
Bu eylem planı, eğer durum ortaya çıktıktan sonra evliliğinizi kurtarmak istediğinize karar verdinizse uygulayabileceğiniz bir plandır:

Atmanız gereken ilk adım içtenlikle af dilemek ve eşinize ve beraberliğinize olan bağlılığınızı göstermektir.
Üçüncü şahısla görüşmeyi bırakmaya ve kendinizi bu bağımlılıktan ve gizlilik döngüsünden kurtarmaya karar vermeniz hayati önem taşır.
Eşinizle duygusal bağlantınızı yeniden kurmanız gerekir. Eşinizi olduğu gibi beğendiğinizi ve sevdiğinizi göstererek onurlandırmak iyi bir başlangıç olacaktır.
Eşinizin yaralarını sarma sürecinde sabırlı olmanız gerekir. Yaraların iyileşmesi uzun zaman alabilir, bu nedenle beklentilerinizin gerçekçi olması hüsrana uğramanızı önleyecektir.
Ayrı olduğunuz zamanlarda yaptığınız her şeyin hesabını verme alışkanlığı edinmeniz aranızdaki güvenin yeniden oluşması açısından çok faydalı olur.
Evlilik dışı bir ilişki yaşamış olmanızın kesinlikle bir nedeni vardır. Bunun neden olduğunu anlamanız, bir yandan hem sizin hem de eşinizin ilişkinizden daha fazla tatmin olmanızı sağlarken, bir yandan da sizi gelecekte üçüncü şahıslara kapılmaktan koruyabilir. Ayrıca eşinizin sizi affetmesini ve yeni hayatınızdan tat almaya başlamanızı da kolaylaştırabilir.
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
İrem BRAY Fotoğraf
Uzm.Psk.İrem BRAY
Muğla (Online hizmet de veriyor)
Uzman Psikolog
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi40 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Uzm.Psk.İrem BRAY'ın Makaleleri
► Aldatan, Sünepe Erkek Tipi Öznur SİMAV
► Çapkın ve Aldatan Erkekler Erken Boşalıyor Dr.Psk.Dnş.Ayavar Cem KEÇE
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,980 uzman makalesi arasında 'Aldatan Eş İçin Eylem Planı' başlığıyla benzeşen toplam 17 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


16:27
Top