2007'den Bugüne 92,323 Tavsiye, 28,223 Uzman ve 19,980 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



"Uyuşturucuyla Mücadele" Konulu Bir Etkinlik
YAZI #7438 © Yazan Psk.Dnş.Nijat SARKHANOV | Yayın Haziran 2022
Şirvan'da "Uyuşturucuyla Mücadele" konulu bir etkinlik düzenlendi.
2022-05-04
Azerbaycan Cumhuriyyeti, Şirvan şehir Valiliği ve Emniyyet Müdürlüğü (Polis şübesi) 04.05.2022 tarihinde beraber etkinlik düzenledi. Gençleri uyuşturucu ve diğer zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, ahlak eğitimi vermek ve okulda sağlıklı bir genç yetiştirmek amacıyla 04 Mayıs 2022 tarihinde Şirvan Şehri İcra hakimiyyeti(Valilik) ve İl Emniyet Müdürlüğü ortaklaşa "Uyuşturucu Kullanımına Karşı" bir etkinlik düzenledi. Milli Kahraman Nofal Guliyev'in adını taşıyan 9 numaralı okulda seminer düzenlendi.
Etkinliğin açılışını yapan okulun müdür yardımcısı Güllü Rzayeva, uyuşturucu kaçakçılığı ve uyuşturucu bağımlılığının modern dünyada son derece karmaşık sosyal açıdan tehlikeli olaylar olduğunu belirterek, gençler ve ergenler arasında sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmek için bilinçlendirme faaliyetlerinin önemini vurguladı.
Şirvan Şehri Polis Departmanı Suç Araştırma Departmanı Başkanı Farid Valiyev, Polis Departmanı Çocuk Önleme Grubu Başmüfettişi Abbas Rajabli, Şirvan Şehri Çocuk Haklarını Koruma Komisyonu başkanı Rafael Nasirov Şirvan Gençlik Evinin Psikoloğu Nijat Sarkhanov, uyuşturucu bağımlılığının sonuçları hakkında konuştu. Uyuşturucu kontrolü alanındaki devlet politikasının stratejik yönlerini tanımlayan bir dizi yasa ve devlet programının kabul edildiğini ve başarıyla uygulandığını vurguladılar. Konuşmacılar, gençleri sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeye, üretken çalışmalara katılmaya, kendilerini ve sevdiklerini "beyaz ölümden" korumaya, önleyici ve eğitici önlemlere kayıtsız kalmamaya çağırdı.
Etkinlik tartışma ortamında devam etti.

Tercüme metni (asılı aşığıdaki linkde)

http://www.shirvan-ih.gov.az/news/2415.html
     4 Beğeni    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Nijat SARKHANOV Fotoğraf
Psk.Dnş.Nijat SARKHANOV
İstanbul (Online hizmet de veriyor)
Psikolojik Danışman
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi1 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Psk.Dnş.Nijat SARKHANOV'un Makale ve Yazıları
► Sosyal Kaygı ile Mücadele Psk.Serhat ÖNCÜLER
► Stres, Stresle Mücadele Yöntemleri Psk.Halil TÜRKMEN
► Okul Kaygısıyla Nasıl Mücadele Ederiz? Psk.Müjgan PEKÇETİN
► Bilişsel Terapi Modeli ile Stresle Mücadele Psk.Dnş.Halil İbrahim ÇABUK
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,980 uzman makalesi arasında '"Uyuşturucuyla Mücadele" Konulu Bir Etkinlik' başlığıyla benzeşen toplam 12 makaleden bu yazıyla en ilgili görülenleri yukarıda listelenmiştir.
► Psikolojik Temel Değerler ve Tutumlar ÇOK OKUNUYOR Mayıs 2022
► Gıda Psikolojsi Temmuz 2021
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


07:36
Top