2007'den Bugüne 92,309 Tavsiye, 28,219 Uzman ve 19,977 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Manuel Terapi
YAZI #1552 © Yazan Fzt.Süleyman YILMAZ | Yayın Kasım 2012
Manuel terapi el terapi anlamına gelir.Sadece el ile yapılır ve hiçbir yardımcı cihaz kullanılmaz.Amaç vicudun iyileştirme mekanizmalarını harekete geçirmektir.İnsanımızı gereksiz ameliyatlardan kurtarmak ve gereksiz ilaç kullanımını önlemek bir diger amacımızdır.Omurga bozul oldugu taktirde gerçek şifa saglamak oldukça zordur.Kireçlenme fıtık sinir sıkışması gibi omurga kökenli agrılarda manuel terapi ile mucize gibi sonuçlar elde edilir.Manuel terapi de el yatkınlıgıda çok önmelidir.Egitim kadar o kişinin el yatkınlıgı tedavinini başarı şansını arttırır.Tedavi sonrası kişi fıtıgından veya manuel terapi ne için uygulanıyorsa o rahatsızlıgından büyük oranda kurtulur ve rahatsızlıgın tekrarlama ihtimali olduça düşüktür.Boyun üzleşmesi gibi iyileşmez denilen rahatsızlılların tedavisi olduça basittir.Manuel terapiyle bu mümkündür.Evet ülkemizde tam tanınmayan manuel terapi yurtdışında gelişmiş ülkelerde oldukça yaygın bir yöntemdir.Bunun sonucu olarakta ameliyat sayısı ülkemize göre daha düşüktür.Bel boyun ve diger bölge rahatsızlılarında hastalarımıza kesinlikle tavsiye edebilecegim manuel terapi yöntemini mutlaka deneyin.
     1 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Fzt.Süleyman YILMAZ'ın Makale ve Yazıları
► Manuel Terapi Fzt.Deniz İŞÇİ
► Manuel Terapi Fzt.Uğur GÜLEÇ
► Ortopedik Manuel Terapi Fzt.Cihat SEYREK
► Manuel Terapi Nedir Fzt.Ersin SEVER
► Manuel Terapi Nedir? Fzt.Sedat BAYRAK
► Bel Fıtığı ve Manuel Terapi Fzt.Teoman GÜNDÜZ
► Boyun Fıtığı ve Manuel Terapi Fzt.Teoman GÜNDÜZ
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,977 uzman makalesi arasında 'Manuel Terapi' başlığıyla benzeşen toplam 71 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
◊ Ağrı Bandı Kasım 2012
◊ Kuru İğne Tedavisi Kasım 2012
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


21:53
Top