2007'den Bugüne 92,336 Tavsiye, 28,225 Uzman ve 19,979 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Yolculuğunuzda Destek İhtiyacınız mı Var? Buradayım!
YAZI #7809 © Yazan Psk.Dnş.Mustafa MAKİLİ | Yayın Şubat 2024
Merhaba! Ben Mustafa, bir psikolojik danışman ve sizinle tanışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu blog yazısında, size biraz kendimden ve nasıl yardımcı olabileceğimden bahsetmek istiyorum.

Ben, uzun yıllar boyunca insanların duygusal, zihinsel ve ruhsal sağlıklarını desteklemek için çalışan bir psikolojik danışmanım. İnsanların hayatlarındaki zorluklarla başa çıkmalarına, kendilerini anlamalarına ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmalarına yardımcı olmak benim için büyük bir tutku.

Her insanın yaşamında zaman zaman karşılaştığı sorunlar olabilir. Stres, kaygı, ilişki sorunları, özsaygı eksikliği, depresyon ve yaşam değişiklikleri gibi konularda yardıma ihtiyacınız varsa, buradayım. Size bireysel danışmanlık, terapi ve destek sunarak, yaşamınızda pozitif değişiklikler yapmanıza yardımcı olabilirim.

Çalışma tarzım, sizin benzersiz ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize odaklanır. Sizlere empati ve saygıyla yaklaşırken, sizi anlamak ve desteklemek için bir ortaklık kurmayı amaçlıyorum. Birlikte, güçlü yönlerinizi keşfedebilir, zorlukları aşabilir ve daha tatmin edici bir yaşam için çözümler bulabiliriz.

Benimle çalışmak, güvenli, destekleyici ve kabul edici bir ortamda kendi kendinize keşfetme yolculuğunuza başlamak anlamına gelir. Sizlerle birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum ve sizinle birlikte adım atmayı dört gözle bekliyorum.

Sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum!

Sevgiler,
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Mustafa MAKİLİ Fotoğraf
Psk.Dnş.Mustafa MAKİLİ
Ankara (Online hizmet de veriyor)
Psikolojik Danışman
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi6 kez tavsiye edildiİş Adresi KayıtlıTavsiyeEdiyorum.com'u sıkça ziyaret ediyor.
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Psk.Dnş.Mustafa MAKİLİ'nin Yazıları
► Sosyal Destek Psk.Suna BAYRAM
► Covid-19 ve Psikolojik Destek Psk.Dila HOTLAR
► Hamilelik ve Psikolojik Destek Psk.Aysun DEVRAN
► İnfertilite ve Psikolojik Destek Psk.Aysun DEVRAN
► Psikolojik Destek Nedir ? Psk.Bahattin GÖKTAN
► Bilgisayar Oyunları: Destek Mi, Köstek mi? Psk.Mustafa Varol YORULMAZ
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,979 uzman makalesi arasında 'Yolculuğunuzda Destek İhtiyacınız mı Var? Buradayım!' başlığıyla benzeşen toplam 26 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
◊ Otizm Nedir? Kasım 2023
◊ Uyku Bozukluğu Nedir? Kasım 2023
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


02:01
Top