2007'den Bugüne 92,323 Tavsiye, 28,223 Uzman ve 19,980 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Besin İntolerans Testi
YAZI #1272 © Yazan Dr.Dyt.Gizem KÖSE | Yayın Kasım 2011
Uzun bir süredir Cambridge Nutritional Sciences’da beslenme danışmanlığı yapmaktayım. Besin İntoleransı'nın önemin günden güne artmaktadır. Cambridge Nutritional Sciences, kişilere Cambridge Besin İntolerans Testi uygulayarak, bir çok hastalığının geçmesinde, hafiflemesinde ve önlenmesinde öncü olmaktadır. Kişilerin sağlıklı beslenmesinin yanında kendilerine özel beslenme tarzı oluşturmalarını ve yeni tatları öğrenerek besinleri ayrıntılı olarak tanımalarını sağlamıştır.

Eğer hastalarınızda/danışanlarınızda ya da etrafınızdaki herhangi bir bireyde bu semptomları gözlüyor ve çare bulamıyorsanız; Cambridge Besin İntolerans Testi uygulayabilirsiniz. Ayrıca testlerimiz sadece merkezimizden uygulanmıyor. Önce şirketimizden sizinle iletişime geçiyorlar sonrasında da testi danışanlarına uygulamak isteyen diyetisyen ve hekimlere kitler yollanıyor. Şeker ölçümü gibi çok basit bir uygulamadan sonra kan şirketimize geri gönderiliyor ve test sonucu rapor olarak diyetisyenlere veya doktorlara iletiliyor. Eğer siz de işbirliği yapmak ve testlerimizi danışanlarınıza/hastalarınıza uygulamak isterseniz özel mailimden bana yazabilirsiniz. Ayrıca www.cambridgetesti.com adresimizden ya da 0212 351 51 57 numaralı Danışma Hattı’mızdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca Besin İntoleransının ne olduğu ile ilgili özet bir bilgi vermek isterim;
Besin İntoleransı; en önemli semptomları kilo vermede duraklama, hızlı kilo alımı, migren, cilt kaşıntısı, deri döküntüsü, egzema, ödem, şişkinlik, kabızlık, ishal şeklinde olmakla beraber kişinin tüm hayatını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Vücudumuz bazı besinleri yeterince sindiremediği için, besinlerin parçacıkları kan dolaşımımıza katıldığında, vücudumuz bunları birer virüs gibi algılıyor. Bu parçacıkların hücre içine alınmasını engellemek için ‘antikor’ adını verdiğimiz savunma hücrelerini üretiyor. Oluşan bu IgG tipi antikorlar, besin parçacıklarıyla birleşerek dokularınıza zarar veriyor, mevcut sistemin doğru şekilde çalışmasına engel oluyor, hatta sistemi aksatıyorlar. Buna hangi besinlerin sebep olduğunu ise Cambridge Besin İntolerans Testi ile belirleyebiliyoruz.

Gerçekten bir çok danışanımda özellikle kilo verme, ödem-şişkinlik cilt sorunları ve migren açısından çok olumlu geri dönüşler aldım. Değerlendirmeye almanızı öneririm.

Saygılarımla,
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Gizem KÖSE Fotoğraf
Dr.Dyt.Gizem KÖSE
İstanbul
Doktor Diyetisyen
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi2 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Dr.Dyt.Gizem KÖSE'nin Makaleleri
► Besin ve Besin Öğeleri Dyt.İpek AĞACA
► Beslenme Bilgisi Testi Dyt.Muhterem BALLAR
► Kilo Yönetimi Testi Dyt.Esra DİNÇER
► Besin Güvenliği Dyt.Turgay KÖSE
► Besin Allerjileri Dyt.Zühal AYNACI BAYEL
► Besin Alerjisi Dyt.Merve KAYALI
► Besin Alerjileri Dyt.Beste ALİMERT
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,980 uzman makalesi arasında 'Besin İntolerans Testi' başlığıyla benzeşen toplam 57 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Besin İntoleransı Kasım 2011
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


19:27
Top